Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 040
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Когато правихме погача на малката, мъжът ми срещнал лекарката, коята ме израждаше.Тя го питала какво прави бебето, как е и т.н.А той милия изтърсил: "Добре е, днес й правихме баница!"   ooooh!  При което тя  #Crazy newsm78 , но разбира се ,се е досетила и го е питала: А не се ли казваше Погача"

newsm62 newsm62 newsm62

# 376
Записвам се и аз да ви следя. Страхотна темичка, голяма веселба сте Simple Smile
Сега се връщам към предните странички да ви дочета. Simple Smile

# 377
На първо четене се сещам само за един смешен момент, когато беше сложил да вари яйце на детето, че да има за другия ден да сложим жълтък в пюрето... Да, обаче, го забравил  Shocked Детето вече изкъпано, лягаме си ние и по едно време нещо в кухнята изгърмя. Докато се зачудим какво беше това, той скочи като опарен и отиде да си чисти яйчните стени, шкафове и таван. Без грам водица беше останало яйчицето  Grinning

Има и един трагикомичен. Денис пълзи, няма годинка още, ние работим като аниматори на Албена. Аз съм го оставила с татко му, който прави декори по сцената на Амфитеатъра ни, заедно с един от артистите. По едно време артистът  се схванал да виси на стълбата и решили да се разменят - мъжо се качва на стълбата, а онзи гледа детето и подава инструменти и пирони. Е, след няма и 10 секунди детето пада от сцената на бетонната площадка. Слава Богу, само с цицина и голям рев се отървахме  Praynig

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 22:21 от feel_u

# 378
  • Mediterraneo
Аз едва удържам моя да не научи детето на "Срала патка на лопатка, кой го яде - ти!"

Е тук вече избухнах в смях  Joy

# 379
  • пак там
запис, че имате много весели татковци Simple Smile да видим по-нататък нашият с какво ще се отчете за развитието на темата Simple Smile

# 380
Аз едва удържам моя да не научи детето на "Срала патка на лопатка, кой го яде - ти!"

Е тук вече избухнах в смях  Joy

И аз н това много се смях! Обаче и баницата си я биваше  hahaha Joy Joy Joy

# 381
сетих се за едена случка с нашия отнесен тате:
Купил човека на детето джапанки. прибира се . детето се радва ,пробва ги и естествено ги зарязва по средата на стаята... гледам ги аз, ама нещо не ми се виждат читави и по едно време зацепвам- едната беше 30 ном. а другата 31 Shockedвикам му аз" абе, слънце те са с различни номера... Shocked а той: " знам бе , знам ама то не е голяма разликата" Laughing е докато ги носеше детето все му шляпаше едната Joy hahaha

# 382
Прясна прясна,
Имаме плъзгаща врата, и долу има едно ръбче, детето непрекъснато се спъва на него, и съм емтнала там един килим, обаче някой услужливо го е махнал, детето мина,а спъва се, пада и си удря коляното, започва да мрънка и проплаква, аз докато стигна баща и вече е при нея, гушка я, дига я, вика и фъррр и ..... я удря в лампата.
Добре че е хартиена, детето беше много учудено, уж татко му иска да го успокои пък го цапардоса по главата  hahaha

# 383
Аз да вметна нещо което ми стана много смешно наскоро.Нямаме все още дете.Но с милото правим ремонт и обсъждаме коя стая какво ще бъде.И той споделя:Тази стая ще е за детето.Нея ще я направим по-късно.В началото ТЯ ще спи при нас в кошарата.После ще Я преместим в самостоятелна стая.Ще държим вратата отворена за да можем да Я чуваме....При което аз  #Crazy  Joy (все още не съм бременна  а то говори като за момиченце все едно го знае какво ще е)

# 384
TaniaV, това ми прозвуча много мило  Heart Eyes
Темата наистина е много забавна, от дни я чета  Grinning. С първото дете не помня да е имал изцепки, а сега уж е старо куче...  Laughing. Ще къпем бебето. Аз приготвям себе си, той- нея. В един момент се чува сърцераздирателен плач и тичам да видя какво се е случило. Той, намусено та чак обидено някак си, ми казва: Ти това боди виждала ли си го? Как и го облече? Направо да го хвърляш- не може да и мине главата през дупката. Аз: Има копче на рамото. Той: Няма. Аз търсих. Показвам му и беше много изненадан: А, на другото рамо било. Все едно разстоянието между двете рамена на едно бебе не е една педя, ами метри  #Crazy

# 385
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Оле много забавни татковци има.
Като разбрах, че съм бременна първия път и отиваме нали на консултация. И след няколко прегледа доки ни казва Честито имате си тризнаци. Аз с поглед щях да убия доктора, но мъжа ми става хващаме за ръката и ми вика Хайде мило, той е шарлатанин ще си ходим.
Потънах в земята от срам.

# 386
Деси, колко бебета роди Simple Smile

# 387
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Оле много забавни татковци има.
Като разбрах, че съм бременна първия път и отиваме нали на консултация. И след няколко прегледа доки ни казва Честито имате си тризнаци. Аз с поглед щях да убия доктора, но мъжа ми става хващаме за ръката и ми вика Хайде мило, той е шарлатанин ще си ходим.
Потънах в земята от срам.
    hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 388
Ами нито едно Cry Cry.  Първия път бях в 7-я месец и загубих бебета - бяха три. След няколко месеца пак бях бременна с тризнаци, но направих спонтанен аборт.

# 389
Деси, извинявай за нетактичният въпрос   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт