Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "персентил" и "EDD (средно US GA)"?
Кога се прави фетална ехокардиография и какво представлява прегледът?
Какви показатели се изследват при контролните изследвания на кръв и урина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "персентил" и "EDD (средно US GA)"?
-
Кога се прави фетална ехокардиография и какво представлява прегледът?
-
Какви показатели се изследват при контролните изследвания на кръв и урина по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на хемоглобина при бременни жени?
-
Какво представлява феталната ехокардиография и кога се прави?
Притеснявам се.......
определено си заслужава!
. Имаме си Бамбино и там има голямо разнообразие, но нещата за бебоци са бая скъпички. За Нова Година мислим да ходим в София и ще посетя магазина. А може и там да направя първите покупки за бебо. Аз много се изкушавам да купя нещо, но все не мога да се реша.
Надявам се да има много дрешки за бебоци и бременни, че за мен ходих в Петрич да си купя някакви дрехи /панталони,дънки/ за бременни. Тук нищо не намерих и където питах ме гледаха....

Аз преди малко най-накрая успях да се прибера след дълъг ден...Поне хапнахме накрая навън и няма да готвя!
Хубава вечер на всички!
Струва ми се, че нямам нищо интересно за казване. Чувствам се добре. Ходя си ни работа, ама само следобед, сутрин си поспивам. Днес моят мъж ми купи едни много сладки червени ботуши до под коляното, дето си ги харесах. Това ми е коледният подарък! Хич не ми се зават грешни пари за бременни дрехи, та понеже имам няколко поли от бременния период, които са ми тесни само в талията, смятам отзад, където е ципът, да им пришия по една еластична триъгълна платка с копче и да си ги доизнося.
Пък и така оползотворихме точно парите, които са й отпуснали. Добра ми е свекървата, не мога да се оплача!

Елате ме питайте защо. И аз самата не знам. А имам и друг проблем от 3-4 вечери.
Вечер заспивам след 3:00h, а сутрин се събуждам от най-малкия шум. Цял ден си мисля как още в 20:00h ще се потрупам, а накрая се повтаря ситуацията от миналата вечер.