"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 250
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на Кристиян на Таня, Аделина на НЕВМЕНТЕ, Соня на сосърис, Виктория на биса, Ноела на мимина и Виктория и Димана на Мадам Мим

Честит Рожден Ден на Пеца

# 181
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Кристиян на Tani@, Аделина на Невменте, Соня на soseress, Виктория на bisa, Ноела на mimina1153, Димана и Виктория на Madam Mim

# 182
Честит 1-ви рожден ден на Кристиян на Tani@, Аделина на Невменте, Соня на soseress, Виктория на bisa, Ноела на mimina1153, Димана и Виктория на Madam Mim
newsm59 newsm59 newsm59
Ние днес ще ходим до лекарката. Ще си направим принудително консултацията. Нощес бяхме с температура, но не я мерих. Поне ще добия представа за два месеца колко сме пораснали. Пък и направленията за изследвания да си взема!
Хубав ден на всички!

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Кристиян на Tani@, Аделина на Невменте, Соня на soseress, Виктория на bisa, Ноела на mimina1153, Димана и Виктория на Madam Mim! ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ДНИ!
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 184

# 185
  • Под Сините камъни
Честит 1-ви рожден ден на Кристиян на Tani@, Аделина на Невменте, Соня на soseress, Виктория на bisa, Ноела на mimina1153, Димана и Виктория на Madam Mim  newsm59  party023нека да са здрави и щастливи и да радват мама и тати приятно изкарване на всички празнуващи

# 186
Честит 1-ви рожден ден на Кристиян на Tani@, Аделина на Невменте, Соня на soseress, Виктория на bisa, Ноела на mimina1153, Димана и Виктория на Madam Mim  newsm59!

# 187
  • София
Честит първи рожден ден на Кристиян на Tani@, Аделина на Невменте, Соня на soseress, Виктория на bisa, Ноела на mimina1153, Димана и Виктория на Madam Mim  bouquet

# 188
Честит празник на Кристиян на Tani@, Аделина на Невменте, Соня на soseress, Виктория на bisa, Ноела на mimina1153, Димана и Виктория на Madam Mim [/color]
 bdbaloni на мама Пеца-желаяти много здраве и много щастие   bouquet

# 189
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Кристиян на Tani@, Аделина на Невменте, Соня на soseress, Виктория на bisa, Ноела на mimina1153, Димана и Виктория на Madam Mim  шамЕнет кухнята е частна,карат ти я в къщи,можеш и ти да ходиш да си я взимаш-пункта близо до вас е  при една пицария близо до Вагона.Беше ми я казала една майка още лятото като бяхме в Св.Тройца,че е много доволна.Храната ми я носят в еднократни опаковки -супа,второ,десерт по 230 гр,на Алекс  винаги му остава.Всяка седмица в петък ми носят менюто и плащам за следващата седмица-с доставката за понеделник-петък е 15 лв,според мен е доста евтино Rolling Eyes      копирам ти менюто за тази седмица
   Частна детска кухня за деца над 8 месеца   
   тел: 920 08 02;  920 03 48;  0887 55 30 13;      
   МЕНЮ   
   Понеделник 17.12   калории
1.   Супа леща   105
2.   Мусака   160
3.   Ябълков крем   150

Вторник 18.12   
1.   Пилешка супа   85
2.   Постен гювеч   142
3.   Бананов крем   280

Сряда 19.12   
1.   Супа с моркови   96
2.   Спаначен огретен   136
3.   Крем с бишкоти   167

Четвъртък 20.12   
1.   Пуешко варено   100
2.   Зеле с ориз   162
3.   Млечен кисел   175

Петък 21.12   
1.   Крем супа   105
2.   Пилешко с картофи   170
3.   Мляко с грис   165

Ако нещо друго те интересува питай LaughingИначе и аз се бях отчаяла с това ядене,ама сега ако знаеш как похапва JoyМомичета мерси за поздравите за именния ми ден вчера Hug

# 190
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, РОДЕНИ НА НАЙ-СПЕЦИАЛНИЯ ДЕН ОТ ДЕКЕМВРИ ЗА МЕН! СПЕЦИАЛНИ ЦЕЛУВКИ ЗА КРИСИ НА ТАНЯ - КОМШИЙКАТА МИ ОТ РЕАНИМАЦИЯ smile3525 1dating

Мили мами, до обяд съм на работа, шефката обаче излезе, а аз черпя с червено вино - пих по чашка за всяко момиче - и ми се отпусна душата... Реших, че ще ви разкажа за раждането.
То беше планово секцио - Димана, втората бебка, беше разположена напречно, и не искахме да рискуваме. На 17-ти декември в 18 часа спрях да ям, заради упойката не биваше. Тресеше ме треска - не толкова страх, колкото нетърпение да видя двете човечета, които през последните дни не спираха да хълцат в дует в корема ми...който беше голяяяям, много голям, и не можех да стана сама, ако легна, особено по гръб...Точно една година преди това, на 23-ти декември 2005 г., правих аборт по неволя, бях бременна с едно бебе, но сърчицето просто спря в началото на третия месец...Мъка голяма, който не е преживял, се знае какво е, но Господ ме компенсира скоро - май месец 2006 - та разбрах, че чакам не едно, а две бебета. Падна голямо треперене, пазене, слава Богу, всичко доведе до писането ми в Декемврийчета 2006.
Но да се върна на раждането. Като си легнаха мъжа ми, баткото и майка ми, реших, че ще си спестя тоалета и клизмата, т.е. ще си ги направя сама. Задействах се, макар да не беше лесно, обаче в един момент реших, че една клизма не е достатъчна, и в 3 през нощта пратих бъдещия троен тати до аптеката, за да купи още една - за по-сигурно...Това е прозаичната част, ама без нея не може...уви...
На сутринта отидохме в "Св. София" - в колата слушах рок-радио, бях превъзбудена, подранихме почти с 30 минути, докторката закъсня с 30....обадих се, викам си - да не ме забрави, искам да си гушкам децата...Та дойде тя, бях второ секцио, една сестра ми постави катетър така, че това ми е най-гадния спомен от двете ми раждания въобще - няма болки, няма дяволи, това беше МНОГО ГАДНО!
Дойде ми реда, докторките действаха много бързо, защото матката беше преразтеглена - само бебетата бяха 6 кила, 2 мехура, 2 плаценти...и много кървях...в един момент едната каза "Опа, хващам ръчичка"...9,25 часа - изплака Вики. След 2 минути - "Още една ръчичка" - и Дими изплака...
Казаха ми - "Имаш две чудесни дъщери, честито" ...Аз бях щастлива, това щастие, което не може да се обясни с думи, ви е познато...дори не можех да заплача...чувах, как те плачат, казаха, че са добре, и това ми стигаше.
След това - бях много горда, като си ги взех и двете вързопчета в една от металните колички на родилния дом...
Сега мога да се разплача, затова спирам, благодаря на всички за пожеланията, и целувки, ще пиша скоро пак...

# 191
Ох, Мадам, как ти завидях! Искам и аааазззз!

# 192

# 193
  • Под Сините камъни
благодаря за пожеланията момичета радвам се че на този ден толкова мами са изживяли щастието да гушнат своите бебчета Hug Hug Hug

# 194
Честито на всички рожденници днес.   bouquet Аз по късно ще разказвам и показвам за РД-то.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт