Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 12 920
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Желаем ви здрава и щастлива година и..........зло да ви забрави!!!  Hug

# 286
  • Стара Загора
Минавам на бързо само  Crazy
Евелина  Hug къде набара туй повръщане бе...какво яде? Милата  Heart Eyes Дано вече няма повече перипети.
Утре ще кача снимки от Нова година на Слави а сега ви показвам на мама помощника http://video.google.com/videoplay?docid=-7237417029761284948
Обаче имам чувството, че нарочно троши бисквити и солети за да вадим прахосмукачката Mr. Green

# 287
Уф че съм патка ами Мама Тони извинявам се за грешката ама да ти кажа почудих се доста... Mr. GreenКарай простено ми е...
Евелинка мерси за подкрепата да ти кажа ще внимавам че и аз съм чувала за много лесното раждане след толкова къс период.Това което си изживала е ужасно но се радвам че ти се е разминало и сега си добре. Hug
Пази се и ти. Hug Hug Hug
Херка имаш страхотен помагач честито... Mr. Green
Мила мерси.. Hug
Хайде лека ви вечер от мен.

# 288
Херка, страхотен помагач! Пращай го насам като изчисти у вас!
Отравянето го спипах или от капучино с мнооого сметана в сладкарници "Неделя" или от печеното прасенце на свеки. Само че същото прасенце ядох на Нова година и нищо ми нямаше, а със сигурност до 3-ти не се е развалило при -5 градуса.  Thinking Може би е било някаква кофти комбинация с нещо друго, което съм погълнала, защото вече и ламята Спаска мога да бия по апетит!  Heart Eyes Embarassed
Чух се с Ангелинка, дошла си е и Ния бърбореше страхотно. Засега няма нет, но пита за срещата и живот и здраве двете ще дойдем.

# 289
За много години майчета!!!
Ние вече се отръскваме от празниците и го подкарваме пак с ежедневния ритъм.. това е и добро и лошо.. добро защото ще е по-спокойно, но и по-скучно..
Веднага след НГ кумувахме на наши приятели и още сме във вихъра на танца дето се вика..
Звяра е добре, свеки го гледа 5 дни, но вече си замина  днес ( добре че разчистиха магистралата )

Ааа Хера добре си строявап мъжете, и прахосмукачка пускат, а за теб само кайвенце с цигарка а ?
На 2.01 предсватбено успяхме да подадем документи за яслите тук  в квартала, и то без висене

За сега казвам лека нощ !!!

# 290
  • Стара Загора
Ааа Хера добре си строявап мъжете, и прахосмукачка пускат, а за теб само кайвенце с цигарка а ?
Тъй, тъй  Mr. Green
За яслите...аз няма да записвам Слави..писала съм и друг път...ще вземам жена. За сега съм забелязала само една...да видим дали ще се сработим с нея и дали Слави ще я хареса. Имам няколко условия та да видим - Слави да я хареса, да е добра /не нервен състезател защото Слави си е малко да не кажа много буен/ да спазва моите указания за обличане и ядене / не давам пържено, сладко, вафли, шоколади и т.н...най-малко два плода на ден и т.н/ Не искам да чисти у нас...аз това ще си го поема...също така не искам и да готви. Та такива работи де. Не искам лелка дето не се е класирала при внуците си да дава наставления в нашия дом Mr. Green свеки ми е достатъчна Twisted Evil
КОТЕ а снимки от сватбата няма ли Whistling
Кръци дали се прибра? Щото вече наближихме 16стр....ако днес не направи нова тема ще копна тая да имаме пък другата ще я делне тя. Отиде тая жена при мама да я глези и ни забрави направо Crossing Arms

# 291

Общи условия

Активация на акаунт