Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 047
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • в Надежда-та
 hahaha Joy Joy Joyуф добре, че татковците не излизат в майчинство да гледат децата ooooh!

# 361
  • София
В родилното съм, с Алекс. 4:27 сутринта, никакъв шанс да събудя мъж ми по телефона. По едно време чул, че се звъни, едвам отлепил и ми се обажда.
- Честит ти син.
- Сигурна ли си?
- Напълно.
- Аааа, ама той готов ли е вече?
После се разсъни и влезе в час Simple Smile

Преди малко му звъня по телефона да му напомня да вземе мляко (козметично) за малкия.
- Ще купиш ли мляко?
- Какво? Прясно или кисело?

# 362
  • Варна
Запис и от мен Peace
 Страшна тема Joy

# 363
Хайде и аз да се включа.Отиваме с мъжа ми на консултация със синковеца.Доки се прехласна да се радва колко сантиметра е порастнало нашето момченце за 1 месец,и мъжа ми се изцепи:"Ми да,защипваме го за ушите на простора,та да расте по-бързо",а доки отвърна само :"О,съкън,те са толкова крехки и нежни.",щях да получа инфаркт/от смях/ rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 364
айде и моя в кюпа Mr. Green
от няколко дни го чувам да пее на малкия: Обичам да пикая,високо да шурти и локвички да правя пред чуждите врати! Shocked не,че не знае детски песнички,но все тази му идва да запее:mrgreen:

# 365
Интересна песничка Joy

# 366
В родилното съм, с Алекс. 4:27 сутринта, никакъв шанс да събудя мъж ми по телефона. По едно време чул, че се звъни, едвам отлепил и ми се обажда.
- Честит ти син.
- Сигурна ли си?
- Напълно.
- Аааа, ама той готов ли е вече?
После се разсъни и влезе в час Simple Smile

Преди малко му звъня по телефона да му напомня да вземе мляко (козметично) за малкия.
- Ще купиш ли мляко?
- Какво? Прясно или кисело?

hahaha Joy

AnMary,честит ти син!И адашче,даже  Hug

# 367
Снощи си похапваме сладко сладко всички череши, аз съм гушнала малката и мъжо вика: "Добре де не може ли сега да и дадеме и нея да хапне една черешка, кво толкова ще и стане, не виждаш ли как ни гледа" Laughing Laughing
За справка - още не е захранена, само на мляко е Grinning

# 368
То това не е нещо ново май,но...
Спим заедно тримата и една нощ,когато и двамата бяхме заспали доста изморени,мъжа ми ме потупва лекичко и се опитва да ме събуди.
Отварям едното си кървясало око и го поглеждам-дъщеря ни се сгушила в него,а той проплаква:"ма,мило,това бебе иска да суче от мен". Wink

# 369
Когато правихме погача на малката, мъжът ми срещнал лекарката, коята ме израждаше.Тя го питала какво прави бебето, как е и т.н.А той милия изтърсил: "Добре е, днес й правихме баница!"   ooooh!  При което тя  #Crazy newsm78 , но разбира се ,се е досетила и го е питала: А не се ли казваше Погача"

# 370
айде и моя в кюпа Mr. Green
от няколко дни го чувам да пее на малкия: Обичам да пикая,високо да шурти и локвички да правя пред чуждите врати! Shocked не,че не знае детски песнички,но все тази му идва да запее:mrgreen:
Приличат на песничките на нашия тати Joy
Айде и ние в кюпа
Една нощ ставам и бебчо плаче ставам аз и му казвам на мъжо стани и го подръж само да му направя мляко.Седна в леглото гушна бебко и аз отидох в кухнята.По едно време чувам едун истериче плач а той заспал както държал Дени и го изпуснал на земята а той си хърка нашия.Почле ме пита ти във въздуха ли го хвана hahahaЛеглото ни е много ниско така че няма никакви последствия но още го чешам hahaha

# 371
и аз ще се включа- когато малката беше на 6-7 месеца и лазеше само назад бях я оставила за малко на таткото и бях до кухнята за да и приготва млякото и в момента в който влизах при тях бебчо падна от леглото с главата надолу - естественно аз се развиках , но той ми отговори - не се притеснявай де тя всеки път като рада си падана главата и нищо и няма Sick

# 372
и аз ще се включа- когато малката беше на 6-7 месеца и лазеше само назад бях я оставила за малко на таткото и бях до кухнята за да и приготва млякото и в момента в който влизах при тях бебчо падна от леглото с главата надолу - естественно аз се развиках , но той ми отговори - не се притеснявай де тя всеки път като рада си падана главата и нищо и няма Sick
hahaha hahaha
Ти нали не си се притеснила

# 373
Аз едва удържам моя да не научи детето на "Срала патка на лопатка, кой го яде - ти!Crazy Точно в момента е такава попивателна и повтаря всичко, което чуе, че направо лошо ми става...  Rolling Eyes
Другото, което правят заедно, е да седнат пред компютъра и да гледат клипчета с джипове и мотори и най-подробно й се обяснява кое какво е - това лебедки, това амортисьори, това тунинг...  Mr. Green

# 374
Да, и племенника знае всички части на автомобилите Crazy

Общи условия

Активация на акаунт