"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 263
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Честит Рожден Ден на Лорка, Бояна, Виктория, Магдалена, Теодор и Нино!!!

# 76
Честит рожден ден на всички чаровници и чаровнички, които пропуснах! Да са живи и здрави и много-мого щастливи!   newsm59  Gift

hri2672 Направо ме разби! Ние сме направо на половината на вас  Laughing Laughing Дай съвет как да го поугоя това щурото  Praynig

Vidri4ka Ние сме още по-хърболетести  Laughing 7.620 кг и 71 см. Кърмиме се по не знам колко пъти, в 10 часа яде плод с някакви бисквити, на обяд си омита прилично количество пюре, следобяд пак така, вечерята също е добро количество каша, пълни си памперсите с твърд материал поне два пъти на ден... ама ей го на...Laughing Ама аз какво ли й се чудя, НЯМА 5 секунди, в които да не се рита, мърда, пълзи...абе суче и се върти и рита, а нощно време спейки обикаля леглото по три пъти... то направо ми е чудно как изобщо качва нещо  Mr. Green И честно казано поне според мен не изглежда като скелет. Абе има какво да се щипне (пу-пу-пу да не й е уроки). Как става така не ми е ясно!

pontes ми имаш си човече, което си отстоява здраво собственото мнение  Laughing Няма какво да му повтаряш прощъпулника, така ще ви е по-сладко да си го спомняте след време.

шамЕнет Аз лично на Семпер рядко взимам защото предпочитам ябълките и крушите да ги давам свежи, а пък екзотичните плодове още не ги папкаме (ама ние сме друга история). Плодовите на Бебивита и Сънвал не съдържат захар, лимонена киселина, модифицирано нишесте и всякаквите там боклуци..., а като цена са малко по-приемливи. Но на Сънвал са малко с малко по-голямо количество нишесте или там някакви пълнозърнести ядки, малко по-като плодова каша стоят. Иначе хипските и герберските са хубави, ама са ни много маломерни, а пък цената им е една такава...От тях взимам само за някакво разнообразие от време на време.
Абе всъщност аз вече почти не взимам плодови пюрета като се замисля. Правя ги в къщи - разни варианти с печена тиква и ябълка, круша и дюла (а във фризера съм сложила сливи, праскови, грозде, пъпеш и череши, последните обаче май аз ще си ги изпапкам  Laughing), и слагам за уплътняване кафяв ориз, просо, овесени ядки или елда.

kaspur честито ви прохождане! Дано да е и безаварийно!  Laughing

shrew а какъв тест направихте? Кръвен или с драсканиците? То и ние сме с един тъп и упорит обрив, ама... На мен лично ми е много странно как хем човек не се е сблъсквал с нещо хем дава позитивен резултат на теста. Тя вярно, че jap4e ми беше писала за много надежден тест, ама на мен продължава да ми е странно. Иначе и аз яйцата и кравешките работи ги държа далече от нейно звездичково височество  Grinning

# 77
pontes и аз мислих да повтаряме прощапулника. Моята госпожица направо прецапа през предметите, прегази ги, подмина ги като малка гара и никакво внимание не им обърна.  Crossing Arms
С триста зора я придумахме да ги огледа, дръпна един компютърен диск, ама так...неохотно. Сякаш казваше....."ай, хубу, щом толкоз искате!" и после доволна отиде и си взе с мерак една шишарка от секцията и я заръба доволно.
Извода ми е, че или ще хваща гората, или ще става горска. hahaha
Ма може и аз да го повторя, ще видим, че и свекито направи малко напрежение и общо взето с мъжо бяхме разочаровани. Confused
Честито на днешните ни рожденици Лорка, Бояна, Виктория, Магдалена, Теодор и Нино!!!
Да растете здрави, весели, игриви!
  bouquet  bouquet  bouquet
И на майките по букетче   bouquet  bouquet  bouquet и да почват да разказват за ражданията.
Аз също много се радвам на разказите за ражданията и нямам търпение да ви разкажа за моето.....на 23.12.

# 78
Да ви се похваля-местим се в Драгалевци.В къща на един наш приятел,който живее в Щатите.Къщата е страхотна и сега направо ме сърбат ръчичките да се местя и да си оправя там Laughing

# 79
  • Под Сините камъни
         newsm59  Ами Честит Първи Рожден Ден на  Бояна на муцанка, Теодор на еймимами, Лора на виржинити, Магдалена на бла_бла, Виктория на мама меги  и Нино на куне с пожелания за много здраве щастие и весело изкарване на празника. Ами ние вкъщи се обличаме с боди ританка и някакъв анцунг  за навън обличаме и яке с панталан шапка и шал и ако е много студено и одеалце отгоре

# 80
  • Под Сините камъни
Лилетка много се радвам за вас че сте си намерили ново жилище хич не е работа посред зима да се местите но щом е наложително....   http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=30226&AlbumId=108503&a … p;PhotoId=5999763           

# 81
Честит първи рожден ден на Бояна на mustanka, Теодор на amymommy, Лора на Virginity, Магдалена на bla_bla, Виктория на mama_megi, Нино на Куне!!! 
newsm59 newsm59 newsm59

