"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 261
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Честит първи рожден ден на Бояна на mustanka, Лора на Virginity, Теодор на amymommy,  Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне!!! newsm59
Спецялни поздрави на Лорка   bouquet

# 91
Честит Първи Рожден Ден на Теодор на кара, Ивайла на крис, Калина на елиелибг, Нели на веролина, Братан на бела, Карина на пепадг, Христина на женяРМ, Радина на ридик, Мойа на они  и Ивайло на НелиМ 

# 92
Честит 1-ви рожден ден на Бояна на mustanka Heart Eyes, Теодор на amymommy, Лора на Virginity Heart Eyes, Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне

# 93
Лилетка, аз нали ти казах: Всяко зло за добро!
Много са сладки всички бебоци!!! И аз се вдъхнових за снимка във фото, още повече, че нашият татко ще ни носи костюм на джудженце и имаме приятел фотограф във Т-во.

# 94
 да дам отчет от днесшната консултация 11.200/+0.800кг и 78/+2см

# 95
  • Vaudreuil Canada
Шемет, пусни някоя снимка с рецепта като направиш нещо?
Ще пратя аз стига първо да реша какво ще правя за рождения ден на детето, че то време не остана а аз още умувам.

Гледай да е преди 20-и Simple Smile
Ако не измислиш нещо до тогава мисля да спретна една много малка тортичка с неговите биксвитки, ваниловата каша и банан. Не мога нищо друго да измисля без яйца и прясно мляко.
Нали съм добра душа ще ти дам малко джокери Simple Smile
Ей тук и в същата тема малко по-надолу
И още нещо
И това ми е фаворита за сега
В добавка - повечето чийз-кейкове са без яйца и мляко.

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 17:45 от shemet_neveroiaten

# 96
Честито на празнуващите днес големия ден!
Аз днес се скъсах да готвя, салати ястия, предястия, десерти и даже Влади ми помогна с яйцата като ги разнесе из цялата къща, нали утре одъртявам Embarassed и се канят да идват баби и дядовци къде колкото имаме #Crazy!
Само да споделя Мимак-Този плаж Болата е страхотен, бях бременна като бяхме там, с кръсниците ни! Тази година не успях ама догодина сме там с малкия. Идеално е според мен за деца!
А що се отнася до обезопасяване на къща и правене на бели Вече нямам думи! Отказах се да ходя по дире му и да викам тука не, там не, в резултат незнайно как днес аз готвя в кухнята и изведнъж чувам писък и рев, отивам да видя а от устата му тече ли тече кръв! Къде и как се е ударил не разбрах!
Та това е засега от нас!

# 97
  • Варна
Честито на всички които празнуват на наща дата  bouquet Hug
Ние имахме семеен обяд, имаме нови ГОЛЕМИ играчки,чудя се вече къде да ги дяна Rolling Eyes
Лора заспа изморена като рожденничка и св събуди точно в 16:05 - часът в който се роди!
е верно че от зъби но съвпадението ме разби Mr. Green

# 98
peca1218 направо ме разбихте с този лигавник  Laughing Вие се възпитавате от малки в любов към Левски  Laughing Между другото аз ползвам ей такъв лигавник
http://family-bg.com/prX_2471.htm
И съм направо очарована от него. В началото имах чуството, че пера лигавници непрекъснато, но откакто го взех този и дрехите ни са по-чисти (до колкото това е възможно), а ми и по-лесно.

Никки, ka_tq направо ме отчаяхте. Ние все още пълзим и мога да обезопася стаята (относително де - все намира къде и как да се джасне), но вече се опитва да ходи, придържайки се за мебели и скоро май ще трябва да я пусна на воля из цялата къща. А тогава направо не ми се мисли  newsm78

zizzu ти си добре, ние миналата събота се натъпкахме у дома около 40 възрастни, 14 деца и 1 бебе. Не знам как стана, ама по едното време беше направо страшно  Laughing Laughing Laughing

liletka много се радвам, че нещата при вас се нареждат. Много е неприятно и гадно по такива хубави празници човек да се тормози с подобни неща. Но важното е, че всичко се нарежда.  Hug

# 99
  bigdance2Честит първи рожден ден на Бояна на mustanka, Лора на Virginity, Теодор на amymommy,  Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне!!! 
[/color]

# 100
Честит 1-ви рожден ден на Бояна на mustanka , Теодор на amymommy, Лора на Virginity , Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне !!!
Щастливо детство !!!   bouquet

# 101
Моят калпазанин не трая такива лигавници,почва да ги дърпа и да се изнервя.А на мен ми е супер удобен,миеш го и готово.

Искам да ви се оплача,че вече останах без сили и без нерви-не иска да яде  моят Александър и това е.Сутрин хапне и после нещо съвсем мъничко и чак преди лягане млякото си изпива.

# 102
  • София
Мдааа, и Алексис вчера си цепна устната и тече кръв и си насини окото. Днес е като боксьор след мач Rolling Eyes
Вече не знам какво да направя - почти сме опразнили целия апартамент и сме наблъскали всичко в хола (където стана вече като склад на едро ooooh!) и пак намира къде да се удря, направо има талант за това Confused Не мога да откача и вратите, нали Thinking

Получихме много хубави подаръци за рождения ден, но съм особено впечатлена от този, а Алексис също:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2118

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 20:25 от pontes

# 103
Леле,pontes  ,супер!и аз съм го набелязала това и мисля това да е коледния подарък на Алекс.

# 104
Честит 1-ви рожден ден на  Бояна на mustanka  , Теодор на amymommy, Лора на Virginity  , Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне   bdbaloni

Да са живи и здрави и щастливо детство !!!   Tada

Ами и нашия бебо Кристиян е много игрив, понякога и много палав. pontes разбирам те и при нас е донякъде така, по4ти вси4ко сме прибрали и гледаме да не се удари Криско и да не направи някоя беля (беше по4нал да къса тапета, да събаря стол4ето, да събаря покривката, взима прибори и др.) ами бебешка работа, вси4ко му е интересно.   smile3521

Общи условия

Активация на акаунт