Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 979
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  Гледа малката и и се радва. Аз му викам:
     -Виж какво хубаво дете съм ти родила.
  А той:
     - То раждането лесно... Ами правенето му е зора! luvbed

# 301
# 302
  • в сбъднатите мечти
Много хубава тема! Голям смях!  Laughing

# 303
  • Стара Загора
  А той:
Голям смях Joy

# 304
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Първо да кажа - много, ама много сладка тема Simple Smile
С мъжа ми сме системни администратори. Правихме инвитро миналия месец и той е запознат с всичко - кое след кое следва по време на стимулацията - като започне да обяснява на някой познат, все едно на него са правили стимулация Simple Smile
Преди пункцията (изкарването на яйцеклетките от мен), Доки ни дава УЗ снимка на всички яйцеклетки, които са узрели. Излизам аз - коридора е пълен с народ, а той казва - На тати киборгчетата.
Пункцията правихме на Великден и изкараха 18 яйцеклетки, които на същия ден оплодиха. Той като говори с Доки (аз бях още в полуупойка) и разбра колко яйцеклетки са оплодени, каза: Ехеее, то почти един картон яйца. А преди това ме наричаше кокошчица (докато правехме стимулацията) Simple Smile
Сега им говори ли говори, а аз съм все още в 6 г.с Simple Smile

# 305
Баща ми динка бебо и му пее..Този ти е шестия баща, този ти е шестия баща...., като го питах, какво пееш бе тате? Отговора му беше майка ти така му пее! Като питах майка тя каза, че се пеело ..Този ти е същия баща..   hahaha Joy Joy JoyГолям смях падна!!!!БРАВО НА АВТОРКАТА НА ТАЗИ ТЕМА Hug Hug Hug

# 306
Баща ми динка бебо и му пее..Този ти е шестия баща, този ти е шестия баща...., като го питах, какво пееш бе тате? Отговора му беше майка ти така му пее! Като питах майка тя каза, че се пеело ..Този ти е същия баща..   hahaha Joy Joy JoyГолям смях падна!!!!БРАВО НА АВТОРКАТА НА ТАЗИ ТЕМА Hug Hug Hug
Joy

# 307
Моят мъж е доста едър и често събаряше децата, защото не ги виждаше. Мине като вихрушка и току катурне някое от двете - детето реве, а за вдигам скандал.

# 308
  • Ботевград
  А той:

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao newsm62 rotfImbo
Щях да падна от смях направо Joy hahaha

# 309
нашият татко е много грижовен и една събота ми казва да не си посмяла да станеш , аз ще гледам бебето -след неистов плач около 5 минути аз най - накрая ставам , за да видя какво се случва и гледката е следната : Бащата седи на компютъра не вцепенен от ксъсредоточване и не смее да мръдне , само през гърба ми казва не говори и не шуми , детето лежи на пода и пищи покрито с някакво одеяло .Тръгвам аз да взема детето от пода - чува се недей остави го -аз онемях и оставих детето на пода и питам какво става тук , а той вече изнервен ми обяснява как съм обезпокоила детето и ако го бях оставила да поплаче още малко щял да заспи , той така си и заспал както си играели на пода , дори не успял да му даде да хапне , а не смеел да мръдне от компютъра , за да не го безпокои.
Аз вече официално съм кръстена FEDEX , защото докато съм била бременна всички се грижили за мен пратката да е добре / разбирайте бебето/ , след това съм доставяла млякото най - редовно , а сега о като се прибера ще го доставя на баба му и дядо му .

# 310
# 311
  • На планетата Земя
Детето леко болно и аз му давам от ампулката витамин С. Таткото - недей, течният вит.С е много вреден, ще му стане дупка в корема.

# 312
  А той:
smile3532 smile3532 smile3532

# 313
  • Под Сините камъни
 smile3532 smile3532 smile3532 Браво на авторката.Ние май нямаме много изцепки или аз не се сещам.Има една от болницата.Влизам аз да раждам малкия в 1 вечерта с изтекли води.Съответно таткото се прибра вкъщи по нареждане на лекаря като му обясни,че по рано от 9 сутринта няма да родя.Та така дошъл нашият тати сутринта с един комшия да чака събитието.Да ама нали нашият мъж е с характер и се роди в 12.40 наобед.Влиза при мен моя мъж в стаята и ми заявява съвсем сериозно."Неможа ли малко да почакаш тъкмо отидох да прибирам детето от училище и ти тогава намери да родиш!"И аз съответно  ShockedТо да не е концерт пожелание чакай мами,че тати го няма сега ,да дойде,че тогава ще се раждаш. hahaha                                                                                       Има и още една щом малкият заплачеше и постояно питаше"Той сега защо плаче?".Нашата кака като бебе само спеше и ядеше и на него му беше чудно,че бебето може да плаче.А да когато се роди Александра и му я показах за първи път репликата му беше"Леле кви големи бузи има".

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 14:11 от Пеца

# 314
Ние изцепки нямаме, понеже тати не се завърта много. Единственото за което се сещам, е че след всяко излизане, като се приберем, като заплаче по някое време следва "Някой я е урочасал" /а той изобщо не вярваше в такива работи преди да се роди малката/ или при по-продължителен рев:"какво му става на това дете?"Аз пък съм ясновидка щото!

Общи условия

Активация на акаунт