Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 996
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Мислех че ни е рано за изцепки още ама и моя мъж се разписа. Та така една нощ.. след няколко безсънни нощи мъжа ми се смили над мене и вика -Ти го нахрани, после лягай да поспиш малко пък аз ще го дондуркам ако реве, та поне до храненето в 3 да починеш малко. И аз си нахраних момчето легнах и съм отцепила.. събуждам се около 3 а мъжа ми над креватчето буден и вече изпаднал в отчаяние.. викам му - какво става? а той: ми изобщо не е спал, постоянно реве, аз му слагам бибата той се унася и кото го видя, че заспива му я махам да не се задави и изобщо не съм спал #Crazy... Мале направо ми идеше да го убия, а то на детето му се спи, ама тоя калпазанин като му краде бибата всеки път то как да не плаче..

# 181
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Страшна тема. Нашият тати не е имал изцепки, само дето беше страх да взема малката когато още не можеше да си държи главата, че й се чупела Simple Smile
А това за скачеането с кораба майка направо ме разби Simple Smile И още много други  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 182
Страхотна тема !Браво !Като се сетя нещо ще пиша!

# 183
Бяхме на рожден ден с Вили и трябваше тати да гледа Жорко(тогава на 8м.).
Малко преди да се приберем телефона ми звъни"Жоро се скъсва да реве,какво да правя?"и аз го питам нахрани ли го(бях обяснила,че като се събуди трябва да яде и бях приготвила всичко)- "ааа ми то затова ли реве" doh.Прибираме се след около половин час и заварвам следната картина:всички врати и прозорци отворени,Жорко лежи на земята и реве.Питам какво става и моя любим "ами насран е ,затова съм отворил да се проветрява,че много мирише,пък и е гладен щото не съм го нахранил,ама много мирише к`во да направя"
Това му беше първия и последен път в който той гледа дете. ooooh!

# 184
  • В горичката, до рекичката
 smile3532  Мъже какво да ги правиш

# 185

Той да не би да е разчитал точно на това?...   smile3508

# 186
# 187
вашите татковци са много смешни Joy Joy Joy
не,че нашия отстъпва по нещо ама..........

# 188

Това прилича на сценарий от някой безумно-идиотси и смешен филм за татковци нескопосници Mr. Green Mr. Green! Леле, как не го е набила не знам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 189
  • Пловдив
А нашия тати нещо немога да се сетя да има издънки.Единствено за попарката се сетих-казвам му аз една сутрин''иди му направи попара,аз през това време да го измия и сменя.''А  той казва  ''Е,аз попара незнам как да направя!Много е трудно с тея сухари!''

# 190

и на мен на това ми мирише - хитрец!

# 191
  • В горичката, до рекичката
Вечер след баня няшият татко ще чисти ушите на бебо. Едното добре ама той като си държи главата на една страна и другото ухо не може да се стигне. Та опитва се моят мъж да я обърне и не става, най накрая му вика " Айде завърти си главата на твое дясно"  hahaha

# 192
Сетих се една случка ,но не е с нашия тати а със зет ми-та така сестра ми е бременна в началото на 9 месец , а той има работа извън града и я пита кога точно ще ражда, тя отговаря "незнам".Той настоява дълго и накрая  я пита за д-ра и да говори с него , че неможело така той трябвало извън града да ходи и да му каже д-ра кога точно ще ражда, на коя дата

# 193
Здравейте,
и аз да се включа.

Те изцепките нямат край.

Изписват ни от родилния дом-  Гергана плаче колкото глас има -шапката й се беше нахлупила на очичките.-таткото чувайки писъците казва на акушерката " ама то това бебе много реве -може ли да ни дадете някое друго". В първия момент акушерката се  Shocked после каза, свиква се с рева Wink

# 194
Сетих се за още една изцепка- бяхме с таткото на фетална при Марков /знаете човекът много внимателно обяснява/,още в самото начало уточняваме че е момиче,показва ни той всички органи на бебка,накрая ни  казва-ето матка,яйчници,срамни устни и т.н,накрая пита "Имате ли някакви въпроси?" и моят мъж задава невероятния въпрос "А какъв е шансът да е момче!? #Crazy
Марков го погледна  Shocked и каза "Нулев!!!" hahaha

Общи условия

Активация на акаунт