Напредваме със Фотошоп-а, чакаме и новите уроци....(6)

• 19 289
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Добро утро, момичета Simple Smile  Какво ще кажете за моя януари?

Исках събота и неделя, и празниците да са в червен цвят ,но като зададох патерн-а изчезна. Може ли да се направят червени по някакъв начин?

# 121
  • Бургас
Axrax , по-добре е, но горната снимка можеш да сложиш долу, някъде под книгата, че така стърчи много като балон /как се изказах само Laughing /.
nadi_mishi, браво! Много ми харесва. Изпъква снимката, а и цифрите са четливи. Супер е! А тази рамка около самата снимка ти  ли я направи или е готов елемент? Би ли я качила някъде, плийз  Praynig
Тед, малко ми е разпиляна твоята. Качи малките снимки горе и ги захвани някак си за голямата. Тигела, който минава по средата го махни, не виждам смисъл да стои там. Махни и ширитчето в дясно с панделките. Може с него да обгърнеш трите снимки.

Момичета, понякога съм доста пряма, но мисля, че няма сърдити. Ако има такива, да си кажат и повече няма да се обаждам!

# 122
  • Плевен
nadi_mishi, браво! Много ми харесва. Изпъква снимката, а и цифрите са четливи. Супер е! А тази рамка около самата снимка ти  ли я направи или е готов елемент? Би ли я качила някъде, плийз  Praynig
ако можех да я направя аз Wink Нямам време ,за съжаление, да се занимавам с такива сложни неща. Готова е рамката, в снимка.бг, не ми позволява да кача png формат. По късно ще измисля какво да я направя.

# 123
  • София
Момичета, понякога съм доста пряма, но мисля, че няма сърдити. Ако има такива, да си кажат и повече няма да се обаждам!
Моля те, продължавай да се обаждаш Praynig Много по-полезна е малко критико, отколкото едно неискрено "добре е" или мълчание Grinning   bouquet Аз изобщо не се обиждам - не ме щади. Ясно ми е, че нещата ми са слаби, но пък се занимавам отскоро. Мога само да съм ти благодарна за забележките Grinning
За моя календар - да го завършвам ли или да пробвам нов? Изобщо не го харесвам /претрупана шаренийка е, няма нищо, което да грабва/, но толкова време го правих, че ми е трудно да го зарежа. А за времето, което ще отделя за оправянето му, може пък и да направя нещо добро. Обаче нямам идея за целогодишен календар Sad Ако реша да е по месеци, евент. мога да ползвам нещо от вече готовите ми неща, но пак не виждам много подходящи: http://lexi1974.multiply.com/photos Или готов календар, но дадените в библиотеката не мога да ги сваля, защото нямам Акробат. А време не остана...

nadi_mishi, много ми харесва Grinning. Снимката е много добра и подходяща Grinning

# 124
  • Плевен
Aз не се осмелявам да коментирам, защото не съм особено в час с нещата и гледам да не се изказвам неподготвена.
Лекси,на мен ми харесва, но ако толкова много не си го харесваш все пак го довърши, а после мисли друг. Hug

# 125
Добро утро.
Снощи правих ето това. (Цъкнете на картинката да я видите по - голяма.)
Пояснявам,че това е картичка,която след отпечатването ще се сгъне по средата и затова точно там е празна.

# 126
  • София
nadi_mishi, увиличи много с лупата, след това си избери червен цвят /най-добре с капкомерчето си вземи някъде от снимката/ и с кофата смени, цвета там, където искаш. по този начин съм променила тук /от черно и червено/ http://lexi1974.multiply.com/photos/photo/86/1
Медовинка, снимката ми изглежда малко приплесната отстрани и с недобро качество.

# 127
  • Плевен
nadi_mishi, увиличи много с лупата, след това си избери червен цвят /най-добре с капкомерчето си вземи някъде от снимката/ и с кофата смени, цвета там, където искаш. по този начин съм променила тук /от черно и червено/ http://lexi1974.multiply.com/photos/photo/86/1
Медовинка, снимката ми изглежда малко приплесната отстрани и с недобро качество.
Като съм задала патерн на слоя,не мо позволяв изобщо да сменя цвета,иначе стават червени без проблем.А може и аз да не правя нещо както трябва ,де.

# 128
nadi_mishi опитай по моя начин , който използвам доста често напоследък особенно с календара Simple Smile
Отиди на слоя на който ти са цифрите ,  с Rectangular Marquee Tool (квадратната селекция ) селетирай цифрите който ти трябват и ги копирай(Ctrl+C) после пейст на копираното (Ctrl+V) и ако ти е разместено го намести ,за да не си личи кръпката  Laughing , след което си промени цвета на копието с кофичката (Paint Bucket Tool) Simple Smile
може и да се получи Simple Smile  Peace успех

# 129

Медовинка Разтеглила си снимката.

nadi_mishi Много в хубава  Януарската , можеш да се заиграеш малко с надписа и да му сложиш шапка или някаква панделка на Я - то примерно.

# 130
  • Плевен
Axrax,Благодаряяяяяяя Hug

# 131
Момичета в този урок http://annaanastasova.multiply.com/photos/photo/56/4

стигнах до "Отиваме на бакграунда..." и от там ми е "тъмна Индия", как става това обръщане? Явно съм много тъпа, щом на всички им е ясно, а на мен не!
Може ли някой да ми обясни подробно, плийс!
И ако може някой да ми даде скайп-а си на лични да се свържа в разговор, ще е по лесно предполагам!
 Предварително ви благодаря!

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 13:13 от sneji20

# 132
  • Русе
sneji20, дубрираш слоя като натискаш едновременно бутоните ctrl+J а селекцията се обръща като отидеш горе в меню Select и даваш Inverse след това натискаш Delete и готово.

# 133
Момичета, как да си сваля от pdf file на компютъра в jpeg или друг формат!

# 134

Потренирах малко с блендинг опшънс, включих вече и четки  Embarassed
Бавно но славно ще настигна останалите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт