Отговори
# 60
Честито на Вальо, Галина и Симона! Зеч, Кари, Мишелин, много, много да ви радват дечурлигата и да забравите за болестите  Hug  bouquet  Gift
Честито на Радуна и Трифи! Хот, МТВ, да са ви здрави и усмихнати порастналите деца!  nbirthday  Heart Eyes
Нямах нет 2 дни и изпуснах честитките в най-плодовите дни  Mr. Green Много ми е тъпо  Sad

# 61
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКА РАДУНКА И НА ТРИФИ!!!
БЪДЕТЕ ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!
 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  bigdance2

http://www.123greetings.com/birthday/birthday_songs/songs18.html

# 62
Благодаряяяя! Hug Heart Eyes Hug

От нас Wink

Черпя с такава торта, щото забравих фотото и нямам в мом снимки от РД Banghead
Притичах до близко фото и направихме някоя друга там...та тези дни ще ви покажа Wink

Venny_b -добре дошла и Честит Рожден Ден и на теб  bouquet

# 63
Честит рожден ден на Трифон и госпожица Рада,да растат умни и послушни !  bouquet

ЧРД на  Симона   , Галина  и Валко мноооого здраве им желая!  bouquet

# 64
Хее, какъв кеф - имаме си голямо момиченце! Беше много добре подготвена сутринта - изчака да й пеем песни, духна си свещите, отвори си подаръка, каза Аууууууууу Мерси и изобщо голямо чудо. Чантата на чичо доктор сега не се сваля и само ме гони да ме бучи със инструменти hahaha
Благодаря за сърдечните пожелания!

Здравей мама Вени и малка Мила wavey Бъдете здрави и обичливи! И ние сме като вас - аз и Рада и Виктория и Елла - мама и момиченце декемврийче, ама сме с няколко дни разлика:)

Мирелка да е жива и здрава и скоклива и добричка!! Предварително на Елс да честитя, че ще се затрия уикенда - да ти е здраво и силно момченцето, ама със златно и добро сърце:)!

лек петък мамита!
пс тъжен въпрос - моя много близка приятелка тези дни за 3ти пореден път в последните 2 години се наложи да направи аборт, защото изведнъж спира на бебето сърцето. вече съм бясна на ситуацията. знаете ли къде мога да търся информация и посока? тя си е в софия. егати коледата...поне има едно момченце на 4.5 години..

# 65
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРЕЛКА!
ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА,
МНОГО УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА!
НЕКА РАДВА МНОГО СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!

# 66
Честит рожден ден на Мирелка! Много здраве , усмивки и весели игри !

# 67
  • Добрич
Честит Рожден Ден на Мирелка на мама Мая! Майче, да ви е жива и здрава малката госпожица и да е много щастливо и весело дете!  Hug

Хот, съжалявам за приятелката ти! Дано скоро всичко е наред. Ето тук има доста неща написани - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=14.0 Напиши обаче горе в търсачката - аборт и ще ти изкара 4 страници. Разгледайте и дано намерят решение!  Praynig Радвам се, че Рада е била доволна и щастлива!  Hug

# 68
  • София
Честит рожден ден на Симона, Галина, Валко, Рада и Трифон! на патерица Да са живи и здрави и много щастливи дечица.

Честит рожден ден на Мирелка!
Да е жива, здрава и да расте весело и усмихнато дете!

Добре дошла на Вени Hug. Честит празник. Да си жива и здрава  bouquet.

Няколко дни Дани беше много зле Sad. Вирус ли беше, хранително отравяне ли, така и не разбрахме. От понеделник до вчера беше с разтройство, повръщане и Т. Три дни нищо не иска да яде, толкова отпаднал беше, че не можеше да ходи и се налагаше да го носим Sad, и чак днес живна  и започна да хапва по малко и да пие вода. Довечера пак сме на лекар и се надявам всичко вече да е наред Praynig.

# 69
здравейте момичета Hug

и аз да честитя на рожденничката bdbaloni
много,много,много здраве
и след това щастие и усмивки Hug

# 70
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРЕЛКА!МНОГО ЗДРАВЕ,УСМИВКИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО !
Дабре дошла на мама venny_b. Надявам се ,че ще ти е забавно сред нас!  bouquet
Марти - много е неприятно това,което се случва на Дани. Дано да се е оправил и да няма повече проблеми.

# 71
Честито на мамаМая и вече порастналата Мирела! Здраве и безгрижно детство!!! newsm59
Привет и от мен на мама Вени_б    bouquet Честит празник (малко на патерица, но от сърце). Надявам се да се чувстваш добре при нас (нищо, че вече не сме голяма и забавна група като преди, но за сметка на това сме само "елитарни" и "отбрани"  Joy).
Къдрокоса нещо много ми се губи по тъча - госпо'ице, още ли сте отдадена на събирането на салфетки и пачуърка или просто ви мързи?
Елс, а вие, лейди? Дори салфетки не събирате...
Зубърките няма да ги споменавам...
Софиянки също сме големи трътки - нищо не правим за общия РД...
Зеч си вее г.за нощем по кръчмите (много съм гадна, знам  Mr. Green), Мимиска се е отдала на ергенски живот в Банско ( Sick - зелена съм от завист).
Цвети, мама Иля, Кари, Весенце, получавате поощрително потупване по рамото за активността  Peace
Американките определено са най-сериозни  Peace  bouquet
Хот, наистина много е гадно това с приятелката ти... За съжаление нямам с какво да ти бъда полезна   Praynig
Марти, бързо оздравяване на Дани, и дано да не е било нещо сериозно  Praynig
Аз също ергенствам от 2 дни - Маги е командирована при баба си. Дори ми минаха няколко ерЕтични мисли през главата за ходене на биатлон в Банско, но нещо не се справих с организацията  #Cussing out Смятам да теша мъката си по този повод в софийските кръчми и дискотеки  Mr. Green

# 72
Пачи - недей да ни укоряваш за несериозност по организирането на общия РД, ами давай идеи.

# 73
Ааа, как можа да си го помислиш това с укора  Joy Инициативност е думата  Mr. Green
Давам идея - клуб Двете феи - по препоръка на Правда.
Дата - 05.01.2008 (събота). Час - 11:00 или 17:00.
Ще поръчаме детски менюта - по 10 лева на дете. Ние ще си поръчваме на място.
Друг вариант - Макдонълдс или Дънкин Донатс  newsm78

# 74
Сигурна съм,че общия ви рожден ден ще е страхотен. Peace
А защо морските мами не си направим и ние??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт