Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 663
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Запис и от мен. Нашият тати е много грижовен и няма проблеми с момичетата, но има и изцепки.
Като разбрах че съм бременна докторът ми каза че е много рано да дойда след 2 седмици вече да се види как са нещата. Та отиваме ние с бъдещият татко аз съм легнала той прав до монитора докторът му обяснява какво се вижда. И му казва "Честито, ще имате близнаци." и все едно го поляха с вряла вода: "Как две бе докторе, ние в рода си нямаме."а докторът: "Не знам бе момче, ти си им майстора" И акушерката го успокоява: "По принцип многобременности започват като двуплодни, но после по-силния близнак избутва по-слабия, но при вас няма такава опасност вече са се оформили двата сака, така че спокойно"

# 526
"Стига я ограничава, дай й малко свобода!"  #Shocked И се сещам веднага, когато сме на вън и как малката като види кола и бяга към нея "Колаааааа" !  no  Никаква свобода викам аз, по скоро "Здраво за ръка, ако ще и да ме хапе!"..........

# 527
Я и аз да се запиша.
Понеже още се кърмим татито като види че дребния пак ме е натиснал една от репликите му е:
"Пак се е закачил за колонката да зарежда" Mr. Green

# 528
  • Варна
Я и аз да се запиша.
Понеже още се кърмим татито като види че дребния пак ме е натиснал една от репликите му е:
"Пак се е закачил за колонката да зарежда" Mr. Green

hahaha Joy Joy Joy

# 529
Моя мъж пък,от както му четох тази тема,не спира да ме нарича"кораба майка" Joy Joy Joy,то и аз вече съм като кораб,де hahaha

# 530
  • София
Ооо - това за кораба майка и у нас вече е актуално... както и песничката "Минава, големия кораб минава..." Пее се почти винаги когато не мога да се провра от някъде или да се наведа да си взема нещо от земята...  ooooh!

# 531
  • в очите на дъщеря ми
Нямат равни мъжете  Rolling Eyes Rolling EyesКогато разбрах,че съм бременна не знам защо си внуших,че ще е момче,всички около мен в хор твърдяха ,че имам всички признаци и Мъжът се надува,чак ще се пръсне....!Да, ама не видеозонът казва Момиче, аз естествено веднага докладвам и представете си какво чувам"ама ти нали ми каза че е момче!!!" Joy Joy

# 532
Малкия има много газове и доста често си попръцква. Та един ден беше дошъл един познат на мъжа ми вкъщи, и аз съм взела детето на ръце и съм при тях да си говорим. Както си седим и си приказваме и Криско пръцна лекичко, след няколко минути пръцна пак и приятеля на мъжа ми пита: "Той ли пръцка (и поглежда детето)", и аз леко смутена отговарям: "Да, има много газове." А мъжа ми вика: " А бе детето.. то жената пърди, пък само се оправдава с него!"  Shocked потънах в земята от срам Embarassed

# 533
Малкия има много газове и доста често си попръцква. Та един ден беше дошъл един познат на мъжа ми вкъщи, и аз съм взела детето на ръце и съм при тях да си говорим. Както си седим и си приказваме и Криско пръцна лекичко, след няколко минути пръцна пак и приятеля на мъжа ми пита: "Той ли пръцка (и поглежда детето)", и аз леко смутена отговарям: "Да, има много газове." А мъжа ми вика: " А бе детето.. то жената пърди, пък само се оправдава с него!"  Shocked потънах в земята от срам Embarassed
Joy Joy Joy Joy Joy
Ох не мога повече rotfImao rotfImbo

# 534
  • благоевград
 Joy Joy Joy  Това е просто уникална случка не е истина просто /последния пост/

# 535
Нашият татко като дойде да ни вземе от болницата донесе подарък на бебето-списание" Playboy  " newsm78.Трябвало да му събира всички броеве докато стане пълнолетен,това беше обяснението,което ми даде.

# 536
  • София
Нашият татко като дойде да ни вземе от болницата донесе подарък на бебето-списание" Playboy  " newsm78.Трябвало
Joy rotfImao
Ми така де - детето трябва да се образува от малко, много ясно! Crossing Arms
 Joy

# 537
 smile3532 smile3501 Е не вие нямате милост наистина ми докарахте коремобол

аз си спомняма че баща й докато бяхме в родилния дом дали говорела

а един път я бях оставила на баща й и като се връщам тя беше свършила хубава работа на памперса е викам айде който я гледа той да я сменя ама според него не било така. Тогава не ми беше смешно де и сега всъщност не мие смешно

а иначе един познат ми разправя как като жена му се прибрала от родилния дом му казалада превари вода 100мл и той вика слагам 100 мл отивам тя извряла пак слагам пак извряла

Айде дерзайте да се посмеем това е здравословно  newsm51

# 538
# 539
  • София
Още бях бременна и вече знаехме, че ще е момче. На няколко пъти моята лекарка каза, че няма съмнения, че ще е момче. На мъжа ми обаче, негов познат обяснил, че и на тях все момче им казвали, пък накрая момиче. Вече остава една седмица преди секциото и гледаме бебето на ехографа и лекарката обяснява "Ето едно, две, три... и т.н. пръсчета. Ето пишлето..." И мъжа ми я прекъсва и я пита дали все пак може да е момиче и лекарката казва, че няма как ясно вижда мъжки полови органи. А мъжа ми и отговаря " Ако тези мъжки полови органи са просто по одебелени женски полови органи?" И лекарката ми просто  Shocked остана без думи! Друг случай пак докато съм бремена. Гледаме бебето на ехографа. И пак същата процедура "Ето крачетата, ето гръбначето, ето ....., ето очичките... и т.н.." Мъжа ми пак я прекъсва и я пита "Ама това ръчичката ли е дето му е пред лицето?". Докротката казва, че си пипа нослето. А мъжа ми " Оооо и той като майка си обича да си бърка в носа!" Аз просто смених всички цветове! А той продължава да коментира " Ето на теб ще прилича със всичките ти гадни навици!" Shocked

Общи условия

Активация на акаунт