Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 974
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • Казанлък(Бургас)
Ние изцепки нямаме, понеже тати не се завърта много. Единственото за което се сещам, е че след всяко излизане, като се приберем, като заплаче по някое време следва "Някой я е урочасал" /а той изобщо не вярваше в такива работи преди да се роди малката/ или при по-продължителен рев:"какво му става на това дете?"Аз пък съм ясновидка щото!

Аууу,все едно моят мъж слушам.
Нашият татко често прави изцепки.Една от последните е,че когато влезе сам да къпе Фил му сапуниса главата  със сапун.Детето пищи и реве,а той най -спокойно продължава да му сапунисва тялото.Влизайки в банята го питам:
-Какво става? Shocked
А той:
-Нещо се инати. Naughty
-А ма с какво си му сапунисал главата щом шампоана е на етажерката?
-С детския сапун!Нали е детски?!Не щипе на очите.
- Shocked
После 3 седмици не можех да вкарам Филип в банята.

# 316
Кво да кажа,до скоро стерилизирах шишетата и непрекъснато стига с това,коментара му по това че ги мия с гъба и сапун-"какво си ги затъркала ,да не би да е имало л....а в тях?".От скоро защо не му давам кисело мляко....,било се метнало на майкаси -инато и кво ли още не

# 317
Баща ми динка бебо и му пее..Този ти е шестия баща, този ти е шестия баща...., като го питах, какво пееш бе тате? Отговора му беше майка ти така му пее! Като питах майка тя каза, че се пеело ..Този ти е същия баща..   hahaha Joy Joy JoyГолям смях падна!!!!БРАВО НА АВТОРКАТА НА ТАЗИ ТЕМА Hug Hug Hug
Joy Joy Joy hahaha напиках се от смях с вашите изцепки!!! записвам се да следя темата и дай боже скоро време и аз да разказвам такива случки.

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 16:35 от dachi18

# 318
  • Пловдив
 hahahaМоят мъж вчера го слушам и пее:''Вдигай тост вдигай два че сме живи че сме тук.... Направо голям смях ми стана.Той милия се чуди как да я забавлява ама май мен ме разсмя повече.

# 319
Онази вечер. Аз съм си легнала по-рано. Мъжа ми гледа някакъв филм.
Преди да си легне ми казва, че е видял малкия. Бил се отвил, и е
върху завивката си. За да не го буди - пипнал крачетата били топли.
Според него не му било студено. Добави още: "За това му сложих слона на крачетата"...

Една плюшена мека играчка, голяма, която малкия ползва за възглавничка.

Crazy Crazy Crazy

# 320
Нашия тати преспива бебето и му пее  Зайченцето бяло , заслушах се в песничката и слушам   Зайчето разбрало  че   се напикало  вместо че е закъсняло Направих му забележка да пее правилно песничката а той вика    Ами че каква е разликата

# 321
И нашият тати е имал изцепки,сещам се за една -изял на детето десерта от кухнята-отворил хладилника,видял го,харесал му и си го хапнал човека...изобщо не зацепил ,че е за детето #Crazy,после му се карах,сега ми е смешно като се сетя!

# 322
Нашия тати преспива бебето и му пее  Зайченцето бяло , заслушах се в песничката и слушам   Зайчето разбрало  че   се напикало  вместо че е закъсняло Направих му забележка да пее правилно песничката а той вика    Ами че каква е разликата

В нашия случай е "Зайчето разбрало, че се е пре.бало"....  Mr. Green

# 323
Онази вечер. Аз съм си легнала по-рано. Мъжа ми гледа някакъв филм.
Преди да си легне ми казва, че е видял малкия. Бил се отвил, и е
върху завивката си. За да не го буди - пипнал крачетата били топли.
Според него не му било студено. Добави още: "За това му сложих слона на крачетата"...

Една плюшена мека играчка, голяма, която малкия ползва за възглавничка.

Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy мнооооооооого се смях

# 324
hahahaМоят мъж вчера го слушам и пее:''Вдигай тост вдигай два че сме живи че сме тук.... Направо голям смях ми стана.Той милия се чуди как да я забавлява ама май мен ме разсмя повече.

Хахаха hahaha Нашият тати пък пееше на малката - "100 кокошки съм заклала". Най-смешното е, че тя се кефеше и се смееше с глас. Crazy

# 325
една вечер къпем бебо,той милия малко настинал и викам на моя
-Дай малко сол да му сложа във водата да го загрее малко.И той милия носи.След като го изкъпах,го мажа със зехтин.Гледа,гледа и ми вика
-сол,зхтин,да донеса още малко подправки,-червен пипер,черен пипер тъкмо е маринован!20 мин на пълна мощност сигурно ще  е много вкусно? Shocked Shocked #Crazy #Crazy
Щях да го #2gunfire #2gunfire

# 326
Моят син като ме види седнала някъде винаги идва да се катери по мене, за да играем на " Дий, конче". И баща му му обяснява: " Сега,тати, това е "Дий, конче" , а като пораснеш ще се казва "задна прашка"  Laughing Laughing Laughing

# 327
# 328
Емииии.....( Joy  Cry hahaha ) нашия тати преди три дена ме чу да казвам, че малката е на две и половина и после ми вика : "Абе ти що каза, че е на две и половина?" -а аз - "Ами защото е на толкова!  Naughty - той - 'ЕЕЕ, аз защо си мислех досега, че е на една и половина?!? Crazy.....Мале колко хора излъгах!"
Коментара ми по въпроса е :  Whistling rotfImbo

# 329
Емииии.....( Joy  Cry hahaha ) нашия тати преди три дена ме чу да казвам, че малката е на две и половина и после ми вика : "Абе ти що каза, че е на две и половина?" -а аз - "Ами защото е на толкова!  Naughty - той - 'ЕЕЕ, аз защо си мислех досега, че е на една и половина?!? Crazy.....Мале колко хора излъгах!"
Коментара ми по въпроса е :  Whistling rotfImbo
hahaha Joy Това направо ме разби!  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт