Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 12 933
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Някъде в Европа...
За много години, момичета! Аз ви (си) пожелавам само здраве, другото се нарежда някак си!
Честит имен ден на Васко! Много да е здравичък и да слушка мама и тати!

Херка, забравете болестите в старата година!  Peace Зелче, същото се отнася и за вас!  Peace

Виждам , че сте си прекарали добре новогодишната нощ. Браво. При нас беше доста изнервящо за мен. Ради нямаше никаква режим през деня, нито яде, нито спа . Вечерта беше голям мрънкалник, много му се спеше, опитах всичко възможно да го преспя, но не и не. Стоя с нас на масата - съответно всичко беше разрвено, но нищо не яде пак. Само мрънка, мрънка. ( естествено в такива моменти само "мама", мама, на никой не дава да го докосне)... В един момент вече се молех да минава полунощ , да утихват гърмежите и да си лягаме двамата. Към 12.30 успях да го преспя...., сответно се събуди след половин час и аз пак в леглото за 20 мин Twisted Evil. Хапнах на 2 на 3.... И така... От баницата ми се падна къщата (дано най-после се нанесем на пролет в новия ап), а на Ради учението (първото нещо ще е да се мъча да го уча на гърне Mr. Green )

за нощното хранене -  не ми се говори, сигурно през 20 мин смучи гърдата Twisted Evil

И при нас е красива снежна приказка. Бяхме навън, Ради като легна в преспите и не иска да става Laughing, затвори очи и снега го валииии Simple Smile
Като се събуди пак сме навън...

# 256
[Блазе на софиянки за пухкавия сняг  Nature Snowman, ние по морето само ще мечтаем за него.

У Варната си имаме сняг даже виелица  Twisted Evil в момента ми вали на затворената тераса да му се не види и вятъра  Crazy

# 257
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МИЛИ МОМИЧЕТА!  newsm18 newsm18 newsm18  Много здраве, късмет и успехи пожелавам на вас и семействата ви!  HugА на малките ни сладки октмврийчета много весели игри и приятни изненади!  Party Time
Честито на Васето и на мама oska и на всички именници от вчера ( с малко закъснение  Blush) !!!  smile3525
Ние посрещнахме Новата Година в къщи с малко роднини и приятели, много весело и приятно за всички се получи! Ива пя и игра до посрещането на празника dance, добре се представи, даже и от тортата успя да похапне след което си заспа сладко, сладко, чак до  към 10 ч. на другата сутрин, обещаващо я започва тази година, пожелавам си да ми е все така здравичка и послушна  Rolling Eyes !

# 258
 Nature Snowman ЧЕСТИТА  НОВА ГОДИНА
Пожелявам на всички много здраве , щастие и най важното - много любов.  Hug

# 259
Честита Нова година и от мен! Да е спорна, благословена, добра и успешна!  bouquet
Аз от днес съм работеща мама и  сърцето ми се къса, че не съм с дребчо. Надявам се бързо да свикне с баба си и да се чувства спокойно там. Пък моя милост гледа като стрелян заек в офиса - кога ли ще вляза в ритъм, не знам. Все едно никога не съм била сред хора, различни от мами  Blush
Като се прибрах час и половина ринах сняг като Лови - ама меда си върви с жилото  Mr. Green

# 260
И ние с Митко днес ринахме сняг пред гаража - около половин час  Tired.
Херка и Зелче, радвам се, че Слави и Пламенка вече са добре! Hug
Весе, пожелавам ти успешна година в работата и скоро да влезнеш в ритъм!
Разходихме Благун с моята шейна, която майка и татко са запазили. Детето подивя от кеф. Два часа се мотахме из Борисовата градина и всеки път щом Рудолф (сиреч татито) спреше да тегли шейната за кратка почивка, отзад се надаваха войнствени викове да продължава напред. Страшно се радва на снега, даже преди да се приберем хубаво го овъргаляхме.  Laughing
Сега го оставихме при свекърва ми и на мен ми е тъжно, но тези дни трябва да ходя на консултация и на записи на тонове, пък и малко да си почина след празниците.  Tired Ще си го вземем в петък.

# 261
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
И АЗ ВИ ПОЖЕЛАВАМ САМО ЗДРАВЕ, ЖИВОТ И ЛЮБОВ, А ОСТАНАЛОТО ЩЕ СЕ НАРЕДИ!

Ние не бяхме от семействата, които са празнували идването на НГ и затова сега ще се въздържа от коментари.

Поздрави на слънчицата и Heart Eyes

# 262
ей на никой не му се пише  Mr. Green

Хади- аз bowuu, докато не са ме нападнали на клавиатурата  Twisted Evil Във Варна е зимна приказка  Hug сняг,бяло на всякъде,  вече е тихо и не вали, децата подивяват  Mr. Green туй снимки на снега и т.н.ако не бях толкоз дърта и аз щях да си направя Twisted Evil  много е яко и които не е на работа му е добре  Mr. Green  Вчера бях на любимият ми племенник на рожден ден/като че ли други имам/ но човека беше щастлив на леля от подаръка  Mr. Green дай му ферми на него Crazy

спирам че май ни се спи, ляга на пода  Crazy

# 263
  • София
Здравейте, момичета!

Честита новата 2008 година - да сте живи и здрави вие и хората, които обичате! Да е весела и щастлива, носеща късмет новата година!

Ние вчера се върнахме от провинцията - за Бъдни вечер и Коледа бяхме в Елешница при свекърите, а след това, пак с тях се качихме на Юндола, та до вчера. Там посрещнахме и НГ. Венци си игра с другите деца до 22:15, когато аз реших, че повече не може да издържи и го приспах. Събуди се малко покрай гърмежите, но пак заспа. Затова пък когато аз си легнах в 4 ч., той реши, че вече не му се спи и се премятахме в леглото в опити да го приспя до 5:30. Оттогава ни е тръгнало с неспане по нощите и това си е. Събужда се често, реве, будува си по час, час и половина.
Да ви се оплача - моето дете, откакто отидохме при свекърите и се събрахме там много хора, така се е лепнало за мен, че не ме оставя да мръдна и на 2 м от него. Ако не ме вижда, ревеше до захлас. Иначе вече перфектно казва мамоооооооооооо... То с толкова практика тези дни. А аз се притеснявах, че не казва мама напоследък.

Чета, че повечето от вас са изкарали много добре - радвам се. Но съм чела по диагонал...

Ами това е от нас! Приятен ден!

# 264
  • София
Момичета, днес звънях пак в клубовете и се оказа, че за 10. 01 има часове само за Барбарони: 11ч., 13:30ч., 16 ч.
За 12. 01 ( събота) и в двата клуба са свободни само в 13:30 ч.
Трябва да решаваме бързо, че и тях ще ги вземат. Утре трябва да капарирам, казвайте кога Ви е по- удобно.

# 265
Lovi на мен специлано ми  е по-удобно на 12.01 от 13.30 тогава ще мога да дойда пак с двете деца,иначе за през седмицата незнам как ще дйда със САШЕТО хич не ми се хващат таксита,а мъжа ми тогава е на работа.

# 266
  • Варна
Здравейтеее Hug
От кога си мечтая за много сняг и най-накрая. Mr. Green Само дето малката гадинка я е страх от снега. Sad Как ли не я убеждавах, че е хубаво, че няма страшно... не и не. Confused Вкопчва се в мен и само като се наведа да я оставя на земята и почва да плаче. ooooh! И снежен човек й правих и с шейната я пробвахме... рев, рев, само мама да я гушка иска. Thinking
Иначе вкъщи на луди ни прави всичките. Crazy Иска си постоянно внимание, сама изобщо не се занимава, ама нали си има сега баба да й угажда. Twisted Evil А като се приберем какво ще я правя, не знам. Пробва ме сега колко ми държат нервите - вчера след 10 мин. седене на гърнето, без да свърши работата, стана и тръгна да бяга по голо дупе. В тоз момент ми звънна телефона и докато се обърна, нашта се хванала за масата и ака Sick И с най-голям кеф си гледа как падат на килима "барабонките". Shocked ooooh! Почнах да й се карам, а тя умира от кеф и ми ги сочи и се смее. Twisted Evil hahaha
Вечер, след къпането по половин час я гоня по спалнята да я облека, а тя бяга, пищи и умира от смях... ooooh! Мъчи се да ме работи нещо, ама да видим кой-кого. Naughty

# 267
Здравейте,момичета!Малката спи,кака и си играе и аз седнах да ви почета и да се включа и аз.За Нова година бяхме се събрали в нашите кyмци и бяхме компания от 11човека.Нямаше дрyги деца и нашите бяха във фокyса на всички.Малката,въпреки моите опасения се представи чyдесно,стоя бyдна до 11.00h,след което заспа,пробyди се към 11.40h  и се наложи до 12.10h.да съм до нея след което заспа непробyдно до часа на тръгване.Майка и се наигра и хапна като за последно,че отдавна не ми се беше слyчвало. Изкарахме си сyпер,с много танци,шеги и хапка и пийка.На дрyгия ден пак имахме събиране по комшийски(на етажа сме три сем-ва с малки деца),но досега не сме се събирали и се полyчи много весело и за нас,и за децата.От втори колелото пак се завъртя,татито е на работа,а ние тричките си стоим на топло.При нас е снежна приказка,много ми се иска да повозя децата със шейната,но поне засега времето не позволява разходки.Ами толкова от нас,радвам се че болните дечица са се оправили и некa болестите са зад гърба ни.Целyвки на мъниците! Hug Hug Hug

# 268
  • София
Момичета, днес звънях пак в клубовете и се оказа, че за 10. 01 има часове само за Барбарони: 11ч., 13:30ч., 16 ч.
За 12. 01 ( събота) и в двата клуба са свободни само в 13:30 ч.
Трябва да решаваме бързо, че и тях ще ги вземат. Утре трябва да капарирам, казвайте кога Ви е по- удобно.

Венци заспива в 13 ч. всеки ден, така че аз няма как да дойда в 13:30, за съжаление.

# 269
  • София
Честита Новата 2008 година на всички!

Посрещнахме много весело и спокойно новата година. От вчера Кали, обаче, е доста кисела - явно третия зъб ни мъчи. Много бавно ни излизат зъбките, но това да е! Темпото при мен отново е доста напрегнато - работа и гледане на деца, домакинстване и т.н. - няма край!!! #Crazy

heart - дано и моята скоро да каже мама - само тата и това е. Иначе когато е гладна или й се спи само мен иска.

eli_gu - всичко наред ли е?

До скоро!

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC06138.jpg - така прави кучето...!

Общи условия

Активация на акаунт