Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 021
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Хахаха
Моя мъж също има изцепка с ехографа. Отиваме ние на един от вече последните ми прегледи. Гледаха ме на 3Д и мойто мъжленце си седи отстрани и гледа и акушерката обяснава това е еди кое си, ето вижте му това и т.н.. Откоето Петър само се повдига леко от стола и казва "Оооо ама той си бърка в носа, това от майка си го е наследил"  Rolling Eyes Аз умрях от срам!

# 166
  • София
Страхотна тема Peace, мислех си, че ние ще имаме изцепки малко по натам, ама нейсе татито вече се отчете Grinning.
Отиваме на преглед миналата седмица, и всичко точно гледахме бебето, казаха ни, че ще е момче записахме си диск и си тръгваме. В колата си говорим, и татито ме пита"е за какво ни  са тези снимки и клипчета", и аз newsm78 " е как, да си го имаме да го гледаме колко е порастнал, как изглежда и т.н., и той се изцепва"еее то сега какво има да му гледаш сега прилича на Фродо" Joy Joy, и аз... да се смея ли да плача ли newsm78

# 167
Няма да плачеш, той Фродо не е грозен  Joy
Моя пък като ни казаха че е момче и пита доктора дали не му е много голяма пишката  Thinking  hahaha

# 168
 Страхотна темичка  Joy Joy Joy hahaha  Ще се включа някой път и аз в нея. Ние сме в очакване на бебчо, но имам няколко изцепки на нашият тати за тази темичка....  Joy

# 169
за нашия татко няма пиша, ама за двама чужди  hahaha
та единя се изказа, че да гледаш близнаци е по-лесно отколкото 1 бебе  Whistling
същия твърди, че шоколада е най-здравословната храна  bowuu
другия пък твърди, че шоколада е необходим за изграждането на костите  Joy

# 170
  • Варна
Една приятелка днес ми разказа:
Стоят си те с мъжа й и си говорят за това как ще ражда. Тя е вече в 30та седмица, а бебето е седалищно. Та коментират си те едно евентуално секцио и тя казва, че ако стане така, то ще я държат малко по-дълго в болницата. А той - ами аз как ще го гледам бебето през това време???
Шегувал се е, разбира се, но в първия момент не разбрах и паднах от смях.

# 171
Това за ехографа ме подсети.
Забременях с първото ми дете и отиваме с мъжа ми на доктор.Аз съм в 5 г.с. , и се оказва, че имам два ембрионални сака (ако не се лъжа заточното название). На ехографа изглежда като черно кръгче с две бели петънца едно до друго. Мъжът ми се вгледа внимателно на монитора и възкликна въодушевено:"Виждам му очичките!"  Joy Joy
А аз съм 5 г.с. Joy
Скъсах се да се хиля...  hahaha Joy Joy Joy

# 172
  • София
Много весела темичка!

Сещам се за една изцепка докато бях бременна.
Седим две приятелски семейства, аз 6-ия месец, другата жена в 3-ия и си говорим за ехографските прегледи.
Другият мъж не е присъствал на ехографски преглед на жена си и моят мъж начетено му обяснява какво представлява бебето в 3-ия месец : "На нищо не прилича, все едно гледаш гущер!" Laughing

# 173
Много весела темичка!

Сещам се за една изцепка докато бях бременна.
Седим две приятелски семейства, аз 6-ия месец, другата жена в 3-ия и си говорим за ехографските прегледи.
Другият мъж не е присъствал на ехографски преглед на жена си и моят мъж начетено му обяснява какво представлява бебето в 3-ия месец : "На нищо не прилича, все едно гледаш гущер!" Laughing

Хахахаха, това ме подсеща за вица, в който чукчи обяснява как изглеждат ивотните от джунглата, сравнявайки ги с лос Simple Smile)))))))))))))))

# 174
От няколко дни детИтУ - болнУ. Запушен нос едвам диша. Мъж загрижен, казва: "Дали да не му дадем малко Гулиа Актив, а?"

Mr. Green

# 175
  • София
  Joy Joy newsm62 newsm62    Темата е страхотна много се смях!!!

# 176
Няма да коментирам, а само ще го цитирам : "И защо измъчваш малката, като я водиш на ясла, ами то не и се става?!?-аз Shocked Shocked той -"При мен ще е по щастлива от колкото в тая тъпа ясла!!" #Crazy newsm78
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 177
Аз да пиша за последната изцепка. Бяхме на гости у нашите и понеже е на гости мъжлето реши, че няма ангажименти към бебчо. Та го юрнах аз една вечер поне да облече малък след къпане, като съм му подготвила предварително дрешки - боди и пижамка със задно закопчаване, която е виждам поне 20 пъти. Влизам аз в стаята и виждам мъжът ми и баща ми как се чудят защо така виси на корема тази пижама и дърпат ли дърпат. Те милите са я облекли на обратно. Предното отзад , а задното отпред. Смях се и се ядосвах едновременно. едно нещо да го накараш да направи, а той пак го оплеска!

# 178
  • София
Бях бременна в 22 г.с и отиваме с мъжа ми на фетална морфология. Влизаме двамата. Гледа лекарката, гледа и по едно време се обръща към мъжа ми с думите: Честито, татко, син ще имаш! А моят важно важно отговаря: Знам! Лекарката  Shocked, а мъжът ми невъзмутимо продължава: Аз знам какво съм правил! Joy hahaha Laughing

# 179
Нашата изцепка на изписването:
Мъж ми влиза в стаята с бебетата готови за преобличане и започва да се радва на едно бебче "Ой на тати хубавата принцеска .....", влизам аз след 2 минути и какво да видя той се кефи на някво бебе, камери и фотоапарати заснемат първи срещи, 2 акушерки в недоумение се вайкат, че май са объркали бебетата, а той нашия видял някво бебе, вероятно с цяло кило по-малко от нашето - момченце(синя гривна), с много черна дълга коса (бебо беше без коса) при все че я беше виждал 5 пъти. Влизам аз и му викам "Абе това не е нашето бебе", а той важен важен "Уф и аз си викам абе по-грозничко ми се видя, ама може да е пораснало"
и втора изцепка : Една нощ с много колики той ми вика "лягай аз ще я гледам тази нощ да се наспиш", ставам аз след час-два той се опънал на дивана, тя спи отгоре му и някакъв коментатор крещи "... и това голово положение..."

Темата е страхотна Joy

Общи условия

Активация на акаунт