"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 255
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Лийче,честито прохождане,и наздраве-аз съм на биричка.

Мойто диване 3 дена преди РД падна два пъти.Първият път се одраска по брадичката на едно зъбно колело и сега сме с 4 резки.а вторият път у наште на вратата си цепна носа.За капак се одраска с 1 мм.нокътчета/ щото онзи ден ги отрязах/ и сега какво-грозни ще бъдем.Надявам се поне така да не ни ловят уроки. Joy

# 136
  • Русе
 newsm59Честит първи рожден ден на малките палавници родени днес! Hug
 nbirthday Честит и на вчерашните рожденичета!  Gift
Кате Да си жива ,здрава ,обичана и щаслива! bdbaloni
Магеста, благодаря!Това си е направо комплимент!Не сме профисионалисти ,но се стараем.Апарата е Коника-Минолта и наистина е хубав ,но има и по добри! Mr. Green
Понтес и аз съм забелязвала прилика в излъчването на нашите деца!Не е само от прическите! Hug Сладурковци!Играчката ви е страхотна,направо се влюбих.Аз много исках да му вземем подобна тикалка!Комбинацията с конструктор е направо върха!
Поли Ж,за похода в планината ли искаш да ви разкажа?Вие си имате самар за бебе ,няма да имате проблеми! Hug
Лилетка Честит ви нов дом!А за яденето не се притеснявай ,май има такива периоди.Бойко и той стана много злояд напоследък.Аз не се спичам,че без това е на границата да е дебел.
Пеца Това на главата на дъщеря ти змия ли е ?
ВМиткова Разби ме!Къде ги побра толкова хора у вас бе? Joy Голяма лудничка е било! Peace
Мун и Бойко постоянно се катери!И естественно масата му е любимото място.Имам същите претиснения ,като твоите,и като на Ники,и като на Катето ,абе :УЖАС!
Аз трябва да заснема моят син с камера,как си играе с любимата активна гимнастика на Чико!Може да го вземат за рекламно лице Joy Вместо да натиска копчетата и джиджавките ,той я хваща и със страшна сила и хъс я блъска в стената.Комшиите със сигурност вече ни мразят.Интересното е ,че още свири ,свети и не е сцепена.Браво на Чико! Hug
Аз намерих Детски клуб в Русе.Имало три ,ама  Embarassed .....Ще празнуваме РД там.Много ми е готино и еуфорично.Мамите от Русе и наборчетата също ще бъдат.Абе весело се очертава!Шъ разправяме.
Боцата беше много впечатлен от снеговалежа и от натрупалият вече сняг. Nature Snowman
Лека нощ,че стана досадно дълго! newsm46
Ох ,то станало утре!
Честит рожден ден на Дария на мама milenah ; Велизара на Ди;Даниел на lladybird;Кристиян на KrisDiMar и Габи на Mama_gabi Да са живи здрави и много палави! hbday

# 137
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Дария на milenah, Велизара на di_, Даниел на lladybird, Кристиян на KrisDiMar, Габи на Mama_gabi

# 138
  • Бургас
Честит 1-ви рожден ден на Десислава на fapua, Александър на Ketka, Даная на nani_ka, Румяна на lioni_el

Честит 1-ви рожден ден на Дария на milenah, Велизара на di_, Даниел на lladybird, Кристиян на KrisDiMar, Габи на Mama_gabi

Честито на проходилите!
Честит Рожден Ден Кате.

Хах, Пеш и той се разхожда с опасни предмети. Разнася из къщи легена, в който пълним вода за къпането, ама го носи хванат за дъното, и се сещайте, че нищо не вижда нито напред, нито в краката си. Почна да се катери по бюрото, за да стигне така привлекателната кутия на компа /очаквам скоро да има рестарти в несвяст/, по спалнята за да стигне книжките и интересните джунджурийки дето мама е наредила на прилежащата към спалнята етажерка, абе въобще човека си има генче в катеренето и бъхтенето по нагорнищата....
Много ме е яд, че не можа да види снега, то докато излезем и то вече нямаше и грамче, а така хубаво беше заваляло, но тук сняг не се задържа. По моя край сигурно има в изобилие, но надали ще ни огрее тая година да се вяснем там по коледа...
Аз все още не съм решила къде да направя бебешкия рожден ден. С роднините ще се събираме в един китайски ресторант, който разполага с отделни зали, та само от нас си зависи  колко ще е задимено, но ми се щеше и едно бебешко събиране, само дето в Бургас варианти много няма....
Пеш вече трета или четвърта седмица ме изумява пу-пу като легне към 22.00-23.00 и сутрин в 11 /ква сутрин, то обед станало/ не мога да го вдигна,  Shocked няколко дни подред се оспиваме за кухнята  #Crazy Е, кърмата ми разбира се рязко намаля, ама на кой му пука, плана от една година е изпълнен, тъй че всеки месец отгоре ще ми е като червена точка за преизпълнение на плана  Grinning

# 139
добро утро и от най ранубодните опулихме се още в 6 това не ми се беше случвало но... винаги има първи път  #Crazy и през деня както спи по един път просто ми е мЪгла как ще изкара до 21ч  newsm78

# 140
moonlady  ,има едно кремче-мехлемче-Kamillosan,много е добро.И ние все бяхме с червено дупе и само то ни помогна.Аз обаче  го домъкнах от Лондон,но мисля,че и тук трябва да го има,понеже видях,че има упътване на български в нета.

Лийче,честито прохождане. Hug

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 08:04 от liletka

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА!
newsm59 nbirthday  bigdance2 baloni bdbaloni newsm59 nbirthday  bigdance2

Вчера и ние излизахме на снега,тук в Казанлък има доста,но май се поуплашихме,но пък после спахме като къпани.Празненството за рожденния ден също мина вчера.Получихме страхотни подаръци,но най-много ни допадна една говореща кукла - голяма игра пада с нея.Обаче от емоциите снощи до 12 часа не можахме да заспим - голям зор видяхме, но се надявам днес всичко да си е пак нормално вече.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200173&photo=6
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200173&photo=5

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ! Съжалявам за закъснението , но ние едва сега се възстановяваме от купона за рождения ден на Братанчо. Направо се получи сватба, ако ме питат мен, само че никой не ме пита #Crazy Горкото ми дете - шашна се от толкова много хора и от силната музика. Не може обаче да му се отрече държа се геройски издържа цялата дандания baby_neutral. То не бяха целувки, то не бяха прегръдки . Само си представете цифрата от 150 човека ShockedНа мен ми дойдоха много, а за него не знам. В момента се радва на подаръците си и аз си отдъхвам:D

# 143
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Дария на milenah, Велизара на di_, Даниел на lladybird, Кристиян на KrisDiMar, Габи на Mama_gabi   Честито прохождане на малката Габка на Лия HugЛилетка костюмчето ли ти хареса?Хайде почерпете се,имам имен ден днес Laughing

# 144
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Дария на milenah, Велизара на di_, Даниел на lladybird, Кристиян на KrisDiMar, Габи на Mama_gabi!![/b]

Lia25, честито проходило момиче!! Има си хас да проходи на друго място Габка - в мола естествено Laughing Heart Eyes

bela, Shocked Shocked Shocked Е все бях чувала за големи рождени дни, ама това вашетоооо...минали сте и съседите гърци, които имат такива склонности също към престараване Grinning Но пък като порасне Братанчо и му показвате снимки ще е много впечатлен Hug

# 145
Честит Първи Рожден Ден на Дария на Milenah, Даниел на lladybird, Велизара на di_, Кристиян на KrisDiMar, Габи на Mama_gabi! Да са здрави и засмени греещи слънчица, за да топлят майчините сърчица!

Момичета, аз просто ще полудея. Мойта кукла е ужасна като я храня. Наистина. Това е най-кошмарното ми занятие, да я храня. Не знам, може някой да ни е урочасал  Rolling Eyes Всяка сутрин хабя по 110 часа да й приготвям ядене и тя се муси, бута с ръчички, мрънка, плюе и пърди с уста. Единственото, което яде е попара - ама нали не може само такова? Тази сутрин реших да й поднеса нещо красиво, специално, в нейна чинийка и с нейни прибори, на Дисни...направих й по книжката на Бон апети, разбит сварен жълтък със сиренце и кисело мляко, върху половинки от белтък (за първи път пробвах да й го поднеса, но тя НЕ го Яде)...не само, че не уважи номера, ами и абсолютно отказа да яде дори жълтъка. После й дадох авокадо, което друг път го яде с такъв мерак - сега НЕ. От 9 до 10 часа се занимавам с нея какво да й предложа - направо капнах. Аз умирам от глад, но изяждам нейните неща, няма време за друго. Ужасно ми е трудно да я храня. Размазва всичко, плюе и пръска - НАРОЧНО! И никога не изяжда повече от 100тина гр. Ужасно просто!!!  newsm61

Ся набутах някакви лъжички попара пак и тва е, не моА повече....още съм по пижама (от 8 часа сме станали, а от 9 я "храня")  #Cussing out

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 10:43 от шамЕнет

# 146
шамЕнет,направо ти съчуствам.Нашето хранене продължава между 5 и 10 минути максимум, но ти сигурна ли си , че това дете е гладно,защото ние когато не сме гладни правим точно такива номера.

# 147
Ами след 15 мин ми се размрънка и й поднесох обичайната попара, само че този път й я направих за първи път с едни пълнозърнести неща (като царевични пръчици, намерих ги в ХИТ в Люлин), и с повече чай, та изяде с охота половината, т.е. около 60-80 гр пак.
То, верно, че аз и през нощта и сутринта съм я кърмила, но последното сутришно кърмене е било някъде между 5.30 и 6.30 часа.  Rolling Eyes

# 148
Ами явно тези малчовци си държат на попарките, ние отказваме всякаква друга закуска, както й да е приготвена.ТАзи сутрин и аз пробвах с кроасанче, след това мляко с бисквитки, но просто не се получи, а виж попарката си е друга работа - за 6 минутки се наядохме.Явно си имат и те претенции милите, ама нали не могат да ни кажат не знаем какво се върти в главиците им.: smile3517

# 149
  • София
Мили мами, честити ви рожденици - за вчера и за днес! Няма да ги изброявам, на всички желая здраве и късмет!!! Весело изкраване на днешните рожденици!!!Извинете ме, но утре е нашият голям ден, затова не ми остава време за писане...Като мине и нашия ред, ще разкажа и моята история, въобще - ще пиша...
И ние сме все с подсечени дупета, ама ще пиша друг път.
Целувам всички бебоци - вече май дечица, на цяла годинка!!!

Общи условия

Активация на акаунт