Отговори
# 75
Аз съм съгласна където и да е.Освен да пуснем анкета кой къде иска, а датата мисля,че ще е удобна за всички - след празниците е, събота след обяд е. Така ,че трябва да се организираме!

# 76
  • София
Честит Рожден Ден на Мирела!!!

Здраве, късмет и щастливо детство!!!

ura  bigdance2 party023  bigdance2  ura

Мимиска се е отдала на ергенски живот в Банско ( Sick - зелена съм от завист).

Пачи, Пачи! Вместо да дойдеш на купона, разпространяваш завист из форума.  smile3503 newsm08   love001

Ето малко снимки:

За феновете, които искат да знаят и видят повече, тук, моля
 bowuu

# 77
Честит Рожден Ден на Мирелка! Весело и безгрижно детство!  bouquet Heart Eyes

Марти дано Дани се оправи бързо Praynig
Mimiska нямам време да погледна сега снимките, но обезателно ще го направя по-късно, че на НГ ще сме там Mr. Green
А сега отиваме на кръчма с мъжо, а беб е на бабиндом с приспиване /това му е за втори път/ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 78
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МИРЕЛА!!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!!!    bouquet  bouquet  bouquet newsm59 nbirthday  Gift

# 79
Честит рожден ден на Мирела, няка има безгрижно и щастливо детствоsmile3510  :bigdance2
Марти много кофти, оправяйте се по бързо, децата свикнаха ли с промяната? Радваш ли се че си в БГ?
Хот сега вече дори да се разбелеете, не е проблем имате си доктор в къщи  Grinning
Добре дошла на новата мама и чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, С НАЙ ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ

# 80
ЧРД на Мирела,дано да е получила много подаръци! newsm59

--------------------
Преди 2 дена снимахме Елла с Дядо Коледа,изобщо не я беше страх от него което беше мое голямо опасение-чакаме си снимката по пощата но аз успях да я снимам на кратко фимче който иска да я види ето     ТУК

Хот...все забравям да ти кажа колко съм удивена че не знаеш Каризма,все пак толкова пъти си ходи до БГ и с българи дружиш Crazy.А Рада много умна ...като мама Wink,какви бисери мята и тя Laughing
Кофти за приятелката ти Sad

Зеч ....тортичката ти е чудна,хубава калинка Peace

# 81
  • София
Здравейте Hug.
Мамчета, пазете децата си (доколкото е възможно). Това на Дани се оказа вирус, сега баща му е така, а освен това вчера като го водихме при лекарката тя каза, че за последните 5 дни през кабинета й са минали около 10 - ина дечица с такива симптоми Sad.
Дани иначе е много по - добре и се надявам до два три дни напълно да се възстанови Praynig.

Вики, Елла е прекрасна Heart Eyes и как само се гушка в Дядо Коледа.
За общия РД, аз предлагам всеки да предложи някой парти клуб и да решим кой ще бъде. Аз ще се въздаржа, защото съм била само в два Embarassed. Този, в който беше на Дани на мен ми хареса, но е доста отдалечен от центъра.
Иначе за организацията аз мога да се заема, защото от софийските мамчета май само аз не ходя на работа Thinking и имам повече свободно време. Така, че давайте предложения Hug.

# 82
Вики,Елла е страхотна! Hug
Много е сладка.
Марти,радвам се,че Дани е по-добре!
Ние в тоя студ не мърдаме от вкъщи докато си дойде тати и после с колата. Peace

# 83
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИКИ!!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!!!! БЪДИ ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА ЖЕНА!!!!     bouquet  bouquet  bouquet    newsm59  bigdance2  Gift newsm18

# 84
Честит рожден ден, Вики! Жива, здрава, много щастлива!

Днес бях на изпит, последен за тази година. Сега се отдавам на празници и делници  Mr. Green. Утре чакам майка ми да дойде. Не сме се виждали от 1 година. Тя беше в Италия. Чакам я с нетърпение. Виктор май го повтаря кашлицата. Уж се оправяше, а днес пак започнал да кашля и вдигнал малко Т. 37,6, ама моя мъж е по-голяма паника от мен и ми звъни и ми казва, че детето има Т и аз хвърча от центъра като луда и си мисля сигурно 39 Т има. ДАно само не се влоши. Утре щяхме да ходим на карнавал, но май ще ни се размине  Sad.
Марти, радвам се, че се оправя Дани.
Добре дошла на новата мама  Hug

Браво на Павлина Филипова. Тя ми е съгражданка  Mr. Green
Приятен ден на всички!

# 85
Някой има ли песента "Вълшебен ден",пее я едно момиченце-Кристина!
Пее се
"......вълшебен ден,вълшебен ден
това е моят ден рожден
..."
Издирвам я спешно! Praynig Praynig Praynig

# 86
ВИКИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Бъди жива и здрава,
все така усмихата, лъчезарна
обичана и обичаща!

# 87
  • Добрич
Честит Рожден Ден, Вики! Да си жива и здрава и много щастие, любов и сбъднати мечти ти желая!

# 88
  • Бг-мама
Честит рожден ден Вики !!!!!! Нека да си винаги толкова обична жена !!!!!
Честит рожден ден и на Ина на Алисс !!!!!!!! Бъди живо и здраво мило дете !!!!!

# 89
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКИ!!!

Много емоции да има в душата ти,
много слънце в дните ти
и много сияние в нощите!!!
[/size]

Общи условия

Активация на акаунт