"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 255
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ НА ПАТЕРИЦИ И НА ДНЕШНИТЕ - Дария на Milenah, Даниел на lladybird, Велизара на di_, Кристиян на KrisDiMar, Габи на Mama_gabi!
бела, то цяла сватба е било Shocked нашата сватба за сравнение беше 100 човека. братанчо ще е получил много подаръци Mr. Green
шаменет , и нашето хранене е доста тегаво. на третата лъжица губи интерес и ако  й давам играчки и тъпча в същото време. рекламите вършат чудна работа при нас.

# 151
Честит 1-ви рожден ден на Кристиян на KrisDiMar, Дария на milenah, Велизара на di_, Даниел на lladybird и Габи на Mama_gabi !
                                                                                     Честит имен ден на danielad!

# 152
  • Под Сините камъни
 Честит 1-ви рожден ден на Дария на milenah, Велизара на di_, Даниел на lladybird, Кристиян на KrisDiMar, Габи на Mama_gabi с пожелание за здраве и късмет честит имен ден и на всички именници  Мимак да това на главата на щерката е змия (споко гумена) пожелавам на всички празнуващи весело изкарване

# 153
Честит рожден ден на Кристиян на KrisDiMar, Дария на milenah, Велизара на di_, Даниел на lladybird и Габи на Mama_gabi  да са много щастливи малките рожденици
Даниелка Честит празник   bouquet

Какво да ви кажа, Габи си израстна в тия МОЛ-ове, беше на 20 дни когато я заведох за първи път и ето детето там се отпусна и сега като чели цял живот е ходила, само щъпурка, е пада и малко я е страх, но нали ни е дебело дупето и то си тежи.

Ние с хапването нямаме проблем, на нали имахме разстройство и сме на диета тамън се беше оправила и намазах венците с калгел, че мислех, че я болят и тя пак се оака.Забравих, че е сладко, а и вътре имало рициново масло в малки количества.

# 154
 newsm59Привет на всички рожденници! Да са живи и здрави, да палавеят и дивеят за радост мамам и тате! newsm59

Бела, ти направо ме разби! newsm09 А пък аз си мислех, че нашето е била луда работа. Ми ние направо доста скромно сме минали  newsm08 Нали обаче си имате хубави подаръци. Поне няма да скучаете.

ШамЕнет, не знам колко съм права защото то си е до дете, обачеееее....Ние явно се захранихме рано (на 5.5 месеца) и до седмия месец яденето беше АД  Sick На морето прояде готови пюрета, а като се върнахме и домашните. Вече нямам никакви проблеми (пу-пу-ппу-пу да не ние уроки). Обаче и аз приложих една малко гадничка стратегия. Но след като един ден имах отворени 2 зеленчукови, 1 месно и 2 плодови пюрета (а ние Ганчев, Овко и тям подобни не взимаме...все от тези с дебелите цени) и като й се ядосах...Ами стой си гладна щерко...Твоя си работа. Тя реве от глад - ние с баща й седим пред очите й на масата и бухаме здраво, и за капак нарочно примлясваме и грухтим от кеф. А тя гладна милата...да е яла. И аз съм човек и аз душа нося. Не стига, че се цедях по 4 часа на ден, а ще хвърлям пюрета за по 3 лв с кърма дето съм я цедила в 4 сутринта. Да си гледа работата! И започнах - предложа й - не иска. Ами да искаш бе дете - то си е твоя работа. На ти цица и се оправяй. Ама аз нали пускам малко...не става само на мляко  Laughing Laughing Laughing За няма и седмица прояде. Е не кой знае какви количества, но достатъчно, че да не й се притеснявам, че е с празен стомах. И като отидохме на морето вече съвсем се отпусна и прояде. Може  времето да й е било дошло, може и от смяната на обстановката да е допомогнала.
Мисълта ми, е че явно принцесата те работи...знае че ще й предложиш от пиле мляко, че ще й се правиш на маймуна, че ще й ходиш по гайдата. И тя си се забавлява. Остави я ден-два само на мляко, като ревне я остави в едната стая (обезопасена разбира се) и си отиди в другата на затворени врати за да не се изнервяш от рева. Децата МНОГО бързо разбират до къде им се простира чергицата. Не хабят излишни усиля. Важното е да разбере, че си непреклонна. За два дни нищо няма да й стане.
То вярно, че е и аз ревях в другата стая, ама утре ще дойде време и за по-важни неща да се решават. Пак ли с рев и лиготия ще ми се налага. Хич не е познала  Laughing

# 155
  • Варна
ЧРД на Велючито  bouquet Heart Eyes и на всички които празнуват днес

аз установих източника на хремата на Лора - 9ти и 10-ти зъб #Crazy милата така и е надут венеца и толкова е червен,сигурно много я боли Sad единия вече се белее,сега чакам и другия че да се махат тея сополи. тъпото е че и мен ме прихванаха. само това ми трябваше.още не съм се оправила от бронхопневмонията и в резултат - пак се закашлях и сега пак се тъпча с лекарства.дано само не я заразя Confused

# 156
Да са живи и здрави днешните рожденници!

# 157
Здравейте мили момичета
Честит Рожден ден на всички мъничета който имат днес утре други ден рожден ден и на всички който пропуснах...просто вълненията около нашия рожден ден ми дойдоха множко
А сега искам да ви питам АМ стават ли за варене(пр.на грис и подобни варива) че почнахме постепенно да се отбиваме

# 158
Честит 1-ви рожден ден на Дария на milenah, Велизара на di_, Даниел на lladybird, Габи на Mama_gabi  newsm38 bdbaloni    Tada

Честито на всички проходили!   bigdance2

Честито на всички именници днес: Св. пророк Даниил - Даниил, Даниел, Даниела, Данаил и др.
   ura

Благодаря много за поздравите!  newsm03

# 159
Честит рожден ден на малките мишоци Кристиян, Дария, Велизара, Даниел, Габи и на техните майки!

Честит имен ден на всички с хубавите имена Даниела и Даниел!

Аз вече се пооправих пък и децата да чукна на дърво и пак съм на работа, та да си уплътня обедната почивка реших да ви навестя.

Много празненства, много нещо, но както казва баща ми първия рожден ден е като стотния и се празнува със замах.

Pontes подаръка ви е страхотен, аз много искам да му купя нещо подобно за подпомагане на прохождането, защото всички уолкъри са му ниски и не вършат работа, това ми изглежда чудно направо.

Magesta и аз си мислех за шейна, но с облегалка (на Калина е тип бобслей), по възможност пластмасова, че да не мъкна много, но още не съм открила подходящата.

За яденето и Лазар не ще всичко вече, пък аз голям виртуоз съм в кухнята и много му се старая - зеленчуците и месото не ги долюбва и с триста зора се лъжем, смених купичката, за да си мисли, че като нашата манджа яде и дава резултат за 2-3 дни, но после пак. Вдига пръст и ясно ми казва НЕ, че и натъртва НЕ,НЕ,НЕ, врътва главата и чака предложения. Като го питам какво иска и той си посочва нещо на масата и казва А, А, А с настойчив тон. Че даже ми редува всяка хапка-например домат, сирене, хляб и т.н. Човек с ясно изразени вкусови предпочитания. Аз не му се нервя особено, ако ще дет се казва, но баба му направо пребелява, че детето ще остане гладно.

Имам странен повод за оплакване - Лазар не иска да ака и да пишка в памперса. За акането и мен ме устройва, но за пишкането не е познал. Не мога през 20 мин да го слагам на гърне. Той за акото казва с ръмжене и за пишото казва ЧИШ. Вече пореден ден му обяснявам, да чишка в пампата, но той не та не, иска в гърнето (и за него ми ръмжи изразително). Ако беше по-топло бих се радвала, че толкова рано иска да махне памперса, но в този студ не ми се вижда удачно. Той като седне веднага се изпишква и след това изчезва със скоростта на светлината по гол задник в неизвестна посока и няма хващане.

Това от нас, извинете за многословието, но като се вясвам рядко имам за какво да се разпиша.

Целувки на всички!

# 160
  • София

А сега искам да ви питам АМ стават ли за варене(пр.на грис и подобни варива) че почнахме постепенно да се отбиваме[/i][/color]
Не, не става за варене.Аз го правя така гриса-като заври водата слагам малко кафява захар и гриста да си ври на бавен огън,като стане готово сипвам в купичката и добавям 2  мерителни лъж.  Ам,бъркам много добре и то се разтваря.Но трябва бързо да действаш че да не изстине гриста

# 161
Да са живи и здрави днешните рожденници и именяци!  bouquet
Аз приготвях грис с АМ, но без да го варя, а към готовия грис прибавях необходимото количество АМ.
Венета е болна. След хремата, която вече седмица не отшумява, днес се прибавиха и разстройство и температура. Sad Гледах за зъби - първите кътници са на ред, но няма нищо засега и сигурно не е от тях.
Лиа, и аз така се чувствам от време на време. С това неспане вече ми идва да се  #2gunfire. Като знам, че баткото до 3 години ми се будеше и направо.... #Crazy Е, опитвам се да гледам оптимистично - остават ми още само 2 години! Joy

# 162
Лиа,честито прохождане на Габка. Hug

А ние вчера си направихме чудна разходка до снежна Мальовица: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24560&AlbumId=108624

Честит първи рожден ден на Дария на milenah, Велизара на di_ , Даниел на lladybird, Кристиян на KrisDiMar, Габи на Mama_gabi !!!

Мами, някой използва ли Аптамил3 на Милупа да ми каже отзиви.

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 15:13 от poli.jekova

# 163
  • СОФИЯ
Привет мацки!  По едно следобедно кафенце от мен ,да не го пия сама. Дано да ме ободри,очите ми се затварят.

Йоана цяла нощ беше неспокойна, онзи ден започна да кашля,но съвсем рядко(4-5 пъти за деня),но вчера през деня и през нощта ни се разказа играта Cry спи й се ,но неможе да спи от хрема и кашлица. Днес е по добре Praynig  Още в събота я заведох на лекар и ни казаха,че е от зъбите и й преписа Проспан. Може ли да кашля от зъбите? newsm78

шамЕнет напълно те разбирам,до преди 2-3 месеца аз много се изнервях с това хранене,на сега не я насилвам,ако не иска не яде,когато огладнее тогава. Онзи ден например яде в 8ч. мляко и след това в 16ч обяда.През този интервал от време й давах и попара и обяда,но ги отказваше. Йоана пие мноооого сок  и вода. Не я насилвам,защото си представям на мен да ми блъска някой ядене в устата Mr. Green

Лиа,честито прохождане на Габи!

Честит рожден ден на Кристиян, Дария, Велизара, Даниел, Габи

Честит имен ден Даниела !

# 164

Честит 1-ви рожден ден на Дария на milenah, Велизара  Heart Eyes на di_, Даниел на lladybird, Кристиян на KrisDiMar, Габи на Mama_gabi

Общи условия

Активация на акаунт