Отговори
# 165
Абе хора прави ли ви впечатление,че asja нещо се позагуби от хоризонта Rolling Eyes
Може и да греша,но май отдавна не се е включвала newsm78 Притеснявам се....... Rolling Eyes
да бе наитина отдавна не е влизала newsm78,дано е добре Praynig

# 166
Някоя от Пловдивските мами ходила ли е на фетална ехокардиография в града?!?? Да казва къде, че хич не ми се ходи до Сф в това време! А иначе на мен лекаря ми показва преди месец преградата на сърцето на беба и каза че всичко е ок / та се успокоих и още повече ме мързи да се мъкна до Сф за това/! Ама като чета колко подробно го гледа педиатър  ooooh! определено си заслужава!

asja гледам че е влизала днес, явно не и се пише!

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 20:11 от veni-b

# 167
 Ние пък тук в Сандански си нямаме JAMBO. smile3516. Имаме си Бамбино и там има голямо разнообразие, но нещата за бебоци са бая скъпички. За Нова Година мислим да ходим в София и ще посетя магазина. А може и там да направя първите покупки за бебо. Аз много се изкушавам да купя нещо, но все не мога да се реша.
  А скоро и тук ще си имаме МОЛ.  newsm44   Надявам се да има много дрешки за бебоци и бременни, че за мен ходих в Петрич да си купя някакви дрехи /панталони,дънки/ за бременни. Тук нищо не намерих и където питах ме гледаха.... Shocked   
   Помежду другото качих малко снимчици в албумите "Нашата бременна Коледа" и "Да се запознаем"

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 23:29 от anilinda

# 168
Какво е слинг и FAcebook?
Калоян дъм го кърмила не един път навън с едно одеялце да не си излагам прелестите навън.

# 169
  • Временно
Кали,ето това е слинг

# 170
  • Пловдив
Hrisi-pisi, добре завърнала се! Hug Аз преди малко най-накрая успях да се прибера след дълъг ден...Поне хапнахме накрая навън и няма да готвя!   chef Хубава вечер на всички!   bouquet

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 22:54 от Lara1

# 171
Здравейте, милички!  Hug
Пфу, как ме хванахте, че по цял ден воайорствам, пък хич не ми се пише.  Wink Струва ми се, че нямам нищо интересно за казване. Чувствам се добре. Ходя си ни работа, ама само следобед, сутрин си поспивам. Днес моят мъж ми купи едни много сладки червени ботуши до под коляното, дето си ги харесах. Това ми е коледният подарък! Хич не ми се зават грешни пари за бременни дрехи, та понеже имам няколко поли от бременния период, които са ми тесни само в талията, смятам отзад, където е ципът, да им пришия по една еластична триъгълна платка с копче и да си ги доизнося.
Моята свекърва ме води с дъщеря й /зълва ми/ да ни купува блузи като подарък за Коледа, понеже от работата им отпуснали доста пари за дрехи и трябвало да ги оползотворят и да представят фактури. Аз си харесах една червена, която тя да ми купи, а след това си отделих и една синя жилетка, за която извадих пари сама да си я платя. Тя не ми противоречи пред продавачката, но после цял ден ме гони с едни пари да ми я плаща, та се наложи да приема, макар че ми стана неудобно. Тя ми мина с номера - червената блузка ти я подарявам за момиченце, а синята - за момченце!  Joy Пък и така оползотворихме точно парите, които са й отпуснали. Добра ми е свекървата, не мога да се оплача!
Коремът ми расте с дни, направо страшна работа. То и бедрата ми растат де, а и килограмите изобщо, ама какво да се прави!? Вече не се тегля, че изпадам в тих ужас!
На мен и лекарката по ЖК, и платената лекарка ми казаха, че няма нужда от вагинален преглед на шийката, щом ми е правена цитонамазка и нямам проблеми. Последният път платената лекарка ми написа, че плацентата ми е задна и фундус, което май означава, че е в горната част на матката, тоест висока. Това доста ме успокои!
Бебко си ме рита, но все още под пъпа!
Тази вечер и ние хапнахме навън с един братовчед ма мъжа ми и годеницата му, които ще се женят на 17 май. Дано бебко да е добре и да можем да отидем на сватбата, а майка ми ще поеме за няколко часа грижите за малчо. Ядох малка пица, а на това отгоре и едно парче сладоледена торта. Ужасна съм, трябва да се спра!  Embarassed
То уж нямаше какво да пиша, пък май се поолях!  Laughing

