Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 905
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
На малката първото зъбче й изби една сутрин, и аз, щастлива, нямаща търпение да съобщя новината, звъня на таткото да му кажа. А той в отговор - "Ми значи вече ще яде пържоли!"  Вечерта съвсем сериозно ни донесе пържоли за вечеря Joy

без майтап, тук в Чехия е традиция като порастнат първите зъбчета да хапнат ориз и месо децата, както в БГ се купува нещо бяло
така,че мъжа ти е улучил Peace Peace Peace

# 511
  • София
Айде и аз да споделя. Нашето бебе още не се е появило, но вчера след поредния преглед се обаждам на таткото и му изстрелвам информацията, че имам разкритие 2-2,5 см, и другите неща от прегледа. Вечерта си идва от работа и ме пита "И какво? Значи бебето се е показало 2см така ли? Ти не си ли усетила че нещо стърчи?"
Е направо паднах!

# 512
Айде и аз да споделя. Нашето бебе още не се е появило, но вчера след поредния преглед се обаждам на таткото и му изстрелвам информацията, че имам разкритие 2-2,5 см, и другите неща от прегледа. Вечерта си идва от работа и ме пита "И какво? Значи бебето се е показало 2см така ли? Ти не си ли усетила че нещо стърчи?"
Е направо паднах!
Айййййй, горките мъже - хайде, простено им е...  Joy hahaha

# 513
Е направо паднах!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao разби ме,пък и ти да не усетиш че ти стърчи детето Wink

# 514
Е направо паднах!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao разби ме,пък и ти да не усетиш че ти стърчи детето Wink
"Да не усетиш, че ти стърчи детето"  Joy Joy Joy

# 515
  • София
Даааа.....и аз му викам "Абе как ще се е показало бе?!?!?!?!" и той един тъжен и смутен "Ми не разбирам, обясни ми"

# 516
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Невероятна тема!
Нашия татко не иска да правим секс докато съм бременна за да не стресира детето......
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 517
малкия вчера дърпа ароматизатора в колата,а тати му казва:
-чакай тате да се измирише и ще ти го дам да го сдъфчеш Mr. Green

# 518
малкия вчера дърпа ароматизатора в колата,а тати му казва:
-чакай тате да се измирише и ще ти го дам да го сдъфчеш Mr. Green

smile3555 hahaha
....ми така, де няма да го даде на детето преди миризмата да е изветряла.....
Мъже.....
От няколко дни половинката вместо да викне малката по име й подсвирква, ама точно като на кученце.... doh Днес в градската градина пак.... Вместо Алекс -  Whistling Викам му: "Абе, мило недей така да подсвиркваш на детето, то не е куче...." А той - " Е, защо не, тя пък като се обръща.....?"  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 519
Невероятна тема!
Нашия татко не иска да правим секс докато съм бременна за да не стресира детето......

Това не е ново и за нас.Нашия татко също не искаше да правим секс откакто разрахме в 5 месец че ще имаме момиченце защото все едно го ще го прави съ дъщеря си  Laughing

# 520
Невероятна тема!

Това не е ново и за нас.Нашия татко също не искаше да правим секс откакто разрахме в 5 месец че ще имаме момиченце защото все едно го ще го прави съ дъщеря си  Laughing
браво много съзнателни татковци Laughing

# 521
нашия татко днес тръгва на работа, аз простирам пране, след като половин час съм се борила със смяна на памперс, после хранене и преобличане, й го чувам да вика: "Айде тати тръгва на работа, а ти много пакости да направиш, чу ли?" Shocked Shocked

# 522
Невероятна тема!
И при мен е актуално hahaha  Нашият тати го е страх да не направел дупка в главата на бебка... Joy Joy Joy

# 523
Най-много съм се смяла на следното 'Не му бъркай в носа с тая клечка за уши, че ще му стигнеш мозъка... няма тати няма тати лошата клечка си замина, замина си...'  а аз трябва да му вадя сополите и много добре знам какво правя! или другото 'Ти от цица на цица много лигав стана!'

Между другото това с главата мен ме беше страх да не стане дупка, таткото е биолог и знае, че не може ама аз... ooooh! А също така поради огромното ми нежелание за секс му казвах, че е защото бебето е момче и е много гейско hahaha

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 11:40 от Dai4eto

# 524
Най-много съм се смяла на следното 'Не му бъркай в носа с тая клечка за уши, че ще му стигнеш мозъка... няма тати няма тати лошата клечка си замина, замина си...'  а аз трябва да му вадя сополите и много добре знам какво правя! или другото 'Ти от цица на цица много лигав стана!'
От цица на цица hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт