Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 12 921
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета!
Момичета, днес звънях пак в клубовете и се оказа, че за 10. 01 има часове само за Барбарони: 11ч., 13:30ч., 16 ч.
За 12. 01 ( събота) и в двата клуба са свободни само в 13:30 ч.
Трябва да решаваме бързо, че и тях ще ги вземат. Утре трябва да капарирам, казвайте кога Ви е по- удобно.

Блажко също спи по обед (предполагам и повечето деца)  и мисля, че няма да ми е удобно в обедно време, а също не мога и през седмицата. Няма ли вариант да изберем друга дата, примерно към 19-20 януари и да е в следобеден или сутрешен час? Така ще се съберем повече майки с деца, още повече, че през почивните дни и татковците могат да се включат с помощ и да присъстват.

Ели, наистина пиши - всичко наред ли е?
Миринда, и Благун в началото гледаше недоверчиво снега, но като видя, че майка му се въргаля по земята загря, че това е "голям мискинлък" и става за игра  Wink.

# 271
Здравейте от мен и Габи!
Да ни е честита Новата 2008 и дано е здрава,успешна и щастлива за всички!
Писах толкова много и се изтри! Утре ще пиша пак.Сега ще се  #2gunfire
Лови,само да ти кажа,че предпочитам срещата да е в почивните дни.
Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 21:44 от miki m

# 272
  • Някъде в Европа...
Привет!

Миринда, и Ради беше така - чак трепереше от ужас ако случайно се докосне до снега. Обаче на 2 ден го пуснах да излезе само с баща си..., върнаха се и таткото горд ми заяви, че детето се замеря с топки. Не ги знам какво са правили, но е факт, че сега Ради си умира за сняг. Откакто вали ссме излизали 5 пъти и през цялото време само се въргаля, не иска изобщо да се изправи да върви Laughing и е безкрайно щастлив. Даже се мъчи да ни издебне като излезем на терасата, да се шмугне и той, за да си вземе сняг Simple Smile
Ето ни в снега:
http://images22.snimka.bg/004861256.jpg
http://images22.snimka.bg/004861258.jpg

Голяма зима е навън - не е спирало да вали 2 денонощия и продължава... Днес ходих за кухнята с количката и спящ Ради  Simple Smile (много съм доволна от количката, няма боксуване, върви си съвсем нормално) Реших да не купуваме шейна - сега детето не разбира кой знае колко, а кой знае дали ще видим такъв сняг в Пловдив. Ако там завали следващите зими - тогава Wink

Лека вечер!

# 273
Здравейте момичета  bouquet!
Аз толкова много се радвам на зимата и нещо не успявам да видя проблемите, които създава Thinking!  С дребния си направихме кратка разходка, че се радва детето, забавлява се, докато се рови в снега Mr. Green.Днес като излязох пред блока, по улицата беше пълно с хора които се снимаха .Аз също направих малко снимки и сега ще ги сложа, за да ни видите и нас Hug.

# 274
ели , що така ? верно , пиши как сте ?
е , ние пък почти нямахме Бъдни Вечер Sad . до 24ч. се занимавахме да водим Васко на спешен кабинет , но и без това се изпокарахме жестоко в къщи , така ,че само аз седнах на трапезата и хапнах чак след полунощ ! празникът е религиозен и се утешавам ,че останалото са все-пак повече традиции и  е по-важно да го преживееш духовно.

за срещата , като гледам по-добре да сменим датата и да е в почиван ден . това като обобщение за другите . аз и без това нямам избор , освен такси , пък нашия татко никой не знае кога може да се разчита на него , затова и работен или почивен ден , е все едно за нас .

# 275
  • София
Запазих час за 16 ч. в Островът на съкровищата за 13. 01 2008г. Питах за 19. 01 и пак имало само за 13:30ч., затова.

Ели, Оска Hug Hug.
AIR, ех, че сладко снежно човече  Heart Eyes. Аз сега не смея да го изкарвам , че в петък ще им слагат ваксини и на двамата. Дано успея да ги запазя здравички.
Мила,  Joy.

# 276
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192006&photo=46

Това сме ние на снега.За съжаление малкия много го е страх и изобщо не иска да стъпва долу. Confused

# 277
Ето ни и нас в снега:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4872053
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4872055
Учудих се, че има дечица, които ги е страх от снега. Rolling Eyes Но се сетих как Калоян го беше страх от пералнята. Щом я чуеше, че работи, обръщаше се и спринт в обратна посока. А сега.... не мога да я опазя от него.  Twisted Evil Като се залепи, натиска копчетата, върти терморегулатора, опитва се да ми изкърти вратичката и с рев го откъсвам от там. 
Таси, веднъж като се престраши, после няма да можеш да го извадиш от преспите.  Mr. Green

# 278
  • Откъм Варната
За много години и от нас

Празнувахме с приятели в Добрич, седяхме до сутринта, луди танци и Митака барабар Петко с мъжете друса кълки, радва се на бомбичките и към 1 часа заспа, на връщане беше кофти, че ходихме при свеки в Генерал Тошево и на 2 като се прибирахме изпреварихме бедственото положение с 3 часа, пътя никой не се беше погрижил да почисти, с 30 км сме се движили, но си стигнахме удома благополучно

На 3 и аз ринах сняг да се изкопавам, рано рано в 5,30, за 15 мин си направих пътечка през двора и с Маца ходихме да записваме децата на ясла, директорката каза че сме в бройката и на есен ще сме яслени

Туй то от нас...

