"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 260
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Честит 1-ви рожден ден на  Бояна на mustanka   love001 , Теодор на amymommy, Лора на Virginity   love001 , Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне
 newsm59  ura  ura  bigdance2 Tada
Щастливо детство им желая babydust7

# 106
Набързо само да честитя на рожденниците...
Честит 1-ви рожден ден на  Бояна на mustanka , Теодор на amymommy, Лора на Virginity , Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне!

# 107
Честит празник на малките рожденници и техните майки :
Лорка на Virginity   bouquet
Бояна на Мustanka  bouquet
Магдалена на bla_bla
bouquet
Нино на Куне  bouquet
Теодор на amymommy  bouquet
Виктория на mama_megi !
   bouquet

# 108
  • СОФИЯ
 Tada Честит рожден ден на Маги на Бла-бла!!! Tada

Честито и  на  Бояна на mustanka  , Теодор на amymommy, Лора на Virginity  , , Виктория на mama_megi, Нино на Куне !!!  Да бъдат живи и здрави!!! 

liletka много се радвам,че бързо се оправиха нещата и си намерихте дом.  И не се притеснявай  толкова,че Алекс не се храни.Йоана тия дни също ми отказваше всякаква храна,дори и любимата й попара. Пие много сок и вода.  Мисля че е от зъбите newsm78,тия дни и през ноща ми е неспокойна.

Утре ще изчета всичко и ще пиша пак,днес много сте писали. Wink

# 109
ЧРД на всички наши слънчица!
По тоя именно повод ходихме с леля му на Нино да му купуваме подарък и къде, къде - та в ДЖЪМБО. Купихме много красива играчка тип Уокър с кормилце и копченца, и колелца, и т.н. Беше написано, че говори на англ и гръцки. Като се опитахме да я сглобим в къщи се оказа, че уокъра не се сглобява добре, описано е, че се сглобява с едни болтове, ама ги няма. На всичко отгоре се оказа, че като превключиш на анлийски това трае за малко. После си почва пак на елиника. Та мисълта ми е: ВНИМАВАЙТЕ КАКВО КУПУВАТЕ ОТ ДЖЪМБО!

# 110
  • София
Честит рожден ден на мъничка патерица на   Маги на Бла-бла, Бояна на mustanka , Теодор на amymommy, Лора на Virginity, Виктория на mama_megi, Нино на Куне !!!  bouquet Hug  bouquet

# 111
 newsm59Честит рожден ден на Десислава на Fapua, Александър на Ketka, Даная на Nani_ka, Румяна на lioni_el! newsm59

# 112
Добро утро от нас със Зори! Днес тя послушна нанка до 8 часа та и аз успях да се понаспя  Laughing

Честит рожден ден на Десислава на fapua, на Александър на ketka, на Даная на nani_ka и Румяна на lioni_el! Нека да растат весели и щастливи, палави и игриви!  nbirthday

# 113
Добро утро и от мен !
И моите мъже спят още , та бързам да поздравя рожденниците   Grinning :
Честито на :  Александър на Кetka !    bouquet
                      Десислава на fapua !    bouquet
                      Даная на nani_ka !   bouquet
                      Румяна на lioni_el!    bouquet
Сега покрай рожденните дни си давам сметка колко много хора записани тук не пишат и още колко много други сякаш никога не съм виждала да го правят ....  Thinking

# 114
  • София
Честит рожден ден на Десислава на fapua, на Александър на ketka, на Даная на nani_ka и Румяна на lioni_el!      bdbaloniВесито много хубави неща има в този сайт и много евтини,ама до България няма доставка ConfusedЕто това ми хареса много виждал ли е някой?

# 115
danielad  ,страхотен подпис,искам и аз......

# 116
Привет от нас. newsm59 на днешните рожденници-да растат здрави и много щастливи[/color] bigdance2

Магеста,много си права-толкова хора липсват,как ли са дечицата?

# 117
Личи си,че е неделя-нема живо пиле. Whistling

# 118
Личи си,че е неделя-нема живо пиле. Whistling
М-да  Thinking .... пиша трети пост на тази страница  Crossing Arms ... лошо  Mr. Green Wink
Всщност влязох само да поздравя Ка_tq .... тя писа жената , че днес има рожден ден, ама кой да чете !  ooooh!
ЧЕСТИТО КАТЕ !  Grinning ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА СЛУШКАШ ВЛАДКО !  Wink   bouquet

danielad, подобна "джаджа" .... представляваща един хипопотам , който се разкопчава посредата с цип, а отвътре излизат тези топчета харесах на една реклама на Premaman, ама така и не стигнах до магазина да мерна дали я имат случайно  Rolling Eyes

# 119
Честит празник, КАТЕ!!!!! Желая ти да те поглезват повече твоите мъже и много щастливи мигове още дъъъълги, дълги години!!!
Честит рожден ден на Десислава на fapua, на Александър на ketka, на Даная на nani_ka и Румяна на lioni_el!  Да са здрави и весели дечица!Честито и на майките им!

Магеста, аз вчера се чудих колко ли майки сме пишещите? newsm78
Снощи правихме запознанство със снега и се бихме със сняг с бебешки топчици. hahaha На Нора много й хареса. Ама в Бургас сняг не се задържа повече от една нощ и днес няма и помен.

Общи условия

Активация на акаунт