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 22:52 от asja

# 172
  Добро утрооо!   Hug

пу,пу.. да се запиша първа за тази сутрин    Peace

# 173
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Пу втора Simple Smile

При мен всичко си е както преди. Май ме хваща някакъв вид депресия.....Хич не се чувствам добре, все ми е нервно и ми се плаче и правя от мухата слон, после се чувствам зле и виновна, абеееееее гадна работа. На всичкото отгоре снощи ми сервираха че в събота имам изпит и просто това май е черешката на тортата! Имам ужасно много за учене и никакво време, сигурно няма да се явя  Sad

Хайде да не ви занимавам с моето лошо настроение Simple Smile

Хубав ден Simple Smile

# 174
asja , ти ако за една малка пица и парче сладоледена торта се обвиняваш, аз направо да взема да се самоубия  Joy
Не че се тъпча, де, ама си ям.
10 кила съм вече отгоре  Sick

# 175
Оооо с килцата и а3 съм така, 10 отгоре Confused
Ние бяхме вчера на преглед, красавеца е много добре и е вече 670 гр., но на мен ми откриха, че сърцето ми прескача. Нямам си на представа колко е 3ле, но гинеколога ми препоръча да направя кардиограма. Днес ще ходя до домашния лекар 3а направление и съвет. Малко се поуплаших де...та да видим.
Хубав и приятен ден и от мен.

# 176
Ние бяхме вчера на преглед, красавеца е много добре и е вече 670 гр., но на мен ми откриха, че сърцето ми прескача. Нямам си на представа колко е 3ле, но гинеколога ми препоръча да направя кардиограма. Днес ще ходя до домашния лекар 3а направление и съвет. Малко се поуплаших де...та да видим.
И моето прескачаше с Калоян. Нормално е от бременността. Но все пак нека ти направят една консултация с кардиолог  Peace

# 177
  • Бургас
Перла, аз още преди да забременея имах такова прескачане на сърцето. Ходих на кардиолог, пускаха ми изследвания и се оказа, че това е често срещано и не е опасно. Даже кардиоложката ми обясни, че с напредването на бременността, проблемът ще затихва. Не се притеснявай, но все пак иди на преглед при кардиолог.   bouquet

# 178
добро утро.аз сега се надигам-нещо ме мързи ама днес трябва да чистя в нас.лека полека ще се оправя.лек ден засега и до после.

# 179
Добро утро и от мен Simple Smile

Пу втора Simple Smile

При мен всичко си е както преди. Май ме хваща някакъв вид депресия.....Хич не се чувствам добре, все ми е нервно и ми се плаче и правя от мухата слон, после се чувствам зле и виновна, абеееееее гадна работа. На всичкото отгоре снощи ми сервираха че в събота имам изпит и просто това май е черешката на тортата! Имам ужасно много за учене и никакво време, сигурно няма да се явя  Sad

Хайде да не ви занимавам с моето лошо настроение Simple Smile

Хубав ден Simple Smile

И аз от известно време съм като doly_dog. Непрекъснато ми е нервно и ми се плаче. Само изчаквам момента, в който няма никой около мен и почвам да ги роня едни...   newsm45  Елате ме питайте защо. И аз самата не знам. А имам и друг проблем от 3-4 вечери. Не мога да спя.  1countingsheep Вечер заспивам след 3:00h, а сутрин се събуждам от най-малкия шум. Цял ден си мисля как още в 20:00h ще се потрупам, а накрая се повтаря ситуацията от миналата вечер.
  Споделих с раждали мами, а те ми казаха, че това не е нищо.  newsm78  Безсънието идвало към 8-ми - 9-ти месец.....  ???

За прескачането на сърцето, аз го имах в началото на бременността /6-10 г. с./. И на мен ми казаха, че е нормално и често срещано. От тогава .... пу, пу.... не ми се е случвало...
  E, лек ден за сега. Отивам на кафенце с други бременни мами от квартала.

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 10:03 от anilinda

Общи условия

Активация на акаунт