Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 942
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Tам през Атлантическия океан
Нашия тати преди да смени памперса казва че прави ако сверка т.е. вдига малкия от към дупцето и почва средоточено със сбръчкан нос  да  го душка  Crazy Whistling

# 61
  • Стара Загора
За второто раждане, събуждам го в 4 без нещо и му казвам ставай аз отивам да си взема душ. Излизам и го гледам спи си сладко. Разбудих го пак, той ми казва аз пък мислех че искаш да си говорим нещо  ooooh!
Сега се обръща към  бебока  с името на кака му, 3 години свикнал само Ники да казва Simple Smile

# 62
Сладури! JoyВсички мъже са еднакви!
А моят веднъж така го "насадих".Памперси никога не сменя,не бърше дупета.Е,да ама когато се занимавам с бебка,той сваля гащите на каката и я слага на гърнето.Но нали е мъж,не се научи да го прави внимателно,че малката още се изпуска понякога.И така акито падна на земята,а той от няма накъде го хвана и сложи в гърнето.Ужас,сигурно му "изсъхна" ръката!Та не може ли?!Не иска!
А един път го оставих да приспива бебка.Приспал я той и я сложил на спалнята.Питам го:"Зави ли я?"А той:"А трябваше ли?" #Crazy

# 63
 Joy Joy много весели историйки
И ние имам доста такива, на които съм се смяла със сълзи, но за съжаление не си спомням много, само тези:
-като го помолих 1 път да измие дупето на малкия, след като спря чешмата, започна да го изцежда - хванал  го за ходилцата и цеди  Rolling Eyes Joy
-една вечер малкия плаче и баща му се изцепва: "К'во си се развикал бе?"  Crazy
-вечер като не иска да спи и в същото време реве, баща му му втъква бибероната и започва да го люшка...та сутринта заварвам малкия да спи, баща му с едната ръка върху шезлонга, с другата държи бибата, а главата и тя увиснала върху шезлонга  Joy Joy
-като бех в родилното и направих клипче на малкия, за да го видят в къщи. Съответно мъжа ми после се обажда и ми казва: "Стига си натискала нослето на Крис! Ще му го сплескаш!" Shocked

А иначе аз имам изцепки също:
-първия месец казвах на Крис:"Ох, на кака сладкото бебче", както и баща му му беше батко, а после и дядо  Embarassed Laughing Laughing

# 64
Нашия тати като гушне малкия, той винаги започва да търси цица Joy Joy Joy

Това обаче милото го засяга и снощи когато беше дошло време за хранене и пак гушна малкия докато аз се наглася и малкия пак почна да търси цица, и татко му се изцепи:

"Ей сега идва кораба майка, ще се закачиш и ще презаредиш"

Останах  Shocked
hahaha
и моя мъж така успокоява дъщеря ми  Mr. Green
Мъжа ти да си пада по научна фантастика  Wink

# 65
  • плевен
поздравления за темата ще я следя с интерес. Peace

# 66
Искрено се посмях Joy
Ако се сетя за нещо ще пиша Grinning

# 67
А изцепка на дъщеря ми.Една вечер ми вика :"Лека нощ, бабо!",при което падна голям смях и сега всяка вечер ни пожелава :"Лека нощ,бабо и дядо!",а баща й само се ядосва,ама на мен ми е смешно!

# 68
  • София
 Joy супер тема Joy

# 69
  • София
Нашия тати като гушне малкия, той винаги започва да търси цица Joy Joy Joy

Това обаче милото го засяга и снощи когато беше дошло време за хранене и пак гушна малкия докато аз се наглася и малкия пак почна да търси цица, и татко му се изцепи:

"Ей сега идва кораба майка, ще се закачиш и ще презаредиш"

Останах  Shocked
hahaha
и моя мъж така успокоява дъщеря ми  Mr. Green
Мъжа ти да си пада по научна фантастика  Wink

Ами не си пада по научна фантастика, а май по детски филмчета  Shocked Два дни след като се прибрахме в къщи, корема ми още не се беше прибрал. И мойто мъж една вечер ме гали по корема и вика
" Наемателят напусна Вила Вилекула и тя сега е пуста и с разграден двор"

Да ви кажа, сега ми е смешно, ама тогава много се обидих  Mr. Green

# 70
  • София
m_face , по повод Вила Вилекула, се сетих, че когато се прибрахме от родилното, моичкият ме потупва по корема и ме пита "В кой месец си?", тогава аз също много се обидих и сега на мене ми е смешно. Та си мисля те нашите мъже въобще не разбират май от бушуващи хормони... Laughing

# 71
  • София
На една приятелка е историята. Прибрала се с бебето от родилното и мъжът и гушка бебето вече на спокойствие в къщи и му казва: Ох, на бате ooooh!
Grinning и ние бяхме така

а моя мъж казва  на дъщеря ни(2 месеца) ,че е най-бързото сперматозоидче  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 17:44 от reniris

# 72
При мен най- фрапантното беше, че след два месеца мое задължение да мия шишенцата / мъжът ми имаше съответно други/, реших да го помоля веднъж да измие шишенцето след хранене и да го сложи в стерелизатора. Бре, взимам аз след това шишето , за да го подредя в стерелизатора и ми се струва мазно. Питам го аз: "Как си мил това шише, то е мазно?". А той отговаря: " Ми как! С гъбичката за съдзове и  спрепарата!". Направо паднах. Той милия не се е светнал и не е забелязъл , че два месеца мия със специална четка и сапун... #Crazy

# 73
  • София
Да се включа и аз..........
Първият ден след като ни изписаха нашият татко реши, че ще спи при нас. През нощта разбира се малкия се събуди и заплака-аз станах, погушках го, но след 15 мин рев нашият татко реши, че трябва да се възпитаваме, стана, взе го от мен и му каза: "Тати заспивай, тука майка ти ще остане без кръс да те носи"- малкия веднага се успокои и заспа. Моят мъж легна и гордо заяви "Видя ли, че разбира"....
Аз съм решила да го захранвам след 5я месец, но тати е на друго мнение и му дава да си опитва от всичко-вкл. банани, шоколад, торти..каквото се сетите. И когато му направя забележка той казва-"той е мъж и трябва да опитва всичко"...Само го дебна да не го "захрани".....
Когато му го оставя да го гледа той го слага да спи и разбира се Алекс надава неописуем рев...При моят опит да му обясня, че детето не заспива така той казва-"остави го да плаче-така расте".....
Говори му винаги като на голям и твърди, че го разбира.....
И още куп неща......

# 74
Ситуацията е следната: бебо реве, аз го люлея на ръце и го успокоявам " оооооо-оооооооо-оооооо няма няма......", а мъжът ми ме гледа и вика "че как няма да плаче като му викаш че няма..... викай му имаааааааааа имаааааааа"  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт