Напредваме със Фотошоп-а, чакаме и новите уроци....(6)

• 19 254
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
veenii, добре дошла Grinning Много добър първи опит Grinning. Браво! Снимката може да не я накланяш /иначе рамката да си остане наклонена/ и може да опиташ да добавиш сянка на надписа, евент и на Снежко - отиваш на иконката с f на малкото прозорче долу вдясно и избираш Drop shadow.
А по другия ти въпрос - отиди на Window и отметни Layers, Navigator, Color, History, Options, Tools и каквото друго прецениш, че ти трябва.

# 211
Никки декември е уникално готин, на мен много ми харесва!
А при състаряването първия вариант по ми допада.

veenii като цяло бих поизправила малко снимката и рамката. И може да промениш цвета на надписа, да е като цвета на шалчето.

Аз отдавна не съм правила нищо, обаче ani69 ме запали с това състаряване и ето резултата:

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 10:28 от larado

# 212
Привет, момичета
някоя от вас която е състарявала снимки работили на версия 7-ца.

кое точно не може да направиш със седмицата.

# 213
Бабъл страхотно е и съм влюбена в януарският ти фон  Peace ... сподели го моля с мен Simple Smile просто не мога да му се нарадвам и направо ще го сложа и за моят януари (ако нямаш нищо против   bouquet )
DVV  много ми харесва и като гледам твоят резултат още тези дни ще се опитам и аз Simple Smile много е добро
angyL.A. честит рожден ден и от мен и да си жива и здрава , много радост , щастие и хиляди сбъднати мечти Simple Smile ( макар и на патерица ) Бъди щастлива Simple Smile   bouquet

# 214
Привет, момичета

командата Lens Blur...  с коя може да се завени или не може, пъври вариант ан урока ми се стори по приемлив и за това се хванах за него, но уви липсват ми команди newsm78

# 215
  • 2 етажа над тавана
Axrax , благодаря.
По-късно днес ще кача фона на януари и други неща и ще ги споделя с всички тук.

# 216
Привет, момичета

командата Lens Blur...  с коя може да се завени или не може, пъври вариант ан урока ми се стори по приемлив и за това се хванах за него, но уви липсват ми команди newsm78
тази команда не е много важна.Може просто да дадеш блюр 2-3 пъти и после може да отидеш на image-adjustments-levels
и да мръднеш двета крайни плъзгача навътре.
Това е останалите- команди ги има и на седмицата

# 217
  • Бургас
larado , а ти къде се изгуби?  Thinking Много сполучлива е станала състарената ти снимка!

Ники, първата определено е по-добра!

# 218
  • на село
Ето и моят първи опит за състаряване

Само че нямах подходяща текстура и позвах стара хартия вместо нея.

По новите правила  Mr. Green, коментирам последните две рамки, които са поствани.

larado, много, ама много ми харесва!
Станала е перфектна!

Никки , харесват ми състарените снимки, но не мисля че мога да се произнасям, при условие че и аз се уча на това. Според мен Ани трябва да си каже мнението  newsm78

А календарчето е станало страхотно! Само май четките на снежинките ми идват малко в повече като количество и разнородност, но това вече е въпрос на вкус  Peace

# 219
това е моето измъчено състаряване неми се отдава

# 220
  • София
Момичета, здравейте.
Аз току що се връщам от Прага и нямах никакво време.

veеnii добре дошла
ники , чудесен календар!
ted изглежда ми доста ретро. Ако му сложиш и от тези накъдрените рамки ще стане екстра!
tatyana гърнето беше ли празно преди тази снимка?Харесва:mrgreen:
larado, пропуснала съм те май, а я каква хубава снимка си изкарала!

До скоро от мен! Приятен ден!
Тази снимчица успях да състаря аз!

Не мога да видя много добре  зададенте стойности в урока на Ани. Сигурно аз започвам вече да недовиждам Mr. Green

И да попитам (сигурно вече трябва да го знам Embarassed) Къде да си поределя дали ми е мека или твърда гумичката или пък пент тула?  newsm78
Не разбрах къде точно е мястото на текстурата при състарявнаето на снимката? И исках да си сложа от ретро рамчиците, но не намерих!

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 12:52 от muzka1

# 221
Благодаря на всички вас за поздравленията и пожеланията!Лекси,много добре се справяш с уроците на Ани. smile3501
Тед,подбирай снимките,малко ги разнообрази.Разбирам,че имаш любими,ама стават скучни рамките.Надявам се да не се обидиш.Например онази зимната е добре(само снимката изсветли).
Ники,поздравления за календара.Декемврииския е станал супер! newsm10
Момичета,много ставате добри и много ме радвате.Хаиде стига,че ще ви стана досадна. Laughing
Аз напоследък не се появявам,но това не значи ,че не творя.Само че правих рамки с чужди снимки и не вървеше да ги публикувам.Ето ме и мен,ама със снимка,а не на снимката Laughing:

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 14:20 от angyL.A.

# 222
Момичета свалих си фото шопа от един линк в вашата тема но ме дава че ще го ползвам времено т.е.за около 30 дни и при вас ли е тъка ?А от къде мога да го сваля за постоянно?
И да питам уроците изнесени на първа страница са всички който сте взели до тук или трябва да преровя и старите теми за да вида да ли има други уроци newsm78

# 223
  • София
Фотошопа  който ползвам сваилхме от zamunda  заедно с крака.
За сега нямам проблем при ползването.

За уроците , мама цоци беше помолила за съдейстиве да съберем от последните теми уроците и кратките обяснения за определени действия, но не разбрах какво стана?
Като цяло всичко е в началото,мисля!

# 224
Eто го моя опит!
http://veenii.multiply.com/photos/photo/4/1
Как да си слагам само сминките без да са на линк а направо тука да илизат? С вмъкни изображение нещо не става?

Общи условия

Активация на акаунт