Януари дойде ли, познайте – ще си гушкаме бебоците, потрайте!

• 14 385
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Да се оплача и аз,съвсем съм си объркала режима - заспивам към 23:00,събуждам се към 06:30.Нашия тати се прибира от работа към 08:00 и почва да пита"Какво става,да не ти е лошо" - направо се побърква от притеснение,не е свикнал на този мой режим.Щом и свеки сутринта се уплаши...Обикновенно не може да ме вдигне от леглото до обед,а сега...Нещо съвсем съм откачила! #Crazy

# 271
добре дошла на бебка мона!!!!поздравления за щастливите мама и татеSimple Smile
  bouquet  bouquet

То вярно за януари няма да останат бебчета, таман ще сме с пълни къщи за празниците, от бебче по хубав КОЛЕДЕН подарък няма  Hug

Ние сме вече 2060 и живи и здрави, в понеделник ни изписват, така каза днес Доки. Направо пощурях от радост. Храним се много добре и бързо наддаваме. Само се притеснявам да не свикне с биберон, много искам да си го кърмя, а вече не мога да понасям помпата, искам си бебчо  Crazy
И да се похваля, днес Стефчо става на 1 месец Simple Smile

Мерси много за ценната информация за АМ и къпането  Hug Живи и здрави, скоро ще влязат в употреба съветите ви
  bouquet

# 272
  • Варна

Добре дошла на бебка мона!!!! Поздравления за щастливите мама и тате:)

Ех, големи писателки!!! И тази тема свърши!

Лусесита, честито на Стефчо!! И тази новина че се прибирате е чудесна!!

# 273
  • София
Луси браво на Стефчо, какъв голям юнак е станал- вече на цял месец.Много се радвам ,че Ви изписват в понеделник и ще сте заедно по празниците.  Simple Smile

# 274
lusesita Браво на Стефан .
Много се радвам за вас .
И аз чакам другата седмица да ни изпишат, но да видим .
Тук изписват на 2400 грама , НЕ по рано .

Мамчета, благодаря Ви за подробното обяснение за АМ .
Сега вече разбарх . Само незнам как ще издържам на безсънието, НО да се надяваме, че ще има кой да помага ...

# 275
Jungle79,честито бебче.Пожелавам ви всичко най-хубаво и да ви слуша.
Лусестита радвам се,че скоро ще си гушнеш Стефчо и ще се всички у дома за празниците.
Лека вечер

# 276
lusesita, много се радвам, че Стефчо скоро ще бъде у дома. Честит ви първи месец! От сега нататък мноооого хубави месеци и години заедно ви предстоят!

Нещо понамалихме темпото на темите, което ме навежда на въпроса: Дали няма пак да се появи някое бебче  newsm78 или просто го ударихме на мързел?!!  Simple Smile
Аз вчера бях на ЖК, но вече и тя минава толкова сухо. Кантар, сантиметър, кръвно налягане...Само видеозона и тоновете са ми важни, дори не питам колко ми е порасъл коремът.
Набавих необходимите неща за болницата, но чанта още няма да стягам.
Мари, много са ти шик очилата  Sunglasses !И са много подходящ подарък - нали цяла пролет и лято ще си навън с бебка на разходки, трябва и мама да е модерна!
Хубава вечер от мен!

# 277
  • София
добър вечер
Луси, много се радвам за теб и Стефчо  Hug
Исках да попитам мамите , които са избрали Диков- той ли ви води консултациите или само ще ви води раждането. Питам просто информативно и ви благодаря  Hug

# 278
Lusesita,страхотна новина!!!Честит ви първи месец!!!  bouquet

# 279
Lusesita- Страхотно!!!ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ МЕСЕЦ!Мнооого много да папкате и да порастете още по-големи.

# 280
  • на плажа
Честит първи месец на Стефко. Да наддава по-бързичко и в понеделник да се гушкат с мама и тати!
 Да е жива и здрава бебка МОНА!

Днес ходихме в МД на " оглед" и да си кажа честно останах с много добри впечатления от родилното и 12 етаж, но на 7 ет. не ни заведоха, а за там съм чувала ужасии, но все пак е болницата с най-добрите специалисти.
 А освен " огледа" да кажа, че тортичката с останалите мами ми се услади много. Ще е добре да повторим  Wink преди да са се появили бебоците, че после ще можем да се съберем чак като се затопли Sunglasses.

# 281
  • София
iramira ходихте ли днес на лекцията за кърменето? Разкажете с няколко думи.
Аз си бях навила часовника за 7:00, за да мога да пристигна до 9:30, но като звънна - навън тъмно, студено, кучета лаят...и аз си викам - къде съм тръгнала посред нощите  Embarassed

# 282
  • Бургас
Здравейте сладурки  Party

ЧЕСТИТА БЕБКА МОНА !!!

ЛУСИ,ЧЕСТИТ ПЪРВИ МАЛЪК РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФКО!СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА СЕ ГУШНЕТЕ В ПОНЕДЕЛНИК!

УСМИВКА И НА ВАС ПОЖЕЛАВАМ НА ПРАЗНИЦИТЕ ДА БЪДЕТЕ ЗАЕДНО С МАЛКАТА МАРИЯ!!

Мари,много си секси  Laughing

Момичета чухте ли за протеста на сестрите и акушерките?Прави са си хората ама аз се замислих да не започнат да стачкуват като учителите,че тогава...  Rolling Eyes

Бебенцата май наистина ще се увеличават в отбора ,има доста нетърпеливи сладури да бъдат с мама и тати по празниците.  Hug

Хубава вечер на всички   bouquet

# 283
здравейте, мами! Hug
Честит малък рож ден ден на Стефан-да е жив и здрав!
не ви ли се губи някой? -  досега да има нова темичка - а току виж ново бебешко попълнение...(Алекс къде се изгуби?)

# 284
Здравейте , момичета  wavey. Ирамира, получи ли ми съобщението newsm03?Къде е Алекс , наистина?!? newsm78 Да не би ... #Shocked

Общи условия

Активация на акаунт