Passione natalizia - Италия 74

• 21 282
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Miliks една голяма цунка и една прекрасна роза за твоя ден рожден  Hug

# 196
Миликс - градска честит рожден и от мен !!!   bdbaloni  party023 Tada  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
От здраве да не се отървеш !!!!Много любов и щастие ти желая !!!!
Брейййййййй много Стрелци много нещо бееее..........Браво !!!! Heart Eyes

# 197
  Я, вижте какъв гаф с температурите в БГ в сайта на all.bg  Joy
жега, жега.... Laughing

# 198
Да стягам банския и на море! Утре гледам до 40 градуса ще стигне!   hahaha

# 199
Миликс4е,да си жива и здрава,много късмет и лЮбов

Ми то времето за плаж направо,я да не се оплакват Party

# 200
  • Italia, Palermo
Здравейте пак!! Благодаря от сърце за поздравите! Целувам ви всички!
Яяя, Гери, ами то какво лъжат от Бг нашите? Я да си смъкват палтата! А дядо Коледа май по бански на сърф ще минава по морето и реките.
Ох, пак глупости говоря, ама до утре сигурно така ще е. сами с беба сме и с вас и другите ми приятели по тел и чат, че ми е едно такова хууубаво и весело!

# 201
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИКС,ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЩАСТИЕ И ВЕ4НО ДЪЛГОЛЕТИЕ

# 202
Buon giorno!!! Тук няма изгледи да стигне 40 градуса днес, но поне има слънце за настроение!! Заповядайте на закуската!   chef

# 203
Опала  Crazy Ето ме и мен;)

Капучото е миооооооооо  Joy Joy Joy

Нещо доста оредяхме  newsm78 Къде ли са всички?Макар че и аз не мога да завържа един свестен разговор,откак мишлето спи до 10 и после не спи следобед  Shocked

Наоколо съм  Crazy

# 204
4естит рожден ден на Миликс4е   bouquet Много здраве, безброй усмивки и прекрасни емоции  bouquet

Със закъснение, но пък от сърце Heart Eyes

Хубав ден на вси4ки

bouquet

# 205
# 206
Кала, вие пак като сте спинкали досега, ние денем въобще не спим по принцип.

Абе вчера гледах разни там омодженидзати на различни марки, ами те всички плодови със захар!!! Нали не трябва да поемат захар до 1-вата годинка! Май само на Плазмон нямат и то само някои.
Им и едни бискотти, да се слагали в млякото?  Вие кога ги ползвахте? И те имат захар! Аз не искам да му давам подсладени въобще. Каква е тази захар в детски плодови пюрета!! Уж пише смао фрутта не знам си каква и като се зачетеш- фрутта, дзукеро и не знам си какво  Rolling Eyes

# 207
Здравейте, всички.

Аз съм съвсем новичка и много моля да ме извините за натрапването.
Писах ЛС на едно от момичетата тук и то ме посъветва да питам в темата. И аз слушам и питам.

Казвам се Емилия и скоро ми предстои пътуване за Италия. Първо ще замине мъжът ми и след някой и друг месец се надявам и ние с децата да се присъединим към него. Интересувах се от това какви документи да подготвя за търсене на работа и записване в училище и Italina беше така любезна да ме насочи, за което много й благодаря.
Момичета, ще бъда много благодарна на всяка информация относно устройването в Италия. Ако някой може да ме насочи и към коректна трудова борса или фирма, за която знае, че осигурява работа в Италия, също ще ми е от полза.

Извинявайте много, че ви притеснявам , но имам нужда от малко насока.
Благодаря на всички, които решат да ми предоставят информация.

# 208
Сон4е, само Мио на Нестле и плодовите на Хипп са без захар:)
Плазмон и Мелин имат захар, освен някои продукти от линията им "фрутта пура" Peace

# 209
Сон4е, само Мио на Нестле и плодовите на Хипп са без захар:)
Плазмон и Мелин имат захар, освен някои продукти от линията им "фрутта пура" Peace

Ти само тях ли ползва до годинката, Дюн? Ще мога ли да давам на различни марки?

Да, видях на Плазмон фрутта пура без захар, ама нямаше ябълка и круша.  Мио също видях, ама не бях чуала отзиви за тях, та не ги гледах много. Хипп нямаше или аз не  съм видяла.

Общи условия

Активация на акаунт