Първокласници /13/

• 32 418
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Браво на гарджето ти Grinning Сигурно е много горд Grinning

Е как, иска ли питане, надул се е като пришка  Joy Joy

Много се радвам, че така успешно му започва учението, дано продължи и занапред със същия ентусиазъм! Пожелавам същото на всичките ни първокласници!

Браво! С право се гордее!!! Успех и занапред!!!

По математика целия клас имат сборника на Динева. Средна степен на сложност. Върши работа.

# 166
Сега открих темата, че наесен сме първи клас!
Сиско може ли да кажеш в кое у-ще е госпожата, която бие 3-класници, че и ние сме в Младост!
Препоръчайте ми у-ще и госпожа, Сф Младост!

# 167
Sea Woman за сборника на Евелина Динева "Задачи за първолаци" става въпрос. Та той е добър дори при нас почти вс.училища работят по него. Вътре има доста задачки, според мен не е лош. А при нас работат от този на Просвета-за мен е пълна плява, но ние сме си купили този на Динева и още един на Неда Петрова.

# 168
  • някъде ... тук ...
И Радо мисля, че работи по сборника на Динева - с едно морско конче на корицата newsm78
Обаче хартията му е ужасна. От натискане и триене при задачите за свързване с стрелкички, Радо беше направил дупка. Рева по телефона, че скъсал тетрадката и няма да може да си направи домашното. Вечерта рисувах цветето с листенца-задачи на отделен лист, та спасихме положението.

Котка, браво на детето!

# 169
  • Варна
Sea Woman за сборника на Евелина Динева "Задачи за първолаци" става въпрос. Та той е добър дори при нас почти вс.училища работят по него. Вътре има доста задачки, според мен не е лош. А при нас работат от този на Просвета-за мен е пълна плява, но ние сме си купили този на Динева и още един на Неда Петрова.

Именно, за масова консумация е.  WinkТози на Неда Петрова никак не ми харесва.

ЕлиТ, рисуваш,а?  Party Hug Тъй, тъй.

# 170
  • дядовата ръкавичка
И на 20 януари на церемония ще получи награда за "Евтимиев ученик".  Simple Smile

Браво на детето!  Grinning А и като гледам, че още няма 7 години, още по-браво  Laughing!

Моят първокласник напоследък е много изнервен. Вече почвам да се чудя, дали не му идват в повече умората и стреса.

Сутрин от 7:30 почва да ме ръчка да тръгваме, че ще закъснеем и в колата отчита всяка измината минута  - "Вече е 7:45, 7:46 .......Закъсняваме, закъсняваме!", от което пък аз полудявам.
Преди малко ми се обади ревящ, защото баща му го завел на ортопед, съотв. още не се е прибрал в къщи и нямало да има време да си напише 10-те домашни  Rolling Eyes. .....
не че е от най-старателните и ученолюбивите.
Лошата новина е, че според ортопеда, ако смъкнатият му свод не се оправи до 10-11 годишна възраст, ще се наложи операция....  Thinking  Е, оплаках се, простете.

# 171
mirahris, 39 -то е училището  Embarassed

# 172
мерси Сиско! В Младост2 е нали?
Има ли тема за добри и лоши училища?

# 173
Момичета, на коя от вас детето учи в училище с информатика или математика?
Много ще съм благодарна ако ми дадете малко повече инфо. Hug
Искам да ви питам и за курсове или допълнителни занятия по същите предмети.
Може и на лични  Hug
Благодаря предварително   Hug

# 174
Препоръчайте ми у-ще и госпожа, Сф Младост!
Само едно жокерче от мен - търси майки на четвъртокласници  Laughing и на деца в предучилищна възраст, които вече са в избраното училище, те ще имат поглед върху учителките за 1ви клас догодина!

# 175
Айяла ние пък сме абсолютна противоположност - моята Симона си спииии сутрин без изобщо да се трогва че времето напредва, докато аз не се развикам вече и не ми скапе цялото настроение за деня, после по задръстването аз броя минутите и секундите и сипя възмущения от някои недобросъвестни шофьори  Twisted Evil а Симона си спи сладко отзад на седалката  Tired
А иначе за изнервеност нея я избива на рев и оплакване от родителския състав - тормозели сме я като сме я карали да се облича сама, да помага във раздигане на маса (това доста рядко се случва), да се подготвя за пиано, алианс и даже сме я биели  #Crazy (разбира се доста рядко потупване по дупе, когато думите молбите и карането не помогнат)  Crossing Arms
И с такава страдална физиономия го казва всичко това, че някой страничен човек веднага би ни обвинил в домашен тормоз  newsm78
Онзи ден отивам в занималнята и казвам хайде, а Симона сякаш ме няма рисува си и никакво внимание, повторих, потретих - никаква реакция. Започнах обяснения молби, срам ме е от учителките които се включиха и те в кандардисването, направо побеснях през това време дойдоха родителите на поне 5 деца и веднага си тръгнаха заедно с децата. Не знам защо се отнася така... а вече незнам и как да реагирам, изчерпана съм  Tired

# 176
Абе, децата имат ли право на по-евтини карти за транспорт?

# 177
Джул, аз бях питала в бюро за карти - отговориха ми че пътуват като всички останали  Twisted Evil
И аз си мислех че им дават някакви карти.

А да ви питам - вашите първокласници, колко са натоварени извън училище?
Моето хлапе не иска да ходи на китара, спря и футбола. Сега ходи само на шах. Аз не съм много съгласна така да се отказва и сме в процес на преговори  Embarassed

# 178
Моя син не иска да посещава никакви извън училищни мероприятия.Аз искам да спортува нещо,защото има неизчерпаема енергия,но той категорично отказва.Насила не искам да го записвам и чакам сам да прояви желание.

# 179
  • някъде ... тук ...
Имат право … 8;ти.
В началото на учебната година (преди стачката), класната ни беше помолила да направим списък с желаещите карти деца и да им занесем снимка. В определен ден щяла да дойде кола на СКГТ и да им ги извадят на място - в училище. Иначе трябвало да се ходи с ученическата карта в някое бюро. Не сме се възползвали от услугата.

Радо ходи само на таекуондо всяка вечер от 18.

Общи условия

Активация на акаунт