Елхата украсило, чорапче закачило, БУРГАСкото дете, Дядо Коледа зове

• 15 231
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • България
Мъжът ми ме изненада като каза , че ще дойде утре само като му споменах, че може и татковци  Laughing Вика как да не искам   Joy

# 151
Аз пък хем не съм била на купона, хем знам как е продължила вечерта.  Joy

# 152
Првет  от мен!
Изкарах си много хубаво на купона, а всички мами са големи сладурани!
Специални поздравления за майсторките фотографки -Райна, Sneji i Fresh Gale! Peace
И благодарности на организаторката Амелия  bouquet

# 153
  • На морето!
И нашият татко ще дойде  Mr. GreenБлагодарение на вашите  Hug

# 154
  • у нас
Подготвихте ли подаръците? Grinning Айде пакетирайте, че време няма.... Дядо Коледа пристига......................... Peace

# 155
  • На морето!
Моите си ги правят джуджетата.Какъв такъв мързелив дядо Коледа-я да си ги прави сам  Mr. Green

# 156
  • тъгата в мен
ц-ц-ц-ц-утре ще купувам хартия да го опаковам!
Предварително БРАВО за татковците-ентусиасти!Ние естествено няма да сме от тях:(((((

# 157
  • България
Ох беее, ама като истински подаръци в кутийки ли трябва да са опаковани. Нашият е в пликче за подаръци  , така не може ли  Whistling

# 158
Ох беее, ама като истински подаръци в кутийки ли трябва да са опаковани. Нашият е в пликче за подаръци  , така не може ли  Whistling
ами тогава пликчето щракни на няколко места с телбод или с тиксо го залепи, че ще се изсипе иначе подаръка някъде из чувала  Wink

И не забравяйте ИМЕНА И ГОДИНИ

# 159
  • България
ами тогава пликчето щракни на няколко места с телбод или с тиксо го залепи, че ще се изсипе иначе подаръка някъде из чувала  Wink

Ками  Peace и така мислех да направя , ама да питам

# 160
Сега се сетих и бързам да напиша, докато не съм изключила
Някой ако има хубави детски коледни песнички свалени може да ги донесе, пък да се помолим да подходящо озвучение на събитието  Peace
Нямам време да свалям и записвам дискове.
А от баткото имам само на касети, ама те малко не са на мода  Mr. Green

# 161
 santa2 Привет и от мен радвам се, че сте си изкарали супер на събирането  newsm44 

Амелия ти си направо невроятна  newsm51 newsm74 свалям ти шапка как успяваш с всичко и какви интересни и идейни неща правиш  Hug   .Относно песничките имам 4 диска с песнички ,но не съм още сигурна дали ще дойдем  Sad  малко не сме добре с моята щерка 

п.п. между другото ако идваме ще си имаме шофьор -тоест нашият татко  newsm53 и мъжете да си правят компания

lucyl30 мерси за подробната информация за новото детско кътче идеята е супер ако има за утре отсъстващи Simple Smile
и действай с подкупа Simple Smile)

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 01:05 от sisa g

# 162
  • На морето!
Колкото повече мъже,толкова по-малко ще ми мрънка мъжа ми  Mr. Green

# 163
  • По света и У нас
tedka* - тъй като няма да имаш възможност да дойдеш на партито във вторник  Sad, ето ти повече инфо за клубчето за което споменах  Grinning /Ако някой друг няма да има възможност да присъства на партито утре по една или друга причина, това може да е някаква алтернатива  Grinning/:
Клубчето се казва "Тити Тайс" и се намира на ул.Цар Асен 25
Коледното им тържество е предвидено за 28ми от 11 ч., ще продължи 2 часа с Дядо Коледа и Снежанка, подаръка трябва да се донесе предварително с отбелязано име. Партито струва 5 лв. на детенце, почерпка не е включена    Rolling Eyes, но както споменах по-рано има приятно малко кафе/барче  Peace
Ще гледат дечицата да не са повече от 15, че иначе голяма лудница ще стане  ooooh! Mr. Green, а помещението не е много голямо ....
Ако се решиш, хубаво е предварително да се запишете на 0888 726755 /Христина/
П.С. Иначе клубчето работи всеки ден от 9:30 до 20 ч.

Ние вече подготвихме подаръка и хартията, само си чакаме някое джудже да ни опакова подаръка за форумското парти  Mr. Green
Нашият тати, още не се знае дали ще идва   newsm12, но не е късно да бъде подкупен   beer  Mr. Green

# 164
  • По света и У нас
Ауууу, още  ли спинкате  Whistling , я по едно кафенце за разсънване

при това гадно време  Sick

Общи условия

Активация на акаунт