Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 962
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • Казанлък(Бургас)
DeSiToOo Heart Eyes Hug

# 391
в началото мъжът ми, когато детето искаше да яде, казваше "Никола иска да кърми" вместо "да суче"...отне ми доста време да му обясня, че бебетата не могат да кърмят  Laughing

# 392
То въпроса не е нетактичен. Няма нищо. Тогава си казах и продължавам да си казвам, че може би е за добро.

За да не е много спам:
Когато казахме на родители те си. Реакциите бяха еднакви - "Ама ние нямаме в рода нито близнаци нито тризнаци - сигурна ли се, че са ваши?"  #Crazy #Crazy #Crazy
Като искам да подчертая имам сестра близначка. Еднояйчна близначка....

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 23:58 от DeSiToOo

# 393
 Simple Smile те направо са убили рибата с тоз въпрос. И аз те прегръщам силно и дано следващият път успеете  Heart Eyes

# 394
  • в Надежда-та
Връща се преди малко мъжа ми и вика:
- Сложихме на кучето чип, за да го намерим ако се изгуби. Дай да сложим и на Ники.
 Shocked Crazy ooooh! нали се сещате 6м бебе как безцелно и само се мотае по улиците hahaha Joy Joy Joy
То верно, че в кръга на шегата ама Crazy

# 395
Нашите изцепки са много, макар че таткото помага и то с желание.

1. Мъжът ми казва "Измих ти сокоизтисквачката и е на сушилника" - Отивам и гледам, то било
помпата за кърма  Whistling И до ден днешен не я научи как се казва  и си остана сокоизтисквачка  Joy
2. Спим през нощта и детето изплаква. Скачам да видя как е и в този момент мъжа ми се мята в/у мен, хваща ме през раменете и не му пуска да стана. Започна една борба, накрая му се развиках - пусна ме. Питам го защо така ми скочи, а той "Ами стори ми се, че падаш от леглото и ... да те хвана" /съответно не чул, че малката плаче/  Crazy

...инъче като му казвах сложи на шишето биберон 2-ка, 3-ка и той все се чудеше що за екстасенс съм, че ги познавам  hahaha

# 396
``айде тати да се състезаваме кой пръв ще заспи.Награда-цоцата на мама.Една за теб,една за мен!`` hahaha

Ох, велики сте! Simple Smile  Joy Joy Joy

# 397
Синът ни от няколко седмици с "проблемен стомах" ... разстройство. Confused
Снощи се буди на няколко пъти в съня си и много измъчено плаче и се свива ...
Аз гушкам, а мъжа ми притеснен от хола дошъл и той да съчуства .
Пита ме :                Какво му даваш , какво лекарство / той им е любител, за разлика от мен .../
Казвам :                 Нищо ...  / обмисляйки положението, като единственото което ми хрумва са капки за колики, които обаче отдавна съм изхвърлила  Thinking/
Той съпричастно:   Котка, да му дадем едно мъничко парченце от моите хапчета  ?  ...  newsm23/ визирайки неговите лекарства за киселини   Crossing Arms/

# 398
Страхотни сте! Чак ме обявиха за луда че се смея сама ... При нас почти всеки ден има по нещо, на което бих се смяла с глас, ако не се ядосвах ... Нашият татко е от помагащите, но е доста разсеян ..
- дъщеря ми е на няколко дена. ще я къпем. казвам на мъжа ми да премери температурата на водата, той разбрал на бебка. Много се зачудих, че ме пита "не е ли голям термометъра да й го завирам в дупето?", добре че бързо се усетих ...
- изписват ни с второто - мъжът ми възбуден, притеснен и т.н. носи пликове - един с моите дрехи, друг с комплекта за бебко и два с почерпка за персонала ... объркал се човекът - на доктора занесъл моите дрехи, та се наложи да се разхождам по етажите да си търся дрехи ....
- редовно ги извеждаше на разходка миналото лято - каката докато пишкала в парка си намокрила гащичките ..., а той й сложил пампер. когато се върнаха щях да се напикая от смях (тя беше на 3 г. и 6м. тогава);
- а, като се прибрахме от родилното, по указания беше измил и подредил всичко ... влизаме с бебо в стаята, където ще спи - всичко мирише на белина, ама яко ... мъжът ми решил да дезинфектира в последния момент и преди да тръгнат да ни взимат с каката бърсали с белина?! мокета в стаята ... наложи се да спи бебо в стаята на кака докато се проветри и изперем мокета ...
- малкият бе на два месеца когато тате го носеше на конче из стаята (на врата си), както кака му ... абе въобще май на мъжете не им е дадено да се грижат за деца; да не говорим, че докато бях в болницата с малкия, каката е яла само вафли и бонбони, бяха купили моторче (с акумулатор) за бебето и цял гардероб за каката ....(мъж ми я гледаше сам тия 10 дена);  за да не пере толкова - между другото госпожите в градината бяха разбрали, че се гледат сами, защото няколко дена я пускал с различни чорапки на градина и т.н.
Има още много, но в момента не се сещам, понякога се шегуваме, че трябва в къщи да има скрита камера .....

# 399
  • София
Малкият се събуди да яде. Мъж ми отиде да го види какво прави, гушнал го и рече "един гладник те чака", демек млеконадоя може да започне. След малко се провиква "като пиявичка е, засмука ми рамото"  hahaha

# 400
Поздравявам авторката на темичката,чета я от няколко дни по малко и се смея с глас.Страхотни са мъжете..... Joy Joy Joy

# 401
Нашите изцепки са много, макар че таткото помага и то с желание.

1. Мъжът ми казва "Измих ти сокоизтисквачката и е на сушилника" - Отивам и гледам, то било
помпата за кърма  Whistling И до ден днешен не я научи как се казва  и си остана сокоизтисквачка  Joy
2. Спим през нощта и детето изплаква. Скачам да видя как е и в този момент мъжа ми се мята в/у мен, хваща ме през раменете и не му пуска да стана. Започна една борба, накрая му се развиках - пусна ме. Питам го защо така ми скочи, а той "Ами стори ми се, че падаш от леглото и ... да те хвана" /съответно не чул, че малката плаче/  Crazy

...инъче като му казвах сложи на шишето биберон 2-ка, 3-ка и той все се чудеше що за екстасенс съм, че ги познавам  hahaha
Joy rotfImboсупер смешна тема,какви ли ще са с моя мъж изцепките,само чакам,той от сега си слага ухото на корема ми и слуша,аз го питам"какво чуваш"а той "а ми нещо тропа" hahaha

# 402
Страхотна тема, чета я редовно и си се смея от сърце.

Миналия ден се бях поуморила и помолих таткото да й направи тоалета преди лягане. Запътват се към банята с голяма хъвлиена кърпа и след малко се връщат и двамата много нахилени и радостни, но без кърпата. На въпроса ми къде е кърпата, таткото ми отговаря:" Ами изпуснахме я в тоалетната" Shocked
Е вече ще ходя сама да си я мия Rolling Eyes

# 403
той от сега си слага ухото на корема ми и слуша,аз го питам"какво чуваш"а той "а ми нещо тропа" hahaha

И моя го прави това и винаги казва "нещо бълбука, сигурно си прави балончета."  Нали се сещата на видозона понякога как се виждат тези балончета и той си мисли че това чува  Joy Joy

# 404
  • София
"Ами стори ми се, че падаш от леглото и ... да те хвана" /съответно не чул, че малката плаче/

Това ме разби  Joy Joy Joy
Единствената изцепка на нашият татко, за която се сещам, е, че предложи да научим бебето (на около месец беше тогава) да си слага сама залъгалката в устата, след като я изплюе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт