Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 960
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Емииии.....( Joy  Cry hahaha ) нашия тати преди три дена ме чу да казвам, че малката е на две и половина и после ми вика : "Абе ти що каза, че е на две и половина?" -а аз - "Ами защото е на толкова!  Naughty - той - 'ЕЕЕ, аз защо си мислех досега, че е на една и половина?!? Crazy.....Мале колко хора излъгах!"
Коментара ми по въпроса е :  Whistling rotfImbo
hahaha Joy Това направо ме разби!  hahaha Joy
Аз и друг път съм го споделяла,ама и моят мъж като го питат на колко са децата отговаря:"Питайте жената,тя се занимава с тия работи."......да не кажа,че и за неговата възраст винаги казва + - няколко години......та и там аз съм отговорника.

# 331
Първия и единствен досега път засега, когато моичкият сменя памперс и ми дупе, натопи малкия с чорапките...
Аааааааа това с чорапките аз редовно го правя  ooooh!
А иначе, моята дъшеря като беше бебенце, на около2-3 месеца и като ревнеше, моя мъж все викаше "НЕЩО плаче" ....ама какво нещо...куче ли е, коте ли е?  ooooh!

Страхотна тема,чак сега я видях  Crazy и доста се посмях

# 332
Свекървата взима почти всеки уикенд малкия.И нали знаете как бабите дават мило и драго само и само да хапват внучетата и колкото повече-толкова по-добре,та и моята свекърва е в групичката.Всеки път като отидем да го вземем детето видимо е станало още по-пухкаво.

Мъжа ми много недоволства,прави забележки на майка си,но уви.Вчера направи "тежък" коментар по темата:"Баба му го угоява за два дни,ние като го вземем го спихваме и после като отиде на село пак същата история се повтаря".

# 333
С мъжо си говорим от къде се храни бебето и от къде диша и аз му казвам "от плацентата" и той "глупости..от пъпната връв" newsm62 30 мин. неможах да го убедя, че едното и другото всъщост са едно и също rotfImbo

Еми не са едно и също. То ако бяха щяха и двете да се казват плацента или и двете пъпна връв.
За сведение - след раждането се тегли плацентата, моята беше 1,500 кг, което ако е само връв незнам колко метра трябва да е  Wink

# 334
  • Попово
на съпружето редовния лаф е " жена тез' деца не са от тебе "  Joy

# 335
  • В събота
Моя мил още няма изцепки с малката, но се сещам за една весела случка. Два дена след раждането на мен ми теква коластрата и му звъня да се похваля, а той ме пита: "Ама как така ти тече, с игла ли ти пробиваха зърната?"  Joy

# 336
Да се запиша и аз,по точно да запиша мъжа ми  Laughing
Преди къпане винаги оставям малкия да порита голичък известно време,та една вчер накарах мъжо да го съблече докъто аз си свърша някаква друга работа.Връщам се по-късно в стаята и какво да видя-макия си рита гол и щастлив,таткото се усмихва гордо,а на дъската за преобличане седи бодито-потник срязано на две #CrazyКато го попитах защо го е срязал каза,че било толкова малко че не можели да му излезят ръчичките ooooh!Чудя се как ли аз съм му го облякла това малко нещо Laughing

# 337
  • София
Да се запиша и аз,по точно да запиша мъжа ми  Laughing.......
Joy
Ами какво ли ще намираш през зимата, когато бодитата са с дълъг ръкав? Освен двете половинки на бодито, евентуално и отрязани отделно ръкавите.  Joy Много ме разсмя твоя мъж.

# 338
    И аз да се запиша!!! Не скоро разбрахме че ще ставаме родители и в деня в които казах на мъжа ми тои първо 2 часа отговаряше само с ДА И НЕ  и после логичния въпрос към мен беше
 МИЛО РИТА ЛИ ВЕЧЕ?????
  тОВА  Е ОТ НАС ЗА СЕГА , СИГОРНО ЩЕ ИМА ОЩЕ , ЩЕ СПОДЕЛЯМ!!!

# 339
  • благоевград
супер тема извода е 4е затова жените раждат и се грижат за децата си а не мъжете които са жив шаш и паника  #Crazy да са ни живи и здрави поне ни разсмиват

# 340
  • На черешата
 Нашия тати е от помагащите и беше и е все още в час с това какво може,какво не може и как се прави.
 Но си имаме любима изцепка.
 Тръгнал да сменя памперс на бебка,тя беше на около 4-5 месеца.
 Постлал пелена на повивалника,приготви си всичко,свалили памперса ,започнал да бърше дупето и...,бебка се изакала. Mr. Green
 И той нали е чистник,да не се карам,че наакали чистата пелена подложил ръка.
 Чувам,че ме вика истерично от детската стая.
 Отивам там а едната му шепа под дупето на бебето и пълна с аки.
 С другата ръка здраво стиска беба за краката да не се катурнела повдигайки я леко нагоре. Joy Joy Joy
 Умрях да се хиля при тази гледка.

# 341
# 342
Аз мисля, че бях писала изцепки в началото на тази тема, но нашия тати е скрит талант относно това  Grinning Последната му изцепка беше преди 2-3 седмици. Казвам му, че предните зъбки на Кари са малко раздалечени. Той каза, че тъй като още е малка и яде много, зъбите й са меки и затова се раздалечават  Joy  hahaha Е не можах да оборя това подкрепено с доказателства мнение  Laughing

# 343
  И той нали е чистник,да не се карам,че наакали чистата пелена подложил ръка.

Олелеее... моят в този случай...  Sick
 Joy Joy Joy Много яко!  Mr. Green

# 344
  • Бургас
Прибираме се от родилното и пращам мъжа ми да купи шишенце за водичка, малко, с една дупка /единствено шишета не успях да купя, защото влязох да раждам по спешност по-рано от термина/. Връща се той и ми носи голямо шише с 2 дупки. Питам го - що взе такова, нямаше ли малко. Пък той ми вика - имаше, ама разликата им беше 1 лев, а пък онова беше двойно по-малко...  #Crazy
Казаха за жълтеничката да пием водичка с малко захар. Преварявам аз водата и той ме фиксира. Пита ме защо слагам захар във водата и аз обяснявам. След 2-3 дни идва баща ми и седнаха да пият кафе, докато аз кърмя малката. Заприказвали се и баща ми го питал дали слагаме сол във водата /имайки предвид водата за къпане/. И мъжът ми най-спокойно и сериозно се обръща и му казва - не, слагаме захар /имайки предвид водата за пиене/. Баща ми чак се пообидил малко, защото си мислил, че го будалка. Ама колко се смяхме после с майка ми като разгадахме кой какво е имал предвид...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт