Напредваме със Фотошоп-а, чакаме и новите уроци....(6)

• 19 295
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте момичета!Много ви благодаря за съветите, поизпълних ги и ето какво се получи Hug
http://rumiimiri.multiply.com/photos/photo/2/42
Лекси, аз коментирам и вашите рамки, но не винаги имам какво да добавя Hug

# 91
Здравейте момичета може ли да ми датете сайт със готови рамки за момиченца.
Имам племенница и искам да я изненадам.
Благодаря ви!  bouquet

# 92
  • Варна
Здравейте момичета може ли да ми датете сайт със готови рамки за момиченца.
Имам племенница и искам да я изненадам.
Благодаря ви!  bouquet
Ето ТУК има много изброени сайтове с готови рамки

# 93
благодаря за съветите, но мога да намеря четките за да направя сняг па клоните Tired
прерових и библиотеката, нищо Tired

# 94
  • на село
благодаря за съветите, но мога да намеря четките за да направя сняг па клоните Tired
прерових и библиотеката, нищо Tired

И аз се интересувам. С тези които имам нищо не става.

# 95
Здравейте, приемате ли още един начинаещ във вашите редици  Embarassed

Вчера открих, че има теми за начинаещи и благодарение на урока на SheDevil успях да скалъпя ето това:

Ще се радвам да чуя вашите мнения и препоръки, за сега няма да се включвам, ще чета и ще се упражнявам  Hug

# 96
Ани69 благодаря за похвалите Simple Smile да знаеш много ме мотивират да продължавам да творя Simple Smile Понеже тук (домашните ми) никой не оценява творбите ми (половинката е в командировка вече цяла седмица ) и ми е малко тъпо (бабата ни не разбира какво правя , а когато нещо не й е ясно тя подминава с една сумтяща физиономия , а дядото ни ... ами той просто казва "хубаво е " и отминава ) Благодаря за подкрепата   bouquet 
опитах с пеперудата да е по- голяма , но става неестествено огромна Simple Smile и някак си се губи центъра (много се набива на очи )  Simple Smile
а ето и септември и октомври
http://farm3.static.flickr.com/2204/2109828615_5a97416344_b.jpg
Помагайте  Praynig ... до сега не съм правила нищо подобно и май много го претрупах в долният ляв ъгъл , но ми се свидят нещата и не мога да реша какво да махна или да променя  newsm78 ... Когато ми е на екрана на фотошопа ми изглежда доста добре , но като го гледам сега ми се струва някак... ами не знам ... хелп моля Simple Smile  Heart Eyes

# 97
  • Варна
Axrax харесва ми календара ти и фона, който си избрала е невероятен. Наистина много снимки си сртупала в долния ъгъл и при това са малки и не се виждат добре.По-добре остави няколко само , като според мен можеш да махнеш снимката на малкия, където е седнал и там да слошиш тази където са двамата. Не зная прецени, но наистина е малко претрупано Hug

# 98
  • Бургас
Axrax , да ти кажа честно, нито снимките личат добре, нито цифрите. От целия календар на преден фон е есенния пейзаж. Не мисля, че това си целяла, нали  Wink Сложи по-малко снимки, и една ще свърши работа, а цифрите ги направи по-ясни и четливи  Peace

# 99
  • Варна
mini_79 , добре дошла!
Моята забележка е по отношение на първата снимка, не ми харесва, че си отрязала главата на бебка, а също и по-добре замени надписа в долния ъгъл на втората снимка с нещо друго, защото се вижда, че не е добре изрязан Hug

# 100
  • София
Този календар много ме мъчи Sad, но като съм го докарала до тук, ще опитам да го избутам до край. Казвайте какво не е добре. Не е изпипан, но първо искам да му уточня общата визия. Не мога да намеря и по-ръкописни дати. Ако някоя добра душа има, да даде Praynig

# 101
  • Варна
Ох, Лекси.... защо те мъчи. Много добре си се справила,знаеш ли може би трябва да промениш листа върху, който са датите- да е чисто бял , някакъв такъв лист, на мен  лично не ми харесва този цвят на пожълтяла хартия.
Освен това можеш някак да покажеш лисчето с важните дати, да не ги криеш така.. newsm78
Иначе фона ти ми харесва и има от всички сезони, което е добре Hug

# 102
  • Варна
Хайде още нещо и  от мен:

п.с. Cry на мен не ми излиза надписа multiply  в долния ъгъл newsm78

# 103
  • София
Много ми харесва това с ръчичката - обичам такидва експерименти Laughing Продължавай така Grinning Много е хубава Grinning.

# 104
  • София
Румка  надписа излиза , аз го виждам. 
Сложи  рамката под ръчичката на детето  ,  така  стои като отрязана .
Направи снимката по голяма , защото  в момента тези големи елементи я "задушават" а по принцип  рамките са за да подчертаят снимките а не обратното  Peace
Текста можеш да го направиш малко по - голям , така не се вижда буквата А от "Аз" .
Това са моите съвети   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт