Напредваме със Фотошоп-а, чакаме и новите уроци....(6)

• 19 269
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ани благодаря Hug

Знаеш ли аз какъв урок искам и същевременно това може да е следващото контролно Thinking преди няколко месеца имаше при напредналите фотошопки такъв конкурс Цялата снимка е черно бяла ,само даден елемент е цветен Crazy Ама как обясних ooooh!
Ани, ако не те затруднява, и аз искам такъв урок и такова контролно Grinning След малко ще пробвам и втория начин Grinning Още веднъж благодаря /и за това, че най-после разбрах какво е текстатура и защо и как се ползва Wink/
DVV, много сладурска рамка.
Тед, много е добре:D. Но защо не пробваш и нещо различно - други цветове, снимката да не е квадратна и центрирана, самата рамка да не е квадратна...
placholina, мерси за обяснението. Сега вече разбрах, че снимката ти е била на светъл фон и като текстатура си ползвала старата хартия Grinning

# 181
Лекси това мисля да направя със следващия опит. При мен не се получава състаряването на снимката установих че има команди които при 7-цата липсват

# 182
Ани благодаря Hug

Знаеш ли аз какъв урок искам и същевременно това може да е следващото контролно Thinking преди няколко месеца имаше при напредналите фотошопки такъв конкурс Цялата снимка е черно бяла ,само даден елемент е цветен Crazy Ама как обясних ooooh!
Ани, ако не те затруднява, и аз искам такъв урок и такова контролно Grinning След малко ще пробвам и втория начин Grinning Още веднъж благодаря /и за това, че най-после разбрах какво е текстатура и защо и как се ползва Wink/
DVV, много сладурска рамка.
Тед, много е добре:D. Но защо не пробваш и нещо различно - други цветове, снимката да не е квадратна и центрирана, самата рамка да не е квадратна...
placholina, мерси за обяснението. Сега вече разбрах, че снимката ти е била на светъл фон и като текстатура си ползвала старата хартия Grinning

Ето направих такъв урок,но това е най елементарния метод.По сложния ще го направя скоро
УРОК ЗА ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕ НА СНИМКА и съответното оцветяване само на части от нея
http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/67
DVV-още малко може да намалиш сатурацията и това зеленото отзад много се набива на очи.Изрежи го и ме промени цвета
ted_-проблема при твоите рамки идва от изрязването на снимката/и преди ти бях споменала,че се мъчиш да правиш портретни снимки но  нещо им куца/върви при фотографките за да те посъветват ,как точно да си изрязваш снимките за да се получат както трябва.

# 183
  • Плевен
Моля ви кажете ми защо не мога да пиша нормално? Като натисна буква и трябва да натисна шпацията ,за да се появи буквата, текста се мести на ляво на дясно, изчезват букви,абе ужас е.

# 184
ето ви и урока за оцветяване на черно бяла снимка.Тренирайте ,защото скоро ще има и контролно за състаряване и оцветяване
http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/68

nadi_mishi -рестартирай

# 185
Момичета направих нещо и искам да ви го покажа ама как newsm78,пробвам с експорт да го извадя от фото шопа ама не става .Кажете моля ви как това което си направил да го съхраниш ама не да ти го отвара с фото шопа .Ох ако сте ма разбрали щот стана объркано

# 186
това е друга, не е тип портретна не е изрязвана. Започвам да ieзамислям да ли да не е последната качена тук, и без това като се замислите в темата се пише от 10-тина човека. Това как се изрязват снимките причина ли е да се праyа при фотографите  newsm78 незнам.

# 187
  • София
Тед, нещо по-розлично Grinning Браво! Снимката ми харесва и се връзва добре с рамката. Обаче трябва да я изсветлиш - тя е доста по-тъмна от рамката и са мн. контрастни. Червеният фон не ми харесва как седи - може би не толкова заради цвета, колкото зарада "едрия" шум и кръговете, които не съответстват на снимката, която съдържа мн. по-дребни детайли. Жълтото на надписа също не се връзва - защо не вземеш с капкомерчето от цвят, който вече присъства /например рамката/, а въвеждаш нов. Снежинките може би също да са по-малки заради дребните детайли по снимката.
Докато я има темата и Ани, Вейдър, Млечко и другите влизат, ще пускам нещата си тук. Не смятам, че съответстват на нивото на повечето неща в другата тема, а и не вярвам там да получа повече съвети. Но всеки си решава Laughing

# 188
 ted_ -не се сърди.Не напразно ти казах за изрязването,защото твоите рамки се отличават с недобре изрязани снимки,а ти казах да отидеш да надникнеш при фотографките,защото там може да видиш нагледно как се реже снимка.Не е проста работа и аз не мога да ти помогна.Ето например последната ти рамка е добра/ако увеличиш малко снимката ще е още по добраПредстави си същата тази снимка само ,че изрязана само главичката на детето.Изобщо няма да е същата.
А ти защо не публикуваш в другата тема-там ще чуиш може би много мнения.
Тази тема е преди всичко учебна и затова влизат по малко хора

# 189
Лекси пробвах надписа да е същия цвят като рамката но нещо не ми стана

# 190
  • София
В смисъл не се връзва или не става? Ако не става, да пробвам да обясня, ако имаш нерви да ме четеш Grinning

# 191
В смисъл не се връзва или не става? Ако не става, да пробвам да обясня, ако имаш нерви да ме четеш Grinning
не става, иначе ще се върже много хубаво

# 192
  • София
Обаче май сме с различни версии и не знам дали при теб ще стане така. Отиваш на слоя с текста, натискаш иконката за текст /ако не е активна/, маркираш текста. Горе /леко вдясно при мен/, се показва поленце с цвета на текста - кликваш върху него, отваря ти се прозореца за избор на цвят. С пипетата си взимаш от рамката и даваш ОК.

Това ми е опита с урока на Ани за обезцветяване на снимка и оцветяване на отделни части от нея. За лицето използвах сиво, т.к. не исках да е черно-бяло, а оригиналният цвят пък беше прекаленно ярък. Ани, още веднъж, мерси  bouquet

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 19:40 от Лекси

# 193
Лекси стана мерсаж Hug Hug Hug

# 194

МОМИчЕТА,ДА ВИ ПОчЕРПЯ ЗА РОЖДЕНИЯ МИ ДЕН!Итова,че не се появявам,не значи,че не ви следя и не ви се радвам!

Общи условия

Активация на акаунт