Passione natalizia - Италия 74

• 21 368
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Ето ме....исках да пиша,но не остана време  Rolling Eyes

http://news.yahoo.com/s/nm/20071218/od_uk_nm/oukoe_uk_italy_name

Лени, и нашият град е алено червенSimple Smile Според мен е чудесен:)Не огромен град що годе уреден!........
ох,гонят ме  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Дядо Коледа, искам компютъррррррр  Mr. Green

# 166

ох, чудна!   Hug

маркрит, по-късно ще ти отговоря, че сега съм в творчество.

# 167

ох, чудна!   Hug

маркрит, по-късно ще ти отговоря, че сега съм в творчество.

newsm78 Rolling Eyes

# 168
По повод Белослава по телевизиите дават много интервюта с нея  Wink

За Таранто бях гледала някакъв репортаж, имаха голям проблем със сметта, мисля.
Но едва ли е бил само този. Ние, например, събираме диференцирано сметта и дотолкова съм свикнала вече с това, че по инерция го правя вече и тук.
Миликс, досега съм доволна от лекарите, с които съм имала вземане-даване в Сардиния. РАзбира се, изключения, винаги има, а и никога не е късно да ме опровергаят. Включително, педиатърката ни. Жена към 50-те, много симпатична, спокойна и приятна. Първоначално ми се стори студена, но след това промених мнението си. Не съм чувала още абсурдни съвети от нея, всички неща, които ни е предписвала, са давали резултат. Всъщност, основните ни проблеми бяха с пъпчиците по тялото на Елеонора (от великото претопляне, което й бях спретнала) и сухата кожа на лицето й. Ще видим по-натам.

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 19:44 от Tsugumi

# 169
Мацки, ние с TwinsZio открихме нов хранителен продукт  fiocchi di latte  hahaha
Koйто е на диета ( а и да не е) и не знае за неговото съществуване ( както нас отчаяните допреди няколко дни) да знае, че е много хубаво за диетуващи хора! Грасси има под 4 процента, вкусно е повече от извара.
Има на Vitasnella, малко е цифра, но по по-евтините вериги може да се намери 3 пъти по-евтино друга марка.

Маркритски, по-скоро го казах на шега, но къде шега, къде истина.  Rolling Eyes
Иначе, хората тук са малко 'немци', брат ми живееше в Мюнхен доста години и той откри, че тук областта му напомня за Германия. Мусолини е погребан на 8 км от нас,  много го тачат, особено по-старото поколение. Хората са резервирани, но не са студени, много пазят граници, добър тон и тн. Няма много емиграция или по-скоро е по.. ниска топка. Тук се произвежда вино, пилци, праскови, киви, каки, мебели, а също така и най-скъпите яхти в света ( ферретти и други от групата). Според мен общинските служители са много в час за пари,  усвояващи се от ЕС.  Ротонди никнат като гъби , има купища проекти със знака на ЕС. Всяка година никне и по един грандиозен МОЛ. Нашата община е номер едно в качество на образованието в Ит. Но пък  хиляди деца да са извън системата ясла-детска градина. И тук баби бутат количките. Безопасен е района, факт. По-скоро по-малко опасен от други. Иначе простотии и злоупотреби никъде не са изключение. Все хващат някой тарикат. Смет не събираме диференцирано още, има доста разделителни кофи ( като в София), но в крайна сметка всичко отива в големия пожар, така че е безсмислено да разделяме. Мисля, че се строи завод и тогава няма 6/5. Много са силни в глобите също така.

Ох едва 5 е, а аз умирам за вечеря  Rolling Eyes

# 170
Деска, честит рожден ден на голяма патерица, да не се оттървеш от здраве и късмет!
Класацията хич не ме учудва, никак не е лесен живота тук на юг за повечено хора. Вчера мъжо беше при един клиент, и до сега продължава да се чуди как живее със семейството си в апартамент от 28 кв.метра, 3 човека, на 3-тия етаж без асансьор и без никакъв изглед поне, и плаща за него 400 евро (но в центъра). Въпросния клиент е обикновен работник във фабрика за подметки на обувки, и едва ли взима повече от 1000 евро..... И са още много като него тук. Много е жалко, прекрасен град, богато културно наследство, чудесен климат, а такъв упадък  Cry
Миликс, а ходила ли си на препарто и пост-парто курсове? Аз от там научих безценна информация по всичко, свързано с къпане, кърмене, хранене и прочие на новороденото. Страшно са полезни.
Деска, Алето голяма калпазанка! Случката с криенето ме накара да си спомня моя племенник на горе-долу тази възраст, беше се скрил в гардероба на спалнята, който е от баба ми, демек стар модел, две крила и по средата - неотваряща се плоскост. Тоест отваряш от дясно, и наляво има сума ти пространство, но няма врата. Та там се скрил, и си стои тихичко, а сестра ми си изкара акъла да го търси, включително в гардероба, ама не проверила навътре. Голямо диване! Joy

# 171
Деска, честит рожден ден на голяма патерица, да не се оттървеш от здраве и късмет!
Класацията хич не ме учудва, никак не е лесен живота тук на юг за повечено хора. Вчера мъжо беше при един клиент, и до сега продължава да се чуди как живее със семейството си в апартамент от 28 кв.метра, 3 човека, на 3-тия етаж без асансьор и без никакъв изглед поне, и плаща за него 400 евро (но в центъра). Въпросния клиент е обикновен работник във фабрика за подметки на обувки, и едва ли взима повече от 1000 евро..... И са още много като него тук. Много е жалко, прекрасен град, богато културно наследство, чудесен климат, а такъв упадък  Cry
Миликс, а ходила ли си на препарто и пост-парто курсове? Аз от там научих безценна информация по всичко, свързано с къпане, кърмене, хранене и прочие на новороденото. Страшно са полезни.
Деска, Алето голяма калпазанка! Случката с криенето ме накара да си спомня моя племенник на горе-долу тази възраст, беше се скрил в гардероба на спалнята, който е от баба ми, демек стар модел, две крила и по средата - неотваряща се плоскост. Тоест отваряш от дясно, и наляво има сума ти пространство, но няма врата. Та там се скрил, и си стои тихичко, а сестра ми си изкара акъла да го търси, включително в гардероба, ама не проверила навътре. Голямо диване! Joy
Moя кукла а има ли по ефтини апартаменти в друг район/квартал във вашия град да не е на центъра  ????

# 172
Лени , все имам усещането че ще ни изненадаш предновогодишно с хубавка новинка ..... Grinning Wink

# 173
Има, в околните (залепени до Наполи) общини. Мои приятели живеят в около 100 квадрата апартамент, а може и малко повече да е, в една такава покрайнина, за същите пари. Въпрос на избор сигурно, а и до късмет опира.

# 174
Има, в околните (залепени до Наполи) общини. Мои приятели живеят в около 100 квадрата апартамент, а може и малко повече да е, в една такава покрайнина, за същите пари. Въпрос на избор сигурно, а и до късмет опира.
Бих казала по скоро въпрос на манталитет ... На центъра за 400евро натъпкани като сардели в 28 квадрата или в покрайнините на града в по голямо жилище ....

# 175
Май пак от мен закуската. Весел ден на всички!  Hug

# 176
Алли, аз се хващам за капучото веднага;)

Лени, страхотно е Витаснеллата...аз обикновено лятото не и устоявам  Crazy 

Наоколо съм  Crazy

# 177
  • Italia, Palermo

Добро утро!
Али, пак от теб закуската, ама аз да допълня с нещо, че днес остарявам, в 18.30 съм родена обаче и дотогава ще се младея още малко хихихиих

# 178
  • Italia, Palermo
Снимка от преди минутка.
Полегнала'й Маргаритка

http://family.webshots.com/photo/2550117510100816441qczKgC?vhost=family

# 179
  Пак навреме се включвам за почерпката.  Party

Миленче, честит рожден ден! Heart Eyes Hug
Много здраве и осъществяване на най-съкровенните ти мечти!!
Наздраве!!  bouquet

Ех, че сладка малката!! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт