бела, то цяла сватба е било
шаменет , и нашето хранене е доста тегаво. на третата лъжица губи интерес и ако й давам играчки и тъпча в същото време. рекламите вършат чудна работа при нас.

Привет на всички рожденници! Да са живи и здрави, да палавеят и дивеят за радост мамам и тате! 
А пък аз си мислех, че нашето е била луда работа. Ми ние направо доста скромно сме минали
Нали обаче си имате хубави подаръци. Поне няма да скучаете.
На морето прояде готови пюрета, а като се върнахме и домашните. Вече нямам никакви проблеми (пу-пу-ппу-пу да не ние уроки). Обаче и аз приложих една малко гадничка стратегия. Но след като един ден имах отворени 2 зеленчукови, 1 месно и 2 плодови пюрета (а ние Ганчев, Овко и тям подобни не взимаме...все от тези с дебелите цени) и като й се ядосах...Ами стой си гладна щерко...Твоя си работа. Тя реве от глад - ние с баща й седим пред очите й на масата и бухаме здраво, и за капак нарочно примлясваме и грухтим от кеф. А тя гладна милата...да е яла. И аз съм човек и аз душа нося. Не стига, че се цедях по 4 часа на ден, а ще хвърлям пюрета за по 3 лв с кърма дето съм я цедила в 4 сутринта. Да си гледа работата! И започнах - предложа й - не иска. Ами да искаш бе дете - то си е твоя работа. На ти цица и се оправяй. Ама аз нали пускам малко...не става само на мляко
и на всички които празнуват днес
милата така и е надут венеца и толкова е червен,сигурно много я боли
единия вече се белее,сега чакам и другия че да се махат тея сополи. тъпото е че и мен ме прихванаха. само това ми трябваше.още не съм се оправила от бронхопневмонията и в резултат - пак се закашлях и сега пак се тъпча с лекарства.дано само не я заразя 
Гледах за зъби - първите кътници са на ред, но няма нищо засега и сигурно не е от тях.
. Като знам, че баткото до 3 години ми се будеше и направо....
Е, опитвам се да гледам оптимистично - остават ми още само 2 години!

спи й се ,но неможе да спи от хрема и кашлица. Днес е по добре
Още в събота я заведох на лекар и ни казаха,че е от зъбите и й преписа Проспан. Може ли да кашля от зъбите?