Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 971
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Марков го погледна  Shocked и каза "Нулев!!!" hahaha
Joy

# 196
  • Пловдив
ААА,сетих се...Като ни изписваха с бебо заедно с мен изписаха и колежката по легло.И нейното беше мъжко,ама го облякоха преди мойто и то с жълто комплект4е,а нашето беше сини4ко.И излиза акушерката с другото бебе-обле4ено в жълто от глава до пети и на въпроса  ''Кой е таткото на тоз голям мъж'' ,мои4кия да вземе да се втурне викайки ''Аз,аз!'' и под носа на истинския татко да му вземе детето.Голям смях падна като се усети милия!

# 197
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
 smile3501страхотна тема , браво
Като се сетя някоя изцепка ще пиша

# 198
-бяхме гаджета и моя ме изпраща,беше студено и той беше с яке,ама едно време имаше ограничен брой модели в ЦУМ и по Витошка е това бяха магазините.Та от далече някакво хлапе се припознало по якето и като вика детето :
''тати  тати'' ,а моя като взе да отстъпва и разправя ''нямам нищо общо'' Joy Joy Joyголям смях падна

-малката е на десетина дни и има яки колики моя я носи напред назад за да я успи а тя се дере яко и в един момент той спира поглежда я и съвсем на сериозно и разправя ''това нарочно ми го правиш нали?''

-в периода дето малката заспиваше след носене до припадък съм я успала на ръце с триста зора и я оставям в креватчето и викам баща и да седи до нея аз да взема душ.Влизам в банята и след минутка рев ама яко и.....нашия решил че спящото бебе ще му е по приятно да слуша музика и му навил музикалната въртележка над леглото #Crazy та я събудил

# 199
тази тема е страхотна и ние сме имали доста изцепки като например докато го кърмех(защото вече не го кърмя)той плачеше тати го дундуркаше и му казваше"няма тати няма еи сега идват млекоцентралите" Shocked това беше ужасен израз и доста обиден.А има и още но не мога да се сетя сега по късно като се сетя ще пиша пак защото нашия тати е пълен с бисери той и по характер е такъв,така че няма да се разминеме само с тези Mr. Green

# 200
 newsm62 темичката е супер

# 201
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е направо паднах от смях. браво на автора  newsm74 Дано и аз някой ден да разказвам. Ние чакаме бебка в края на месеца.

# 202
"няма тати няма еи сега идват млекоцентралите" Shocked това беше ужасен израз и доста обиден.
Еее, стига де...  Joy На мен ми викаха Милка, пък ти за едни млекоцентрали се косиш...  Wink
а моя като взе да отстъпва и разправя ''нямам нищо общо'' Joy Joy Joyголям смях падна
Това пък ме подсеща за един път, когато излизахме с Калина на разходка и тя вижда един циганин със шапка с козирка /такава носи баща й много често/ и започва да се дере с цяло гърло "Тааа-тииии"...  newsm44 Знаете ли колко бързо бай Мангал се скри зад ъгъла, пък аз умрях от срам...  Embarassed

# 203
Тоя случай ме подсеща и мен .Моя мъж работи в чужбина и се прибира в годината за няколко месеца и Гого като го изкарвах на разходка на всички мъже , които срещахме викаше " тати" и мен ме беше доста срам, и сигурно на някой му се е налагало да обяснява , че "няма нищо общо"!

# 204
``айде тати да се състезаваме кой пръв ще заспи.Награда-цоцата на мама.Една за теб,една за мен!`` hahaha

# 205
# 206
Отпреди малко/тоя път баща ми роди "бисер"-а/:"Да му го махаш,тоя биберон на Иво,че той заради него неможе да проговори..като му е все в устата"....а аз е чудя `що не ще това дете да говори.... newsm78

# 207
 Много готина темичка!!!newsm10 rotfImao rotfImbo rotfImao newsm62

# 208
  • София
Най-много ми харесва, че нашия тати почти всичко решава с -Ми дай и цица де Mr. Green Та така един ден нещо му обяснявах, но за бабата и той явно не ме е слушал, защото заключението беше - ми дай и цица де Joy

Joy

# 209
  • София
На една приятелка е историята. Прибрала се с бебето от родилното и мъжът и гушка бебето вече на спокойствие в къщи и му казва: Ох, на бате ooooh!

При нас беше същата ситуация,само че репликата беше: Ах, на вуйчо тя. (има племеник и оттам е свикнал с това "на вуйчо")

Общи условия

Активация на акаунт