Първокласници /13/

• 32 426
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Сори за картите  Embarassed
Така ми бяха казали на мен  Twisted Evil

Ели, таекуондото, където ходите има ли за начинаещи?

А някой нещо да змае за лека атлетика?

# 181
  • някъде ... тук ...
Ради си е начинаещ Laughing Тръгна за първи път към края на септември, преди Коледа имаха изпит за първия колан - жълт. В НСА е. Там има доста спортове. Едно негово приятелче, което е в друго училище, ходи в НСА на гимнастика и майка му каза, че са дошли в училището треньорите, да избират деца. Освен да питам за лека атлетика.

# 182
Ели, а в кои дни му е таекуондото?

# 183
  • някъде ... тук ...
По принцип от понеделник до петък, от 18-19, а в събота - от 11-12. Той не ходи събота. Иначе по препоръка на треньора гледаме да е поне три пъти седмично там. Таксата си е една и съща - 30 лв/месец.

# 184
Ясно. На мен ми е проблем воденето, че няма кой да гледа бебето:(

# 185
  • някъде ... тук ...
Мда Confused В най-големия студ, Радо пропуска срядата и петъка, защото трябва да излезем в 7 вечерта с малкия, за да го приберем. През другото време баща му се занимава с водене и прибиране.

# 186
Ели, питай за леката атлетика - ако не ти е проблем  Hug
Благодаря  Peace

# 187
  • дядовата ръкавичка

А да ви питам - вашите първокласници, колко са натоварени извън училище?
Моето хлапе не иска да ходи на китара, спря и футбола. Сега ходи само на шах. Аз не съм много съгласна така да се отказва и сме в процес на преговори  Embarassed

Не знам защо и на Саши много бързо му минава мерака. През октомври го записах на тенис. Първите 2-3 пъти - огромен ентусиазъм. Сега едвам го навивам да тръгне. След тренироката се чувства прекрасно, винаги много му е харесало, но докато тръъъгнеее. Същото беше и с плуването - първите няколко пъти - прекрасно, след това - никакво желание.

Ходи и на английски - два пъти седмично, в училища Европа.

# 188
  • някъде ... тук ...
Такива са децата. Докато си намерят кое им е на сърцето Simple Smile

Ще питам, Сиско.

# 189

Препоръчайте ми у-ще и госпожа, Сф Младост!
[/quote]

Синът ми учи в 128 училище - Младост 2. Принципно не съм доволна. Госпожата е супер- нямам никакви забележки. В занималнята е анархия, не ги бият госпожите, но ги оставят безконтролно да си се избиват сами. Отделно третокласници се разхождат по коридорите, където е занималнята на първи клас - влизат им в стаите. Охрана я има я няма- във всеки случай трябва доста да потърсиш. Като ниво на обучение ми се струва ниско, но това си е мое мнение.

Иначе за извънкласните занимания синът ми ходи на айкидо 2 пъти в седмицата и ми се струва крайно недостатъчно като движение при положение, че в училище е повече от 8 часа на ден.

Сиско, синът ми учи някаква информатика като ЗИП, ама не знам какво учат- доколкото разбирам му е интересно.

# 190
Принцесата три години тренира у-шу, от тази година е на карате.

# 191
Момичета,а кога свършва първия срок?

# 192
  • някъде ... тук ...
Междусрочната ваканция на Ради е 1,2 и 3 февруари.
Предполагам е същото за всички.

# 193
Предполагам,че за всички е еднакво.Госпожата ни каза на род.среща,само че аз забравих и сега ми е неудобно да я питам.

# 194
Акулска стръв, и ние мислехме за 128 - зад блока на родителите ми е, но по други съображения избрахме 39-то. Peace
Междувременно се консултирах с преподавател в НСА - лека атлетика има, но за деца след 4 класа. Въпреки това, Ели, ще се радвам и на отговор от теб.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт