Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 026
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
аз също се изпуснах така първите дни с репликата - Ох, на кака! Майка ми се озадачи!

# 211
Страхотни сте!!!!!  smile3532
Не изчетох всичко, но и това ми е достатъчно сама да се смея с вашите истории.
Поздравления за автора на тази мила смехотерапия, която осигури на всички ни  smile3501
Да пусна и аз една смешка:
 Та вечеряме си ние, а щерката точно преди да поднесе вилицата със салата към устата си, пита съвсем неочаквано и невинно:"Тате, какво е пенис?!" Мъжо ми се вцепи. Погледна ме за помощ, ама аз пък реших че точно сега е момента да му предоставя възможността да обясни и той нещо по тези въпроси. Все аз се пъна и умувам как точно да поднеса информация за секса и половото възпитание...Пък и тя него пита все пак. Отговаря той след тежко мълчание: "Ами това тате е пишоната на мъжа."
И в момента, в който го казва се сещам как преди около месец ние гледахме "Анатомията на Грей" - сцената с отрязания пенис /ако някой си спомня/, който трябваше да бъде пришит. Малката се мотаеше все още около телевизора и това и направи изключително силно впечатление - нещо отрязано, което трябва да бъде пришито, пък отгоре на всичкото и никой не иска да го носи /нали беше в една кутия/...И ни попита какво е пенис - то в цялата серия все това се чуваше пенис, та пенис. Ние понеже не искахме да пълним главата и с глупости, не защото този орган е глупост, а заради това че е отрязан и казахме че е част от ухото т.е. мъжът ми и го обясни за по лесно и за да е сигурен че няма да пита повече. Ама нейсе...И няма да ви казвам каква беше реакцията на детето " Ама нали беше част от ушето бе тате?!" А татето: "Абе тати се е пообъркал моето момиче...."

# 212
  • София
През първия месец мъжът ми редовно наричаше дъщеря ни с името на кучето. Недей да плачкаш Цезар, ох на тати сладкия Цезар, Цезарчо кажи АГУУУуу.  Joy  Joy Аз не падах по-долу - например "Кари дай на мама лапичка" - при рязане на нокти.  Crazy

СТрахотна темичка.

# 213
Супер темичка, като се сетя нещо и аз ще пиша  Thinking

# 214
Ние сме на почти 6м. и хич не ни харесва идеята да яде зеленчуци, върти  се, плюем, мажем, ставаме  пюре от горе до долу. Та един ден трябваше тати да ни храни и нашичкия явно решил да си спести преобличане, пране и тн. беше съблякъл бебка по памперс и я беше тропосал на трапезарията маса и тъпче ли тъпче, а това  ти му дете плюе ли плюе. УЖАССССС

# 215
Ние още имаме да трупаме опит с изцепките, но имаме и някои геройства. Първото беше Кика на около две седмици и все още я кърмех(по точно опитвах). Та прибира се една вечер баща и я взема да я успоки докато и направя добавката. Нашата като му засмукала блузата не можем да и я извадим от устата. И второто по фрапнатно е от преди около седмица. Сутрин си я придърпава в леглото ни и си гуката двамата. Та едната сутрин надвесил се над нея те му се смее и гука, а той с полусериозен глас изцепва "Калино освинила си се". Щах да прпиадна, но преди това бях решила да го убия  Laughing

# 216
 hahaha
"Калино освинила си се".
Нашия тати и той така вика!

# 217
Аз сега се сетих моя пък хубавец какви песнички измисляше и все пееше на щерка ми като беше бебе. Ето един пример:"Две калинки , ДЪРТИ балеринки , под дъжда се свирали , като недотепани ". Представяте ли си ?! Как да не го утрепеш? bash

# 218
  • София
Ей отдавна не бях влизала, а историите станали множко Simple Smile
Снощи моичкият съм го оставила да гледа детето за 3 минути да му направя млякото. Тамън отивам в кухнята и вратата на децката стая се отваря и нашия крещи: "Хайде по бързо, че е гладен като Боне Крайненеца".

# 219
Аз сега се сетих моя пък хубавец какви песнички измисляше и все пееше на щерка ми като беше бебе. Ето един пример:"Две калинки , ДЪРТИ балеринки , под дъжда се свирали , като недотепани ". Представяте ли си ?! Как да не го утрепеш? bash
Ooo и в къщи се пеят такива песни само че "тръгнал кос ..."и доста "мръсно" става после и финалната дума е "разпран"  Simple Smile

# 220
Ooo и в къщи се пеят такива песни само че "тръгнал кос ..."и доста "мръсно" става после и финалната дума е "разпран"  Simple Smile
Е така , де , така .То това е най - цензурираната версия . А иначе има и " П...ТЕ си веели ". И това за калинки става въпрос ?! smile3555 smile3532

# 221
# 222
Да, относно песните и нашия татко пее такива мръсни... пее и песните на ЦСКА  Crazy Crazy

# 223
Ооооо, ЦСКА не е нищо. Кума ми пее на детенцето си възрожденски песни или такива от казармата, ама то горкото от време на време се плаши от тях и почва да реве. Някак се получава обратен ефект.

# 224
То мъжът ми има по-малко изцепки от мене, та не се сдържах да си ги кажа моите да се посмеете:

На мене това ми е първото бебе и отначало го гледах малко като извънземно. Затова пък имам котка от 16 години. И веднъж аз сънена го взимам да го кърмя, обаче той не знае на къде да си завърти главата и се обърнал на другата страна и аз как да го накарм да се обърне към мене и ми се изплъзна едно "Маци писи писи!"

В началото като искаше да яде издаваше нещо като грухтене - много сладко. Когато го видях за първи път да се протяга викам на мъжа ми "Я виж как се протяга като човек", и той ми се хили - "Ми да, а то е прасенце".

Общи условия

Активация на акаунт