# 279
  • Варна
Хоп и от нас!
Да е Честита новата година! Да е мирна и благословена , да сме здрави и щастливи!
И ние си спретнахме един малък тур из страната от 29.12 до 01.01 . И то добре , че на 2 бяхме на работа , че иначе щяхме още да се запилеем и не се знае кога щяхме да успеем да се върнем .
Митко гледа очудено снега , но общо взето му се кефи . Днес сме си вкъщи и двамата и планувам да ходим да си поиграем дружно на снега някъде около блока.
За яслите - аз не съм подавала документи . Надявам се да продължава лелята да го гледа . Никак не е евтинко , но пък като знам какво боледуване почва в яслата  . И като си го представя такъв мъничък при някакви непознати , чак ми става жал . Ще видим докога ще устискаме положението с лелята , пък после ще му мислим как да го натикаме някъде  Mr. Green

# 280
Здравейте и от нас.
На всички честита Нова Година мноого успешна и пълна с емоции да е за всички нас.... Hug Hug Hug
Ние се завърнахме също от едно голямо пътуване до всички баби и дядовци.
На Коледа бяхме в Смолян и си прекарахме страхотно.Ходих и на дискотеки което не бях правила от мнооого време.Малкия там се отпусна и си походи много добре направихме му и Прощапулник и хвана слушалките от апарата за кръвно т.е лекар май ще го правим. Mr. Green
После се юрнахме за Несебър и там бяхме със брата,жена му и сина им на мъж ми.Малкия се скъса от игра това дете все едно го бях вързала в къщи направо подлудя там.Много обича другите деца и страшно много им се радва.Получи и много подаръци и просто беше горкия на върха на радоста си.
Иначе аз съм горе долу добре още не знам как да свиквам с мисълта че съм бременна и как ще се гледаме самички с малкия и новото бебче. newsm78 Sad.Не знам майките с такава малка разлика между децата да дават съвети... Praynig
Аир,Слипи много сладки снежни човечета си имате.. Wink
Оска,Ели прегрътка и от мен.. Hug
Зеле наистина много неприятности сте имали на новата година но важното е че всичко се е разминало и е зад гърба ви.Желая ви оттук нататък само здраве и пак здраве... Peace Praynig
Ами това е общи линии иначе аз продължавам със шофирането и на 15.01 съм на изпит.....въъъъххххх Shocked
Mама Тони честит рожден ден желая ти много щастие и успехи..
Айде приятен ви ден..  bouquet

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 12:31 от mira sm

# 281
Мире мерси ама моя р.ден е септември а днес празнува друга мама с ник:mama tony  bouquet

# 282
Тамън и аз се засилих да честитя...
Мамо Тони, пиши как е Джесика в отчетните за февруари, че се притесняваме за нея!
Таси, и аз мисля, че дребчо просто трябва веднъж да се престраши, после и да искаш няма да можеш да го спреш!
Мира, Кали, добре дошли!
Мира, имаш доста време да свикнеш с мисълта. Като цяло, за разлика от първата бременност, тази ми минава между другото, може би защото Блажко си е моето дете, той реално съществува и ме радва и ядосва, пък бебка е още в коремчето. Хем тази ми бременност е с много повече неразположения, не се хващам да се притеснявам особено за нероденото бебе, все си мисля за Благун. Живот и здраве от другия месец ще ти пиша как се справям с две келемета, хем при тях разликата ще е година и 4 месеца.  Crazy Само се пази много, защото при бременност с малка разлика раждането ставало изключително бързо, а и матката е по-чувствителна, заради скорошната бременност. Ако имаш нужда от помощ, казвай!
Аз пък последните 2 дни си спретнах обикаляне из спешните кабинети на МД и лежане на системи заради ... хранително отравяне. Скъсах се да повръщам, почти 5 кила загубих като течности. Днес съм по-добре и сигурно ще ми махнат абоката. Поне пак ми се размина лежането в болница, а ходех само за системи и инжекции. Сега ако знаете как внимавам какво похапвам... Twisted Evil
Блажко по тоя повод е при бабите, но скоро ще си го взема, че тази седмица съм решила да го водя на консултация.

# 283
  • София
evelinar - от какво успя да стане тази поразия....? Радвам се, че си добре вече!!! Simple Smile

Мира - ЧЕСТИТО!!! Не знаех новината, понеже съм чела, но  не много внимателно! Това си е голяма радост! Желая ти много лека бременност и да си много щастлива !

sleepy , tasi и  AIR- ех,че е хубаво в снега! А с чорапки е още по-весело!!! Joy

oska - права си за празника! Да се сдобрите и всичко да остане назад! Случва се и в най-добрите семейства!!! Simple Smile

И аз изведох Калина за 5 минутки днес, че беше много студено. Зачерви бузките и набързо се прибрахме. Радваше се, но повече мисли за кучета - само лае и ги търси...Голям смях...! Баща й сериозно се е притеснил да не ни домъкне някое пале след време - понеже той хич не е по животните... #Crazy

До скоро и хубава вечер на всички!

# 284
здравейте момичета  love001
честита ви нова година,живи и здрави и много много успехи през новата 2008 lovekiss

Ние си изкарахме много добре всички празници,малката получи много подаръци и сега им се радва.В тези студове си стоим само в къщи и полудяваме вече ама ме е страх да я извеждам,пък и на мен не ми се мръзне cold
аир,слипи,таси- много са ви сладки снжковците Heart Eyes
mira sm- чувала съм че второто дете се гледа много по лесно,няма ги вече тия тревоги,тренирана си от всякъде Wink

ами това е за сега newsm03

Общи условия

Активация на акаунт