Покажи ми красота.

• 63 428
  • 794
  •   1
Отговори
# 330
Най-красивото и магнетично място на което съм стъпвала !

http://dido.bajhui.org/pics_aquarium/mountain/rila_jul_14_2007/IMG_9232.jpg
А къде е това?

# 331

Родна Рила  Grinning , старата хижа "Седемете Рилски езера "  .... и прилежащото и езеро  Wink.
Искам ако е речено да умирам от естествена смърт някога, да довлеча мощи до това място и там да издъхна щастлива.

# 332

Родна Рила  Grinning , старата хижа "Седемете Рилски езера "  .... и прилежащото и езеро  Wink.
Искам ако е речено да умирам от естествена смърт някога, да довлеча мощи до това място и там да издъхна щастлива.
Много е красиво! Явно трябва да наваксам с опознаването на родината Wink

# 333
# 334
Облачето, впечатлен съм.
Особено от снимките бащи с децата си.

# 335
# 336
От преди няколко дена...мои са, затова не са нещо кой знае колко особено, но е красота, видяна от мен, в някакъв кратък миг!

Опит за нощен щрих...

Много странно съчетание, особено...снимано е от нос Емине.

Един кон в подножието на село Емона...усещането е странно, сякаш …  цивилизацията...
На връщане пред нас минаха няколко чакала, после диво прасе, а накрая един глиган. Сякаш не съществувахме, най-спокойно си пресякоха пътя...

# 337
Някакво спокойствие лъха от тази снимка

Или тук

# 338
# 339
# 340
# 341
# 342
Накъдето и да погледнеш, се е красиво в Родопите.

# 343
  • Стара Загора
Накъдето и да погледнеш, се е красиво в Родопите.

Подкрепям те с 2 ръце  Hug
от Стара Загора съм, но много ми харесва следното изречение: Балканът ражда хора, а полето - тикви.
Хората са коренно различни в Родопите....сърдечни,мили....все едно се познавате от 10 години..минава един камион пълен с лелки Simple Smile и те започват да ни махат и да викат "как стеее" и ти става едно хубаво на душата.... Heart Eyes

# 344
  • София
Красиво??...хм...
италиански вътрешен дизайн
азиатски градини, онези мозайки от цветен пясък, които правят
ренесансова архитектура
планински релефи и всевъзможни природни пейзажи
подводния свят на тропиците, ако е толкова красив, както го показват по телевизията

Общи условия

Активация на акаунт