Честит имен ден на Васко! Много да е здравичък и да слушка мама и тати!
Херка, забравете болестите в старата година!
Зелче, същото се отнася и за вас! 
Виждам , че сте си прекарали добре новогодишната нощ. Браво. При нас беше доста изнервящо за мен. Ради нямаше никаква режим през деня, нито яде, нито спа . Вечерта беше голям мрънкалник, много му се спеше, опитах всичко възможно да го преспя, но не и не. Стоя с нас на масата - съответно всичко беше разрвено, но нищо не яде пак. Само мрънка, мрънка. ( естествено в такива моменти само "мама", мама, на никой не дава да го докосне)... В един момент вече се молех да минава полунощ , да утихват гърмежите и да си лягаме двамата. Към 12.30 успях да го преспя...., сответно се събуди след половин час и аз пак в леглото за 20 мин
за нощното хранене - не ми се говори, сигурно през 20 мин смучи гърдата
И при нас е красива снежна приказка. Бяхме навън, Ради като легна в преспите и не иска да става

Като се събуди пак сме навън...
, ние по морето само ще мечтаем за него.
А на малките ни сладки октмврийчета много весели игри и приятни изненади!
) !!!
, добре се представи, даже и от тортата успя да похапне след което си заспа сладко, сладко, чак до към 10 ч. на другата сутрин, обещаващо я започва тази година, пожелавам си да ми е все така здравичка и послушна 
.
, докато не са ме нападнали на клавиатурата
Как ли не я убеждавах, че е хубаво, че няма страшно... не и не.
И снежен човек й правих и с шейната я пробвахме... рев, рев, само мама да я гушка иска. 
И с най-голям кеф си гледа как падат на килима "барабонките".