Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 950
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Аз мисля, че бях писала изцепки в началото на тази тема, но нашия тати е скрит талант относно това  Grinning Последната му изцепка беше преди 2-3 седмици. Казвам му, че предните зъбки на Кари са малко раздалечени. Той каза, че тъй като още е малка и яде много, зъбите й са меки и затова се раздалечават  Joy  hahaha Е не можах да оборя това подкрепено с доказателства мнение  Laughing

Ох,как ме разсмя  Joy От одеве се чудя какви бисери е изричал мъжа ми,но зациклих...

# 346
Вчера имахме половин рожден ден  Grinning Малкото ни съкровище се изака,докъто с таткото хапвахме и баща му се кара: "Бориславе(това е бебето) на шест месеца стана и още си акаш в гащите" #Crazy

# 347
Детето, реве от зъби, ние като вампири около него, и ние будни седим.
Мъжо изцепва. "Утре водиш детето на ренген", аз така  #Crazy
"И защо да го водя ?"
"Има му нещо на бъбреците, много реве и много пишка"  newsm78
Ми ще пишка, и ти да изпиеш 1 литър вода през ноща, и ти ще пишкаш  hahaha

# 348
Пазаруваме с таткото в БИЛА и по едно време аз заглеждам памперсите. и почвам да си правя някакви си там сметки... 30лв 86 памперса... да кажем съвсем грубо по 5 памперса на ден...и той ме чува при което " каквооооо? 5 памперса на ден??? ти на всяко пишкане и акане ли смяташ да го сменяш? един сутрин и един вечер.. стигат му толкова!"

Joy Joy Joy

# 349
Мъжът ми проверява за ако , подушвайки съобщава тържествено " Няма пробив в системата!", а ако има пробив бяга в другия край на стаята.

# 350
 Laughing Laughing Laughing
След подобни сметки в Метро:"Иииии на ХХХХХ  дупето и много мазно".

# 351
Прибираме се от родилното и пращам мъжа ми да купи шишенце за водичка, малко, с една дупка /единствено шишета не успях да купя, защото влязох да раждам по спешност по-рано от термина/. Връща се той и ми носи голямо шише с 2 дупки. Питам го - що взе такова, нямаше ли малко. Пък той ми вика - имаше, ама разликата им беше 1 лев, а пък онова беше двойно по-малко...  #Crazy
Казаха за жълтеничката да пием водичка с малко захар. Преварявам аз водата и той ме фиксира. Пита ме защо слагам захар във водата и аз обяснявам. След 2-3 дни идва баща ми и седнаха да пият кафе, докато аз кърмя малката. Заприказвали се и баща ми го питал дали слагаме сол във водата /имайки предвид водата за къпане/. И мъжът ми най-спокойно и сериозно се обръща и му казва - не, слагаме захар /имайки предвид водата за пиене/. Баща ми чак се пообидил малко, защото си мислил, че го будалка. Ама колко се смяхме после с майка ми като разгадахме кой какво е имал предвид...  Joy

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 352

"Ей сега идва кораба майка, ще се закачиш и ще презаредиш"
rotfImao newsm62 smile3532

# 353
 newsm62 newsm62 newsm62
  Много е готина темата
   Joy Joy Joy

# 354
# 355
Страхотна темичка, доста се посмях. Ама айде и моят мъж в кюпа. Та изписват ни и вече вкъщи съм му го оставила за да си взема душ и по едно време тича с ей такива очи   Shocked и ми вика " Бързо ела да видиш то нашто бебе много бързо се учи." Викам му:  на какво го научи. И той милия: Ми аз кихнах и той и той кихна. Научих го да киха."  Беше много узумен от факта че бебетата могат да  кихат, а също и че се прозяват. 

# 356
супер темичка Peace не се бях смяла така отдавна Hug Laughing
и аз да споделя: в момента съм бременна с второто си дете. една вечер сме се гушнали с мъжо и аз му се глезота. оплаквам му се как тук ме боли, там ми дърпа, как са ми се подули краката и т.н. и очаквам разбираш ли някаква съпричастност от негова страна... а той мисли, мисли и най-накрая се изцепва:" ей, не е лесно да станеш баща на 40 години" Shocked / за сведение вече го е преживял веднъж, ама може да бил в голямо междучасие, знам ли/ Joy
а
А това е разказ на доктора на големия ни син: отишъл доки в дома на болно детенце, прегледал го и и зписал свещички за температурата и други лекарства. таткото много компетентно го попитал:" преди да я пъхнем в дупето да я запалим ли ,докторе?" hahaha Joy

# 357
Днес. Баща му му дава биричка. Една глътка. На нашия му се насълзяват очичките,
но вика и иска още. Така два пъти. Казвам му, че стига толкова, че не е полезно, а
той казва: "На неговата възраст и с тези килограми може да пие по 100гр и да му
няма нищо. Даже му е полезно. Нищо не разбираш!"

ooooh! ooooh! Crazy

# 358
Хайде и аз да кажа за баща ми.Малката има крусти по главата и по веждите,водим я на гости при нашите и баща ми се изцепва дъще моля ти се спри да мажеш детето с крем за лице че виж какви неща са му излезли.Понеже зимата я мажех с крем той си мисли горкия че е от това.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт