Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 13 265
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Ето ги снимкитеееееееее http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202932
evelinar бързо да оздравявате всички!
Утре ще пиша повече ,че нещо съм гроги-цял ден пазарувах подаръци .

# 136
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!

Русенки, страхотно изглеждате, малеййй какви слабички. Много ви се радвам. Кръц, май си с по-светъл цвят на косата, отива ти Simple Smile
Веничка, приятно прекарване и чяакаме снимки!
Ангелинка,  искрено съжалявам, че те връщам към болезнени спомени Hug
Херка, ми той сержи щастливец  Laughing щом за пръв път е наряд по празниците. Моят, добре че е на курс, та за пръв път да не е наряд по празници  Wink

Благодаря на всички за съчувствието! Обичам ви!  Hug Heart Eyes Hug

Вече не съм сама, всички си дойдоха, без майка ми и съпругът ми. Миналия ден са ни блъснали колата ooooh! (не са ми казали, за да не ме притесняват още повече), не е нищо сериозно (а и имаме каско), но все пак си е неприятност. Мъжът ми ще си дойде утре с автобуса.
Какво да ви кажа - да свършва тая година и да не се повтаря повече. Беше може би най-тежката ми година в много отношения. Единствено ме е яд, че съвпадна с всичко "първо" на Ради и трябваше да е незабравима.
Аз също не съм купила още подарък на малчо и баща му, нямаше на кого да оставя детето. В понеделник ще я свърша тая работа.

Пожелавам ви Весела Коледа! Изкарайте един незабравим празник с най-близките хора!

# 137
  • Варна
Весела Коледа! Щастливи празници на всички с любимите хора!

Ние ще празнуваме с моите родители , така че утре ще пътуваме . Много изтървах , но се опитвам да наваксам! Честито на бременните - детето си е божи дар и само си знае кога му е времето! Всякакви неприятни случки дано да са зад гърба , и всички да се насладим на една вълшебна Коледа!

# 138
Весели празници на всички  Hug

И аз изчезвам до нова година без нет, започвам обикалянето по къщите  Mr. Green  Отивам да стягам багажа  Tired Русенки браво на вас много сте финни  Twisted Evil Кали Ма, кога каза че ще ме каниш на гости  Whistling щот на мен ми се падна черпака в късметите, пък то..... трябваше да ги сменим знаех си аз  Embarassed

# 139
  • Откъм Варната
....Кали Ма, кога каза че ще ме каниш на гости  Whistling щот на мен ми се падна черпака в късметите, пък то..... трябваше да ги сменим знаех си аз  Embarassed

Уроци ли ще идваш да ти давам  Mr. Green

Пожелавам на всички които ще пътуват весело изкарване на праниците, пък на другите като дойде време ще им честитя тогаз  Mr. Green, нали се навъртам наоколо

# 140
Привет и от мен!

Русенки, страхотно изглеждате, малеййй какви слабички. Много ви се радвам. Кръц, май си с по-светъл цвят на косата, отива ти Simple Smile

Ебахти изрода съм на снимкитеее ooooh!. Косата ми изглежда жълта,изобщо не съм фотогенична. Tired

Както и да е....

Отиваме на Плевен. Няма да имам нет. ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ

# 141
Привет и от мен!

Ебахти изрода съм на снимкитеее ooooh!. Косата ми изглежда жълта,изобщо не съм фотогенична. Tired

Както и да е....

Отиваме на Плевен. Няма да имам нет. ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ
Мале,как не те е срам  ShockedИзглеждаш страхотно на снимките я, по-леко със самокритиката Peace

# 142
Здравейте!!! Hug
 Момичета, да ви кажа, русенки са много красиви, но и много лъжливи Crossing Arms 2 месеца бях в Русе и всеки ден се говореше как ще се излиза по женско-форумски на дискотека и -нъцки!! А от както си тръгнах не са спрели!! То купони, веселби, снимки...А, аз гледам като гладно куче-кремвирш и страдам, страдам, ама кого ли го интерсува smile3518 Но ще дойде видов ден и няма да се спрем, но този път със мен! hahaha hahaha Hug Hug

На всички пътуващи-Весела Коледа!!!!  bouquet

# 143
При нас нищо ново, та минавам само да Ви пожелая на всички едни чудесни коледни и новогодишни празници,изпълнени с много добро настоение Hug

# 144
Здравейте момичета Hug
Лови и Кали Hug Hug Hug много сте мили  Wink Ето малко Коледно настроение с моите творения:

Много се радвам за Вени и Ангелина, благородно ви завиждам, после да гледаме снимкиии Mr. Green
Много весело изкарване на празниците Hug
И защо само Русенки си правят партита, алооо Софийските мами хайде малко да се разкършим и ние Mr. Green

# 145
Здравейтеее,момичета!Радвам се,че ви има и че съм една от вас и ви благодаря искренно за страхотното настроение което подържате във форyмчето ни!
Пожелавам на всички ни една весела и незабравима Коледа,изпълнена с много топлота и смях!Нека да сме здрави и да имаме повече поводи да се yсмихваме!На малчовците много здраве и много подаръци!Обичкам ви много и още веднъж ви благодаря за това,че споделяхме заедно и смях ,и неприятности!
Весело изкарване на коледните празници и много настроение!

# 146
Малиииииии, Барабана, какви са тез чудеса.Бравос на теб.Много ефектно и апетитно изглеждат.

# 147
Barabana, страхотни лакомства си сътворила! Браво!
Мили мами и бебенца, с тази коледна картичка ние с джуджо Иван ви желаем весели празници и много късмет през Новата година!

# 148
Мили момичета искам да пожелая на вас и семействата ви една Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни изненади  newsm76!!! Наздраве и да ви е сладко в навечерието на най-светлия християнски празник! cheers И разбира се, най-големите и най-очакваните подаръци пожелавам за нашите неповторими октомврийчета!   ura

Мире, ЧЕСТИТО , прекрасна новина, пожелавам ти всичко с вас да е леко и безпроблемно! И да се пазиш Peace ! Не бой се, нали си имате нова къща, защо да не се изпълни с повече детски смях, няма по-хубаво от това! newsm68
AIR-че, мила, нека злото ви забрави и си остане само спомен от изминалата година, а новата 2008-ма да ви среща с най-хубави емоции в личен план Heart Eyes !!!

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 15:05 от Didi81

# 149

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, МИЛИ МОМИЧЕТА.

Общи условия

Активация на акаунт