Bla_bla, изчисти си кутията, моля!  bouquet

# 82
Мимак, мноого ви е сладък Бойко, не знам защо ама по нещо ми прилича на моето дете и ми е много симпатичен (сигурно по косата Laughing)

Понтес ама с право си оприличила Бойко на Алексис- почти едно към едно са .. уточнете се там, чий мъж къде е ходил командировка и кога, и защо ? Wink))

Мимак и ние се радвахме на плажа на Болата лятото- един от малкото останали девствени плажове. Я, разкажи моля за този преход, на такова ми прилича, да ни стоплиш зимните сърца с някоя лятна история. Как го направихте с Бойцата- носихте ли го, колко, с какво? Че съм и аз мераклийка за подобно изживяване. ... гледам, гледам снимките ви и все да допълня: поздравления за страхотно невероятните снимки, решавам че са твои повечето по отсъствието ти от тях ! Дори някои ми станаха любими Wink

Лилетка ама ви си се въртите из вилаета там. Браво, поне се разрешиха бързо и безболезнено нещата. Хепи енд както се вика на чист български  Joy

Честито на всички проходли дечица ! За мамите яки гръбчета и силни нерви, че моя дивчо все намира да се удари в някой ъгъл или отворена желязна врата и не искам да ви описвам какъв рев пада след това. Докато пълзеше нямаше такава точност.

ВеситУ ама как ме вдъхновихте да направя и аз на Дани едни такива снимки. Само, че ще трябва да потърся костюмче на принц или някаква друга задявка, за да бъдем толкова атрактивни и ние. Дай някоя идея от братята немци- за момчета какво предлагат  ?

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 13:54 от poli.jekova

# 83
  • Бургас
Нашите пъпки дето се оплаквах, че ги имаме още седят... и май ще заведа Пеш на детски дерматолог, ама ме е страх, квито са кадърни да не вземат да го объркат нещо и да стане още по зле.... newsm78

Честито на всички проходли дечица ! За мамите яки гръбчета и силни нерви, че моя дивчо все намира да се удари в някой ъгъл или отворена желязна врата и не искам да ви описвам какъв рев пада след това. Докато пълзеше нямаше такава точност.

Поли на мен ли го разкажваш това, Пеш току що се наби в спалнята и сцепи устна, устата му се напълни с кръв. Даже в началото помислих, че зъб е ударил и се стреснах още повече, но се оказа само устната и леки ужулвания по брадичката. Това дете само бели върши. Вчера отворил един шкаф на кухнята и вади купичките на дуралекса и хвърля на теракота, видях го още докато им се точеше, ама докато изтичам и кажа "не" /то не че някой ме чува/ вече я беше джаснал едната в краката си. Тя естествено се натроши на сол, добре, че той не мърдаше, че все ми е пред очите как щеше да се нареже. През деня докато съм с него всичко е барикадирано, но вечерта се успокоих, че всички са си в къщи и тя белята стана....Уф, мога да разказвам още много, че тя не е една и две, /то сигурно всеки може/, но няма да ви занимавам повече. Четох вчера, че на тази възраст децата са в период на опознаване на околния свят и че правилния начин е къщата да бъде обезопасена, а грешния /който аз прилагам/ - да се забранява на детето да пипа....., не че ме слуша....

# 84
  • София
..... че правилния начин е къщата да бъде обезопасена, а грешния /който аз прилагам/ - да се забранява на детето да пипа....., не че ме слуша....
тцтцтц, лоща работа. ама как да бъде обезопасена тая къща. аз като гледам какво има в нас ( каквото и у всички вас де) - ами то всичко е потенциално смъртоносно. освен да опразня всичко, да сложа тапицерии по стените ( като в лудниците ) и тъй да я караме.

# 85
Честито на днешните ни рожденици Лорка, Бояна, Виктория, Магдалена, Теодор и Нино!!!
Да растете здрави, весели, игриви!

Лори вкъщи е облечена по чорапки и анцунг,а за навън+чорапогащник и космонавт.

Никки,лоши премеждия,нека да са ви за последно.

# 86
Лорка, Бояна, Виктория, Магдалена, Теодор и Нино, честито!!!Да сте живи и здрави и много да гордеете родителите си!

Лилетке-браво!Дано се нареди всичко
Утре е големият ден- 24 гости и баба вкъщи, всички ме побъркват вече- дамине тоя р.д. Rolling Eyes
Никки, Shocked

# 87
Мимак, мноого ви е сладък Бойко, не знам защо ама по нещо ми прилича на моето дете и ми е много симпатичен (сигурно по косата Laughing)

ВеситУ ама как ме вдъхновихте да направя и аз на Дани едни такива снимки. Само, че ще трябва да потърся костюмче на принц или някаква друга задявка, за да бъдем толкова атрактивни и ние. Дай някоя идея от братята немци- за момчета какво предлагат  ?
Има много официални дрешки zа мъничета.От тоЗи сайт съм поръчвала. Grinning

Натисни тук.

За ергените Mr. Green

http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=87248&Do=87256& … pWerbetraeger=740

За дамите. Mr. Green

# 88
кой сайт  ? ахааа, нещо преди малко не се виждаше ...

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 15:53 от poli.jekova

# 89
www.baby-walz.com

Натисни на линковете,които горе ти пратих.ПокаЗала съм праЗничните дрешки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт