Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 001
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
е това мъжете са много изобретателни  Mr. Green

# 256
  • София
kато е киселка и реве или просто иска да се гушим татито бърза да ми предложи да я кърмя с думите:
хайде, де, дай й дозичката Simple Smile

# 257
  • София
Ей, мацки, вие много сте изписали! Тия дни се бях сетила за темичката и докато се наканя да я потърся и хоп изненада тя си е тука! Направо ме разбихте от смях  Joy Joy Joy. В момента ми е малко късно вече за мислене, но съм сигурна че тия дни ще успея да се сетя и аз нещичко  Mr. Green

# 258
  • Разград
Днес, когато преобувам бебчо баща му вижда, че се е наакал. Обаче акото му беше зеленикаво, а той е само на кърма.
Баща му не се усети и започна - Ти, какво си давала на детето да яде, че ака така.
След около минута сам започна да се смее.

# 259
# 260
записче  Hug
а всъщност аз съм си още бременна, чакаме момиченце, но това не пречи на бъдещия татко да разпитва познати и недотам познати имат ли вечерен час дъщерите им и до колко часа...  Joy
Тя като се роди сигурно и жених ще и е намерил Simple Smile

# 261
Нашия тати като гушне малкия, той винаги започва да търси цица Joy Joy Joy

Това обаче милото го засяга и снощи когато беше дошло време за хранене и пак гушна малкия докато аз се наглася и малкия пак почна да търси цица, и татко му се изцепи:

"Ей сега идва кораба майка, ще се закачиш и ще презаредиш"

Останах  Shocked

Това е НАЙ-смешното нещо, което съм чела напоследък!!! Страхотно!!!

Е,това направо ме разби!!!

# 262
Случката е с баткото: беше на около  9 месеца. Стои си вече прав на краката, но не е много стабилен. Паркирали, до колата сме, бърборим си и слагаме детето да кара кола. Татко му го наглася с две ръце на волана и се отдалечава от колата. За секунду ситньо се свлече и ми изчезна от погледа. Отивам да видя къде е, а той лежи до колата на асфалта.... баща му не затворил вратата на колата...

# 263
  • Варна
Страхотна темичка.

# 264
Искам да ви споделя последния бисер на мъжа ми, докато не съм забравила.
Снощи съпругът ми беше наред да съблича малчо и да го къпе и понеже сме си цял ден по домашни дрешки, съм го обула с ританки от тези хавлиените - да му е комфортно на детенце. От тези ританки обаче му остават дребни власинки между пръсчетата на крачетата. Та по този повод снощи мъжлето го съблича и чувам  от спалнята : "Ауууу!!! Тати, ти имаш гъбички по краката!". При което аз се уплаших и веднага отидох да видя какво става. Питам мъжа си за какви гъбички говори, а той , държейки крачето на малъкия без да помръдва, ми заявява:"Ми не виждаш ли между пръстите на крачето? Гледай тези белите неща. Те са гъбички!".
 Е, накарах го да ги пипне и после и двамата се посмяхме едно хубаво.

# 265
Една вечер,след като изкъпахме малкия го оставих на таткото да го облече докато аз му направя добавката ..
и .. връщам се в стята и гледам- той му облича бодито като му пъхнал крачетата през отвора за главата и дърпа нагоре,как ли щеше да му пъхне ръчичките ..  ooooh!  и на всичкото отгоре-наопъки,лицето на бодито му беше на гърба  Confused
hahaha hahaha
 Joy Joy Joy Joy

# 266
Много ме разсмяхте,момичета!!! Joy Joy Joy
Аз да не се повтарям,обаче тези бодита са май голям зор за татковците.
Моя веднъж се опитваше да го облече като пъхаше краката в ръкавите-голям зор видя!!! hahaha

# 267
Вечер приготвям дрехите на баткото за ДГ,сутрин тати само да му вземе яке от антрето и е готов..но понеже времето е променливо,от предната вечер съм предупредила да му изкара по-дебело яке,ако е студено.....Отивам да го прибирам аз от градината...и като ми отваря госпожата гардеробчето,направо онемявам....от всичките якета налични,детето е било натъпкано в якето на малкия си брат/уточнявам-малкия е на 1г и 10мес,баткото е на 4г/.....е,крайно време е да избродирам имената/с големи,ако може светещи букви/май? Thinking...

# 268
Темата е наистина страхотна , а и много смешна .Бравоооо ! И ние имаме такива изцепки с нашия тати . Една вечер , беше отдавна , тати вика : Иди си почини, тази вечер аз ще изпея приспивни песнички на децата. Не се тревожи , ще се справя ." Работата е там , обаче че децата ми си имат репертоар , който искат да чуват всяка вечер . Та отивам аз оттатък и сядам да си пуша цигара , ослушвайки се какво става оттатък . Точно в това време татито ни вече завива децата и ще почва да пее . И какво си мислите чувам " Кацнал бръмбар на трънка и започнал а дрънка .." Отивам аз да видя какво става и каква е тази "приспивна" песен и гледам - и двете ококорили ей-такива #Crazy #Crazy #Crazy,а той нашия пее , ли пее...... Така се смях на тази гледка , а и пак аз пях приспивните песнички .

# 269
Много хубава темичка.Смях се от сърце.Ето една изцепка от нашия тати, който иначе е културен човек.Та, той си има коремче и като слага малката на корема си, тя се изхлузва към краката му.След поредното изхлузване, той с леко отчаян тон заявява:"оххх, и ти си като майка си, много обичате да ми сядате на пишката".Трябваше му известно време да се усети и да разбере реакцията ми.

Общи условия

Активация на акаунт