Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 027
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Нашата бебка все още доста си реве - оставям я на татко и за две минути за да и направя папото и тя изведнъж млъква, доста се почудих какъв трик е използвал мъжа ми и с любопитство се върнах в хола - и какво да видя - тати си подал носа на Ники и тя "яде ли яде" а нашия тати стои мирно и се хили под мустак  Laughing

# 151
Когато Мими беше на 5мес баща и и дава да пие вода и след малко той и казва мн сериозен:"Стига толкоз вода тате,защото ще се напишкаш"  Naughty JoyА евентуално нещо ако зареве и е с баща си той моментално решава проблема с цица.

# 152
В момента се сещам само за една изцепка.Сина ми още не се беше родил,а аз пазарувах бебешки дрешки за новородено и като му се похвалих,че съм купила одежди за бебо,той вика:

-Е,че той не се е родил още,от къде знаеш кой номер носи???? newsm78

# 153
Не мога да се сетя за изцепки при нас , но се сетих за мъжа на една моя приятелка преди години , когато чакаха първото си бебче . Тя му показва някаква снимка от списание (снимка от видеозон всъщност) и му обяснява , че и тяхното в момента е горе - долу такова а Той : " Е кво е това , дето се мотае около бебето? " Тя :" Пъпната връв", Той :" Егати кабела , и това ще ми нахрани детето ли ...???" smile3532

# 154
Ами не си пада по научна фантастика, а май по детски филмчета  Shocked Два дни след като се прибрахме в къщи, корема ми още не се беше прибрал. И мойто мъж една вечер ме гали по корема и вика
" Наемателят напусна Вила Вилекула и тя сега е пуста и с разграден двор"

Да ви кажа, сега ми е смешно, ама тогава много се обидих  Mr. Green

И моят мъж така, но каза "Бебо да не е пропълзял обратно"

Друго, което се сещам
-бях се притеснила, че бебо има запек и пиех сок от круша, за да се предаде и на него чрез кърмата, а той разбрал-неразбрал - "не е ли малък за сокчета"(бебо е на 1.5 месеца)
-бебо като кихне и веднага иска да викаме Педито, че се бил разболял
-бях още бременна и сме се гушнали с мЪжо, а бебо много рита и татито усетил и казва "да не е заек"

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 21:09 от lusesita

# 155
                                                   Темичката определено е  newsm65
АЗ не мога да се оплача с много изцепки от наш тату, много ми е помагал, но като се замисля, май мойте са повече Embarassed
..... сещам, че когато малката беше едва на няколко дена, аз й преварявам водичка и й слагам захар (заради жълтеничката), той ме вижда и ми вика : "Ти какво, искаш да надебелее ли?"-взима шишето и го изсипва в мивката Shocked Shocked-не знам дали е смешно или е трагично!! Rolling Eyes #Crazy Sick
..а това за чорапките, дето забравя да ги маха когато й мие дупата, му беше редовен номер!! Joy hahaha

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 21:06 от nikiki

# 156
Когато Мими беше на 5мес баща и и дава да пие вода и след малко той и казва мн сериозен:"Стига толкоз вода тате,защото ще се напишкаш"  Naughty JoyА евентуално нещо ако зареве и е с баща си той моментално решава проблема с цица.

И моят мъж имаше подобно включване... С Виктор се забавлявахме да палим и духаме една свещичка, а Той: стига сте си играли с огъня, че ще се напишка детето  Joy Joy Joy Joy

# 157
Аз кърмих каратко,т.к. ми спря кърмата. Та, единият път ,след като нахраних бебо,седим си ние и аз споделям:"...ох,сега имаше малко кърма,нахрани се едвам,едвам.ами следващиет път ,какво ще й дам,като нямам мляко..".А нашият татко: " Ами ,като няма мляко,Божидарка ще яде пържолки!" Joy

# 158
# 159
 smile3501 newsm62   темата е страхотна много се смях

# 160
 Да се разпиша и аз с изцепка на милото , да не остава по-назад  Wink
Прибираме се ние в къщи и на следващия ден идва педиатърката да види бебчо. Аз подготвена с много въпроси питам ли питам , а таткото гледа умно и в един момент казва " Може ли сега и аз да задам един въпрос?" . Двете с педито - изумени, какво ли ще пита ? А той - " Пишката става ли му ? " Неможах да намеря място да се скрия от срам, но сега се смеем с това на всяка консултация  Blush

# 161
а пък на6ия тати вси4ко ре6ава с АМ като вземе малката да мрънка и той : '' Стига си мъ4ила детето даи му да яде''' може преди 5 мин. да съм я нахранила ама ... мъжка му работа  ooooh!  а има6е и изцепки като о батината Joy  като се сетя пак 6те пи6а

# 162
темата наистина е супер и аз много се смях. newsm10
Веднъж нашия тати реши да ми помогне, като извари шишето на бебка.
сети се обаче чак след час и познайте шишето беше се залепило на дъното на тенджерата. Тогава си взех стерилизатор. Joy Joy Joy

# 163
За много години!

Изцепката е на моя баща - събрали се трима приятели, скоро след като им се родили първите деца и съотв. обсъдили хубаво 'как е минало'. Та татко като се прибрал и се накарал на майка как така всички жени имат по еди си колко шева, а тя - николко! Каква била такава да го засрамва!!!  Joy  hahaha

А на моя мъж една от първите изцепки - когато бебчо започна да се вижда по 'членоразделно' на ехографа докато бях бременна и доки му показваше гръдния кош, той кима разбиращо и вика: 'Да де, рагуто' Докторката ни го припомняше всеки път като отидехме  hahaha

Като се сетя още, ще пиша пак, че то 1 ли е... Simple Smile

# 164
  • София
Това за ехографа ме подсети.
Забременях с първото ми дете и отиваме с мъжа ми на доктор.Аз съм в 5 г.с. , и се оказва, че имам два ембрионални сака (ако не се лъжа заточното название). На ехографа изглежда като черно кръгче с две бели петънца едно до друго. Мъжът ми се вгледа внимателно на монитора и възкликна въодушевено:"Виждам му очичките!"  Joy Joy
А аз съм 5 г.с. Joy

Общи условия

Активация на акаунт