Набор 2001 (6)

• 14 708
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
това и мен оритеснява много искам да видя и да се запозная с учителите който ще поемат 1 клас и в 2 те училища  на който съм се спряла .С 2-3 думи пак можеш да прецениш коя е по добра.То си личи Sad Thinking Whistling ooooh! Tired

# 211
  • София
Честита Коледа на всички!
Здравейте, скоро не съм писала че с малката вече лазеща и опитваща се да ходи нямам време Simple Smile,но редовно чета.
За зъбките-още не сме сменили нито едно зъбче,но правихме на две пломби,кътници още няма.
За училището-вече съм решила къде ще я запиша и при коя учителка. Simple SmileБлизо до училището има и градина в която после може да запишем малката.
За сурвакането-все още има желание и си ни сурвака Simple Smile

# 212
  • Sofia
Честита Коледа на всички!

И аз отдавна не съм писала.

На вълна училище съм вече..
Имате ли някакви впечатления от 73-то у-ще и знаете ли кои учители ще поемат догодина първи клас?
А 121-во?

# 213
  • София
Гита докат се рових за кътниците на Дияна попаднах на тази таблица
http://www.zabolekar.info/new_site/index.php?option=com_content& … =12&Itemid=34

До колкото схванах кучешките пробиват на 9г. Но на Дияна единя горен кучешки зъб се клати. Надявам се като падне до месец-два да не ходи 3г с дупка в устата Simple Smile Дияна е с кариеси на горните 4 предни още от 1.1 годишна възраст. Тогава я мазаха със сребърен нитрат. Миналото лято я водих да й пломбират кътник. Д-ра видя предните зъби и каза, че развитието на кариеса е спряло.

Мисля след празниците да я водя на зъболекар и ще питам. Ако ще ги сменят толкова късно може и да се наложи да му сложат някаква бяла пломба. На Дияна пломбата миналата година излезе към 20 лв (дълго лечение + пломба).

# 214
  • Ланкър, планините Овнерог
AnMary, ще съм ти благодарна, ако питаш. Водиме я на частно и един зъб ни излезе 50лв., но сме се напатили от евтини и по ЗК зъболекари.

# 215
БИАНКА ВИЖ ТУК Re: Кое училище 32 ро или 18 то?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=213486.msg4716548#msg4716548

# 216
  • София
Гита ще питам само информативно, т.е. кога се сменят, какво може да се направи и т.н. Дияна ще я водя при зъболекарката в блока, за профилактичен преглед. При тази стоматоложка само за вадене на зъби сме ходили. За пломбата водих Дияна на частен, на 4ти км.

# 217
Четох я темата.Но не ми помага много в избора.
 Разпитвам аз из целия квартал и определено предпочитанията са ми за 32-ро.
 Ще се се хванем с теб ако искаш и ще отидем да видим на място.Най-вече да поразпитаме за учителките. Wink

# 218
Здравейте!

Евгени ще сурвака - преди 2-3 години никак не искаше, но сега няма проблем за това. Между другото не се ли сурвака чак на първи януари - поне аз така го знам и още не сме сурвакали.

# 219
Четох я темата.Но не ми помага много в избора.
 Разпитвам аз из целия квартал и определено предпочитанията са ми за 32-ро.
 Ще се се хванем с теб ако искаш и ще отидем да видим на място.Най-вече да поразпитаме за учителките. Wink
Da dobra ideq e neka minat praznicite

# 220
  • София
Да, сурвакарите излизат в първите минути след НГ. Като малка живеех при баба ми. Беше весело, стига дядо ми да не прекали да ме влачи по къщите като сурвакарка.

# 221
Честита2008 ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ.ОТ ТУК НАСЕТНЕ БОЛЕСТИТЕ ЗАД ГЪРБА.САМО ЛЮБОВ И ПАРИ  [/color]   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 222
Честита Нова Година желая ви здраве, щастие и късмет!

# 223
ЧЕСТИТА НОВАТА 2008!!! ДА СМЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

# 224
  • Пловдив
Момичета, честита Нова година   bouquet
Много здраве, късмет и берекет през новата 2008 г.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт