Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 974
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
запис ... за по-късно

# 271
  • София
Последната изцепка на нашия татко беше когато правих пюре от грах за детето. Казва на Сарка: "Ще обядваш смлян гущер..."

# 272
  • Казанлък(Бургас)
Те са безброй неща,но едно от тях ще ви споделя.Малката казва на татко си че има чиш.Той сваля панталонките и готово.Отивам да ги погледна тя с гащите на гърнето и чишка милата.

Милито дете.И моят татко има такава история с мен.Ето как я разказваше:"Аз,майка ти и ти пътуваме във влака.Ти казваш,че ти се чиша.Хващам те за ръчичка.Отиваме в тоалетната .Събувам те.Вдигам те над гърнето.Казвам:Айде ,тате ,чишш!Ти:Неее и се дърпаш.Обувам те.Тръгваме да излизаме,ти:Чиииш!!!Отново същата процедура....На четвъртия път не издържах и те пляснах по дупето.Токава усетих ,че не съм ти свалил гащите. EmbarassedМи ,те толкова тънички и нежни! Embarassed

# 273
Вечер приготвям дрехите на баткото за ДГ,сутрин тати само да му вземе яке от антрето и е готов..но понеже времето е променливо,от предната вечер съм предупредила да му изкара по-дебело яке,ако е студено.....Отивам да го прибирам аз от градината...и като ми отваря госпожата гардеробчето,направо онемявам....от всичките якета налични,детето е било натъпкано в якето на малкия си брат/уточнявам-малкия е на 1г и 10мес,баткото е на 4г/.....е,крайно време е да избродирам имената/с големи,ако може светещи букви/май? Thinking...

Много ми хареса  Joy  Joy  Joy

# 274
Супер тема, и аз да се отчета, нашите не са много ама не е и като без хич Simple Smile
Точно съм родила и викат таткото да ни види с малката, той пристъпва нервно (20 часа почти седял пред залата и чакал) и вижда детето и мълчи, сестрата нещо му говори, той моя добре добре. Жената отнесе бебето и мъжо вика, ми то много малко и червено, и видя ли носа му как е сплескан, и има бели точици по него, полудях, викам така ли се говори, детето ти е това ще се оправи, той се поуспокои и вика, е нищо обаче ушичките са му като моите  #Crazy Как ги видя не е ясно.
След това Никол беше със зверски колики и я носехме напред назад непрекъснато, а него го беше страх да я вдига, обаче аз искам да отида до тоалетната и му давам детето, връщам се тя реве, а той я държи като кукла едва ли не, не смее да се отпусне и като ме видя ми я връчи и вика, то при тебе не реве защото си по мека и му е удобно при мен му ръби  hahaha

# 275
  • варна
Страхотна тема и историйки! Simple Smile
Ще се сетя и аз за изцепки,засега само една.Нашия тати също викаше на бебето тамагочи.Като се роди й измисли песничка,която уж аз пея :"Червено вино снощи пих,дъщеря си днес родих"(Вики е родена на 15.02,а за Св.Валентин бях взела бутилка червено вино,каквото по принцип не пия)

# 276
Много ме разсмяхте,момичета!!! Joy Joy Joy
Аз да не се повтарям,обаче тези бодита са май голям зор за татковците.
Моя веднъж се опитваше да го облече като пъхаше краката в ръкавите-голям зор видя!!! hahaha
Joy Да, бе ..... и аз се чудя защо мъжа ми все се оплаква , че среща трудности да му облича фанелка на нашия син ...... докато не го излових един ден , че се опитва да го направи, като пъха първо ръцете в ръкавите   Rolling Eyes .... надявайки се едва след това да промуши главата Sunglasses
Опитах сама .... много е трудно наистина  Laughing Peace

Друго, с което се сещам " да похваля" изобретателноста на моя мъж е начина по който си беше намерил да се отървава от малкия докато беше бебе .... Grinning
Аз нали използвах всеки удобен момент да му го връча, пък той бяга като дявол от тамян , под претекст :
"... че какво да го прави, той нищо не разбирал , само ревял ??!!  Rolling Eyes" та си намери лек накрая ....
Когато чуех от другата стая репликата : "Ау, тати бягай / детето беше бебе , още ....разбирай майко ти бягай насам  Mr. Green/ да те преубуят , че си наакан ... ау, че миришеш"  ..... беше ясно , толкоз за днес  Stop
Естествено , в 85 % от случаите сигнала беше фалшив , ама докато се усетя .... той вече се беше заел с "друга работа "  Party Crossing Arms

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 23:06 от Magesta

# 277
Една вечер , беше отдавна , тати вика : Иди си почини, тази вечер аз ще изпея приспивни песнички на децата. Не се тревожи , ще се справя ." Работата е там , обаче че децата ми си имат репертоар , който искат да чуват всяка вечер . Та отивам аз оттатък и сядам да си пуша цигара , ослушвайки се какво става оттатък . Точно в това време татито ни вече завива децата и ще почва да пее . И какво си мислите чувам " Кацнал бръмбар на трънка и започнал а дрънка .." Отивам аз да видя какво става и каква е тази "приспивна" песен и гледам - и двете ококорили ей-такива #Crazy #Crazy #Crazy,а той нашия пее , ли пее...... Така се смях на тази гледка , а и пак аз пях приспивните песнички .
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И ние постоянно имаме такива случки!
Напоследък любимата песничка е "Кокошка във хамбара" - 
"Кокошка във хамбара, ко-ко-ко.
Зове, крещи, повтаря, ко-ко-ко..."

А той забравил текста, че е много сложен и не се пее по 100 пъти на ден и пее "Крещи, пищи, повтаря..." Joy Joy Joy

# 278
Дори сно6ти има6е Т и аз и слагам све6тичка в д-то. ,а мъжо  Shocked  гледа умно и пита ''А сега след колко време трябва да я извадиш???????? newsm78 "   #Crazy

# 279
Дори сно6ти има6е Т и аз и слагам све6тичка в д-то. ,а мъжо  Shocked  гледа умно и пита ''А сега след колко време трябва да я извадиш???????? newsm78 "   #Crazy
Е това направо ме уби!!! Joy

# 280
Когато бебо имаше колики,мъжът ми се прибира една вечер и казва:"Детето плаче,защото кърмата ти не е хранителна" Thinking
Щях да го убия с поглед.Отиваме след няколко дни на консултация и нащият син качил 1,5 кг за 1 месец от моята нехранителна кърма  Rolling Eyes

# 281
  • София
С мъжо си говорим от къде се храни бебето и от къде диша и аз му казвам "от плацентата" и той "глупости..от пъпната връв" newsm62 30 мин. неможах да го убедя, че едното и другото всъщост са едно и също rotfImbo

# 282
ми те може да са свързани, но не са едно и също нещо  Naughty

# 283
Ситуацията е следната: бебо реве, аз го люлея на ръце и го успокоявам " оооооо-оооооооо-оооооо няма няма......", а мъжът ми ме гледа и вика "че как няма да плаче като му викаш че няма..... викай му имаааааааааа имаааааааа"  Shocked
При нас е същото, обаче мъжа като ме чуе да го успокоявам с "няма, няма" идва и със най-злорад тон заявява - "Напротив, да знаеш, че има и то много, ама не и за теб!!" hahaha
Иначе прясна-прясна изцепка - постъпвам аз в болница по спешност и съм оставила лаични устни указания, какво яде дребния. След живо проявения интерес от моя страна с КАКВО го хранят детето, мъж ми заяви "Да знаеш, че онова пюре от краставиците не го обича!"  #Crazy Половин час се чудих от`де са го измъкнали това пюре с краставици, докато зацепя, че човекът давал тиквички.. В рамките на три дни беше успял да му даде и круши, кайсии, праскови, грах, спанак и сметана (и господ знае още какво още, което не беше и помирисвал преди това дребния).. добре, че ми е държаливо детето..  Joy

# 284
 Нас като ни изписаха от болницата и се прибрахме вкъщи, таткото още от вратата отиде до уредбата и пусна поздрав за дъщеря ни с тогавашния сръбски хит " Циганче, циганче, ще ти купя златно ланче", защото детето било много черно Laughing. Аз докато ставах праз три часа да я кърмя и той ставаше с мен и отиваше в кухнята да се храни, защото да не съм била сама в грижите за бебето Grinning. И още много, много глупости, но не се сещам друго в момента. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт