"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 263
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
А Шаменет, от къде взимаш ти плодови ...

Ами майка ми ги беше купила от Билла един ден, в който аз не можех да излизам до магазина и трябваше да ми помогне с доставка вкъщи (иначе такова нещо рядко се случва, че тя е много заета), та тя ги е избирала. И аз харесвах месните, т.е. Ели ги харесваше, но тези са отврат! Приличат на кисели с нишесте!
На HIPP й давах месни сега пак, едни за над 8 месеца, та гледам, че ги прояде, иначе до преди няколко месеца не ги обичаше, ядеше герберските и OVKO.
За плодовите - най съм доволна от Bebevita!!! Направо полудявам за тях, беба ги яде и аз я подяждам! Иначе обича също тези на овко и хип, дуо-тата, или ако е само плодове - разбъркано с кисело мляко. Не обича киселия вкус на плодовете (странно, но всички са й кисели).

# 61
  • София
Мимак страшен ти е мъжа Heart EyesИ изглежда по-голям LaughingVessito а за твойта принцеска -нямам думи,то направо като нарисувана и с тая рокличка Crazy

# 62
Aй' да пиша , че има да наваксвам  Mr. Green , нали ме нямаше няколко дена .... да се не мина Wink
Мимак и предишни снимки ви помня, едно че бяха екстремни, две - сладко бебче и три - много качествен материал  Peace
Как го правите туй нещо  .... с професионална фотография ли се занимава някой от вас или машината е много добра ?  yes
За фона и пайзажа - също без думи   Hands Thumbsup
Мамчета днес наблюдавах щерка си как си хвърля играчките, ама с такава сила, че на мен ми става жал за тях ...
Да не те плаша , ама ако по наш'те стъпки вървите скоро ще ти става мъчно и за много други неща ..... визирам дистанционни, телефони - мобилни, чаши / те са ни фаворит  Mr. Green , особено ако са пълни с нещо   Hands Clap/.
Аз  днес пък се наслаждавах на гледка от бисквитена атака на килима  Crossing Arms (мятани с бойни възгласи там) .... точно след като бях минала прахосмукачка ... естествено  Thinking
Ама какво да се прави ... такъв е живота, всичко се връщало на този свят - майка ми казва  Crossing Arms Sunglasses
Зиззу, логиката ти е правилна Peace Laughing .... аз да му мисля като го свиквам на добър вкус синковеца, пък после ще чакам от моите манджи да яде  Mr. Green   
А Хипп , като  марка -  Европейски монополист  в бранша, относно качество - изобщо  не коментирам  Hug
Шаменет, Бебевита и ние ги харесваме -  всички модели - месо, зеленчуци, каши, дуети ..... а и са една идея по малко стотинки от Хипарските  Peace
Мерси за инфото относно Билла  Peace, доскоро сякаш нямаха, или пък аз не съм догледала .

# 63
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Бояна на mustanka, Теодор на amymommy, Лора на Virginity, Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне

# 64
  • Бургас
Их тая часовата разлика пак ме превари  Grinning

Честит Първи Рожден Ден на Бояна на муцанка, Теодор на еймимами, Лора на виржинити, Магдалена на бла_бла, Виктория на мама меги и Нино на куне

# 65
  • Vaudreuil Canada
Их тая часовата разлика пак ме превари  Grinning
Кво да се прави - сега като ни затрупа снега само единия интернет ни остана ....  И всъщност я не се оплаквай ами ходи да спиш, че Пеш пак ти е скъсил нощта  Mr. Green 

# 66
Честит 1-ви рожден ден на Бояна на mustanka, Теодор на amymommy, Лора на Virginity, Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне
как ни затрупа този сняг а днес сме на консултация и то в 14ч когато малкия по това време спи
как обличате малките деца в такова време

# 67
Поли.Жекова, "Левски" е тук, при Арената до понеделник, включително- а ти къде си Wink?

Ох, малко късно- аз вчера следобяд бях там. Питам те за парички искам да дам за мен и Аспасийка. Но ще трябва нещо да се разбираме специално.
Ей момичета, ще има днес и утре благотворителен базар в Мол-а на Стамболийски. Аз смятам да отида. Има ли други желаещи ?

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 09:09 от poli.jekova

# 68
Честит първи рожден ден на Бояна на mustanka, Теодор на amymommy, Лора на Virginity, Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне!!!

Шемет, пусни някоя снимка с рецепта като направиш нещо?
Ще пратя аз стига първо да реша какво ще правя за рождения ден на детето, че то време не остана а аз още умувам.

Гледай да е преди 20-и Simple Smile
Ако не измислиш нещо до тогава мисля да спретна една много малка тортичка с неговите биксвитки, ваниловата каша и банан. Не мога нищо друго да измисля без яйца и прясно мляко.

Весито, Мики е много ама много сладка Simple Smile
Честити ходещи крачета на Лорка и Алекса!

# 69
Vessito  ,жестока е малката принцеска.

# 70
На бързо да се вясна, специално за Magesta Simple Smile, добре сме, бяхме обаче масово грипозни в къщи и се разкъсвах между всичките си задължения - домашни, сестрински и други. Тичах и на работа, та така.

Ще ви изчета по-късно и пак ще се включа.

За РД и празниците още хич не съм готова и идея си нямам, ама има време, един ден ми стига...само да си го открадна някак.

Целувки на всички малки и големи рожденици, много хубави емоции и здрави дечица!

# 71
  • София
Честит първи рожден ден на Бояна на mustanka, Теодор на amymommy, Лора на Virginity, Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне!!!  party041 nbirthday
ей, веднъж и аз да седна на спокойствие да прочета нещо и да позяпам снимки. джуджето го взеха родителите на мъжа ми да го отглеждат днес, но честно да ви кажа ми е едно такова криво, като няма кой да ми виси на врата и да крещи smile3506
всчики бебоци са просто страхотни. евалла newsm20
ния е на гербер месни и зеленчукови, тук таме с хип се разнообразява. иначе плодовите са изцяло на хип. ще пробвам семпер тези дни.
как обличате малките деца в такова време
в къщи с боди, чорапогащник и някакъв анцуг отгоре. навън с нещо по - представително ( в смисъл дънки или панталонче, блузка и жилетка или суитчер и яке). толзкоз. е, мятам й в количката някое друго одеалце, щото си е студ. cold вчера беше с 2 одеала, щото си беше голяяяяяям студ.

# 72
Здравейте мамета на декемврийчета-рожденници! Grinning

Много благодаря zа хувавите думи zа моята Микаелка. Hug

Ние днес ще довършим праЗненството!Пак ще има шътак като zа последно. Rolling Eyes

Утре сме на коледно тържесто с много деца и родители,които са на същата въЗраст като Мики.Баща ми ще играе ролята на дядо Коледа. Mr. GreenНе zнае немски обаче и не zнам как ще прикаЗва с тях.Майтапи се,че иска всяка майка да му пее на ушенце,като бебетата не могат да говорят още. Wink
Утре Мики ще е облечена като джудженце.Специално zа повода. Heart EyesОчаквайте снимки отново. Stop

Весел ден от нас.И честито на всички декемврийчета днес и техните родители.  bouquet

# 73
Честит Рожден Ден на Лорка на Virginity, Маги на Bla_bla, Вики на mama_Megi, Боянка на mutsanka, Тео на amymommy и Нино на Куне!!!    baloni

Да са много много здравички, силни, радостни, да пръскат любов и усмивки и да топлят майчините сърчица!

# 74
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Бояна на mustanka, Теодор на amymommy, Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне!!!

Специални поздрави на Лорка на Virginity - да е жива и здрава и всички проблеми да са зад гърба й Heart Eyes

Vessito, страхотно детенце и страхотни снимки Peace

Мимак, мноого ви е сладък Бойко, не знам защо ама по нещо ми прилича на моето дете и ми е много симпатичен (сигурно по косата Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт