Елхата украсило, чорапче закачило, БУРГАСкото дете, Дядо Коледа зове

• 15 208
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро от мен! Охх направо като ви гледам как се подготвяте ми се идва и на мен, т.е. на нас, ама още сме много малки. Ноооо от сега си заплювам местенце за догодина. Сигурна съм че ще е още по весело от коледното парти онази вечер, а то си беше супер.
Абе Гале нещо се пропуснали снимките на диското  Grinning. Сигурно от танци не е останало време.
Тъкмо и аз щях с кафенце да почерпя ама lucyl30 ме изпревари, ама нищо закуската от мен.

Хубав ден и весело изкарване довечера!

# 166
Здравейте,
съжелявам, че по този начин ще разводня темата ви, но ще ви бъда много благодарна, ако някой има впечатления за д-р Евелина Табакова, относно изследване на млечните жлези, да ги сподели.

Желая на всички  Весели Коледни и Новогодишни празници!

# 167
  • тъгата в мен
мерсаж за кафенце!!!Нашият татко ,уви,не може да бъде подкупен с нищо за довечера!Ще играе ролята ня такси!
Ще се радвам да ви видя,майчета:))))
П.П.
не мога да помогна на tan!аз съм си правила изседвания(снимки)в "Св.София"

# 168
Здравейте,
съжелявам, че по този начин ще разводня темата ви, но ще ви бъда много благодарна, ако някой има впечатления за д-р Евелина Табакова, относно изследване на млечните жлези, да ги сподели.

Впечатления- добри.  Но бих ти препоръчала един лекар, на който в момента не мога да се сетя за името. Кабинета му е в Морската градина, близо до х-л приморец.  Ще се опитам да изнамеря коорднати и име.

# 169
  • Бургас
Здравейте,

Впечатления- добри.  Но бих ти препоръчала един лекар, на който в момента не мога да се сетя за името. Кабинета му е в Морската градина, близо до х-л приморец.  Ще се опитам да изнамеря коорднати и име.

За Хрусанов ли става въпрос  ?  Адреса е ул.Морка №1 и в 3та поликлиника също има часове.Тел имам този: 0889 894 145.

Кате,тя Тадела прави снимки ,ама се спотайва още.Иначе аз забравих да правя  Rolling Eyes

# 170
Здравейте,

За Хрусанов ли става въпрос  ?  Адреса е ул.Морка №1 и в 3та поликлиника също има часове.Тел имам този: 0889 894 145.

Кате,тя Тадела прави снимки ,ама се спотайва още.Иначе аз забравих да правя  Rolling Eyes

Хрусанов, точно така  Peace

АЗ пък да ви кажа, че мята свекърва ме разконспирирала... отишла да ми купува коледен подарък от парфюмерията на Ji , която пък тъкмо зяпала снимки от купона... И свеки ме познала на снимките  Laughing
По този повд - JI, какъв ми е коледния подарък  Laughing

# 171
ellyst мен чак от Канада ме разконспирираха. Ама то при такава фотосесия как няма.  Mr. Green

# 172
АЗ пък да ви кажа, че мята свекърва ме разконспирирала... отишла да ми купува коледен подарък от парфюмерията на Ji , която пък тъкмо зяпала снимки от купона... И свеки ме познала на снимките  Laughing
По този повд - JI, какъв ми е коледния подарък  Laughing

направо ще падна  Joy

# 173
# 174
  • тъгата в мен
и-и-и-й,айде най-сетне мирясах от снимките на tadela!мерсаж!
къде е парфюмерията на Джи?Simple Smile)))))Да пращаме свекитата там:)))

# 175
искам да питам само кой оганизира купона ви..защото се натъкнах на това в един друг форум :

http://www.mamaibebe.com/forum/viewtopic.php?t=8768

# 176
искам да питам само кой оганизира купона ви..защото се натъкнах на това в един друг форум :

http://www.mamaibebe.com/forum/viewtopic.php?t=8768

и?

# 177
Просто ми беше интересно, знам че други мами се занимаваха с това или греша ?
Гадно е да си приписваш чужди заслуги  Naughty

# 178
Наемам се да ти отговоря обстойно, просто защото смятам че изместваш фокуса.

Целта на тези срещи не е да се кичат медали на тоя или оня, а да се съберем и прекараме приятно. Който има възможност, се занимава с фактическата организация. Всяко момиче, дошло на срещата или изявило желание да присъства, е спомогнало за организацията й, тъй като ако няма хора- няма среща. Така че нищо лошо не виждам в това, да се каже и на други дами , па макар и в друг форум, че има такава среща- никога не е късно за нови приятелства  Peace
Определящото е не кой с колко е допринесъл за случвнето на случката - то е ясно на всички кой свърши черната работа(благодарим им за което   bouquet).  Аз и друг път съм казвала- тоя форум не е масонска ложа, а срещите не са нелегални и с пропусквателен режим- всеки е добре дошъл  Peace

Достъпа до интернет не може да е критерий за "допуск".

Компренде?  Wink

# 179
  • там някъде...
Здравейте

ellyst    какъв се оказа подаръка..казаха ли ти вече ?

katalina няма как да не те разконспирират..ти си само с цигара , а и Мария забравих че и тя в купа ...сега ще ви издам  hahaha

Снимките са много хубави....   bouquet за фотографите

Общи условия

Активация на акаунт