Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 12 932
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
здравейте !
не съм добра кулинарка , но за сметка на това и не знам как да публикувам "вкусни картинки" Mr. Green, така че с всички умения които притежавам и голямо желание , ето моята почерпка за именния ден на Васил : Wine Glass beer3 beer  food002 cook cook cheers
честита нова година !
от баницата с късмети на Васко се падна ЗДРАВЕ , това е най-хубавото късметче ,което може да му се падне , затова го пожелавам на всички мами , дечица и целите ви семейства !

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 21:21 от oska

# 241
  • -
Честита Нова година!Много здраве,любов и усмивки!
Снощи Мария преживя пукотевиците нормално,даже се радваше,но кучето....тя много си"охраняваше"къщата милата Simple Smile Няма да ви казвам в колко часа заспа Мария,но посрещнахме 12 с хоро из къщата... Mr. Green
Честит имен ден на Васко на Оска и всички останали Hug

# 242
Андрес в 11 издаде багажа Mr. Green.Повече не можа да издържи.Преди това се натъпка с едно огромно парче пъпеж с най голямо удоволствие.Фоерверките не го стреснаха особено, но и нашата куча се стресна.Скри се в спалнята до леглото, милата.Вчера много ядене, много нещо Crazy
Утре заминаваме няколко дни и няма да сме на линия Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ.

# 243
За много години момичета!Нека да ни е честита Новата година и ни донесе много здраве,много топлина и обич в семействата,добрини и щедрост в делата! santa2
Честит имен ден на Васето на Оска!Да си носи името със здраве,много смях и весели игри през Новата година! Hug Hug Hug

# 244
Честита Нова 2008 година! Желая ви много, много здраве и къща изпълнена с детски смях!
Честит имен ден на Васко!
Благун се събуди снощи от гърмежите, дойде да ни предупреди, че навън става нещо страшно. После цяла нощ спа неспокойно и днес беше кисел, едва го приспах преди малко. Иначе си изкарахме страхотно в къщи, а и много късмети ни се паднаха от баницата.
Днес обаче съм като размазана, много ми се спи и все ми е лошо от кръвното и киселините (като много папкам  Embarassed), затова отивам да си лягам  Blush.

# 245
  • Стара Загора
За много години...здрави и палави деца Mr. Green
Слави заспа в 23ч. на Нова година..издържа пукотевицата и зарята но купона на комшиите не издържа и в 02,30ч. стана и беше готов за игра...заспа в 5ч. и стана в 9ч. събуден от пищенето на другото дете в къщи /имахме гости/. Снощи отидохме да сурвака дядо и баба и почти заспа у тях...набързо се прибрахме яде и в 19,30 се трътна да спи та спа до преди малко Mr. Green...сега се опитва да разруши къщата отново.
Новата година я започнахме с оправяне на дрисука му Mr. Green вече няма. Тая лечебна хумана била голяма работа значи Mr. Green
Честит имен ден /малко на патерица на сладкия Васко Heart Eyes

# 246
Добро утро Hug
Да ви се оплача наш САШКО бомбашко ни направи тия дни ето така #Crazy.
По нощите хич не спи само мрънкоти,абе и много гладен тоя моят син,все мрънка и вика "АМ" и пак си ставаме като грешните дяволи в 3 ч да яде АМ,независимо колко добре се натъпкал преди да си легне.
Иначе мъника от баницата не му се падна късмет,на мен се падна здравето и придобиване на нов имот,на мъжо вила и повишаване на заплатата,а на ЕЛЕНА принтер.
Другите късмети на дядовците се паднаха от баницата.
Иначе като  цяло бандата от дечурлигата ни се спусна здраво в купона на НГ,никаъв съм до 12,а и след това САШКО ми спеше напрегнато и се будеше от бомбите,докато кака спа спокойно до сутринта.
ЧЕСТИТ ХУБАВ ДЪЛБОК СНЯГ! Nature Snowman
Сутринта най-щастлива от снега като го видя беше ЕЛЕНА и замина за детската градина с голямо желание newsm03.

# 247
За много години!
Да сте живи и здрави и много щастливи
Късмет, успехи и много усмивки през 2008
Нека малките палави сладури само радост да носят

Малката и тя посрещна новата година
Около 21 дремна един час и стана да чака..... Та чак в 3.30 я сложих да ляга
Голяма кукувица излезе  Mr. Green
Ама то ние в къщи бяхме. Четири семейства и всички с дечица, та тя с тях много се забавлява, а мама си остави да хапне и пийне подобаващо
Хубаво беше , ама свърши и днес на работа   Rolling Eyes

Като ви чета с тоя сняг направо ви завиждам..... тук са едни дъждове само
Добре, че баткото ще ходи на Юндола на лагер, та да се порадва на сняг.
А малката горката още не имала удоволствието да види що е това сняг

# 248
здравейте ,
на новогодишния купон с нас имаше 4 дечица от 6м до 2 г. , никое не се събуди от пукотевицата , а Васко спа много сладко в чуждо легло .
и на мен се падна късмет "ще придобиеш нов имот" , което предизвика голямо веселие и майтапи , като се има предвид последния който купих и проточилия се ремонт Joy !
херка , добре сте започнали новата година , давайте я все-така - здрави и енергични !
да се оплача -ПРЕЯДОХ  и то в два поредни дни - много се разкайвам  Banghead

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 12:03 от oska

# 249
Хай и от нас, не знам след колко време затишие  Hug

Да сте много здрави и щастливи  през новата година, другото само ще дойде  Hug
Херич, искрено ти съчувствам по въпроса с болестта на Слави  Tired ние най- накрая бяхме на прахчета правени от аптека, щото от нищо не се повлия, ама си ядеше като за световно и не е повръщала  Hug

Ние преживяхме екшън на 31 декември сутринта с Плама, спешни кабинети едно друго, леля и на крак в 4 часа да ни води на спешен:crazy: ужас , консултации по мобилният телефон с личната лекарка 20 минути в 10 сутринта, щото температурата не пада, добре че е разбрана жената и си ми познава детето,промяна в диагнозата  ooooh! да ме пита после мъжо що сметката ми толкоз  Laughing ама се оправи  Praynig иначе много съм "доволна"  Twisted Evilот прегледа в спешният имало вирус и това е аз обяснявам, че е повърнала щото и натиках нурофен и тя така по принцип си реагира като ме види със спринцовката на каквото и да е лекарство и се мъчи да повърне  Tired   докторката- не, та не-  вирус, нито гърло и гледа нито дяволи  Rolling Eyes но в 11 сутринта и спадна температурата и от тогава да чукна на дърво не е вдигала  Praynig та си пожелах през новата година никакви болести и ми се падна здравето  Hugна мъжа ми ходене в чужбина като че ли не е там  Crossing Arms а на Пламена учебниците, мисля от сега да я записвам на курсове по английски  Mr. Green

оставям ви за сега че кой ще чете  Tired

# 250
Здравейте момичета.И ние посрещнахме Н.Г. у нас с още 2 семейства и едно момиченце наборче на Кари.Играха си добре,получиха си подаръците и посрещнаха годината будни с нас.После  гледахме заедно фоервергите и заспаха.Нямаше кой знае какъв шумен и див купон на какъвто съм свикнала от преди,но...така е с деца и не съжалявам.Беше ми мн.гот. Тук сега вали сняг и е супер.Най накрая и ние да се видим в истинска зима.От вчера вали и е натрупало доста,а аз от вътре си се кефя.  Цунки от нас.

# 251
Ние посрещнахме НГ на заведение с мъжа ми,а малкия при свекито и нашите(празнуваха заедно).
Незнам и аз какво да правя с това нощно хранене,тази нощ пи мляко в 1 и в 7. CrazyАко иска да вечеря пие само в 4.Той като бебе не ядеше толкова АМ.
От едната баница ми се падна любов ,а от другата екскурзия.Мисля на пролет да ходя на гости в Испания. Party

# 252
  • София
     Най- накрая да се включа за малко. До сега ринах сняг. Много обичам зимата, но да не ми се налага да върша това занятие, а да я гледам от вътре с чаша червено вино. Треперят ми ръцете, но пък нали съм с двор  #Cussing out. От 5 семейства май само аз съм с двор  #Cussing out.
     НГ я изкарахме у дома с още две семейства. Всички бяха с по- големи дечица и по- добре. Момиченцето пое Косенцето, докато аз сервирах. Косето дремна от 9 до 10 и после беше центъра на купона. Със сълзи се смяха гостите на танците му. Иво пусна на татко сръбско ( такова си слуша човека и да се отпусне) и Косето като друса дупето- смях голям. Заспа в 1 ч. и после беше на мама времето да си хапне и потанцува.
От пиратките не реагира, но аз се ядосах на едни бомбички от които трепереха стените и пода. Тази година се уляха комшиите. Нали сме на първият етаж и беше като заметресение. А знаят, че има бебе и можеха да отидат от другата страна или на поляната пред къщата #2gunfire. Тук поне има къде да се хвърля, така че да не се пречи на никой. Догодина мисля аз да хвърлям, ама нагоре.
      От късметчетата ни се падна на мен екскурзията, на Дани колата ( с която да пътуваме  Laughing), на Иво повишението, на Татко здравето. Косето го забравихме  Embarassed. Парата беше точно в центъра на баницата, т.е. на всички  Grinning.
  а на Пламена учебниците, мисля от сега да я записвам на курсове по английски  Mr. Green
Joy Joy Joy. Да оздравява бързо Пламенка и край на болестите! Цунки от мен и Косето.
Херка, радвам се че Слави е по- добре. Дано всички болести останат в старата година  Praynig. Идея нямах за лечебната хумана, сега зацепих вече  Embarassed. Важното е, че сега е добре  Heart Eyes.

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 14:53 от Lovi

# 253
  • София
Ама как ме ориентирате за клуб  Joy. Думи нямам  Joy Joy Joy.

# 254
Привет и от мен newsm51
Ние малко се позагубихме, но имах големи неприятности в къщи с моята просволута свекърва.  Twisted Evil
Иначе посрещнахме новата година тримата в къщи.Гошко почти не усети пукотевиците  Praynig.
И ние сме в отбора на вечно гладни през нощта, а през деня ядем с триста зора  Twisted Evil. Направо съм се видяла в чудо от две седмици.
От баницата ми се падна люлка  Simple Smile, на Гошко учение, а на тати повишение и нова къща.
Блазе на софиянки за пухкавия сняг  Nature Snowman, ние по морето само ще мечтаем за него.
Бързо оздравяване на болничките и нека си отидат вече гадните вируси  Praynig.
Приятен ден от нас и целувки Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт