"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 244
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Честит Първи Рожден Ден на Кристиян на Таня, Аделина на НЕВМЕНТЕ, Соня на сосерес, Виктория на биса, Ноела на мимина  и Виктория и Димана на Мадам Мим  newsm38 newsm59  bigdance2

Да са живи и здрави и много да ви радват!  newsm51

Вчера Криско си изкара много хубаво на РД-то: бяхме на фото с тортата, после у дома майка, ве4ерта с кумовете, днес ще допродължим с родителите на Дими. Много играчки полу4и бебо и много се радваше, засмян, весел, голяма игра. Легна си ве4ерта към 21:00 ч. и сутринта се събуди в 9:30 ч.  newsm03

# 196
  bouquet Благодаря за пожеланията момичета
 newsm38 ето да почерпя за здраве
Извинявам се за скромната тортичка, ама нещо не излиза снимчицата на тортата

Честит Рожден Ден и на всички останли рожденници днес  newsm59

Мадам Мим благодаря   bouquet, специални поздрави и на теб и на Сосерес, с която също делихме реанимацията на Света София в този ден преди една година  smile3525

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 16:07 от Tani@

# 197
  • Русе
Честит 1-ви рожден ден на Кристиян на Tani@, Аделина на Невменте, Соня на soseress, Виктория на bisa, Ноела на mimina1153, Димана и Виктория на Madam Mim  newsm59!
newsm59
Пеца,честит празник и на теб! nbirthday
Поли На 30мл вода 1 лъжичка АМ Peace
Ние сме по организацийки за РД-то.Торти,подаръци,клубчета,дивотии! Пробвахме си самара,Боцата даже си поспа в него.Много удобна вещ. PeaceДнес докато се разбирахме с мацката в клубчето едно момиченце падна от една пързалка и удари малкия ,че сега сме с малко подута горна устна,но той е юнак !И кръвчица имаше де!

# 198
Честит рожден ден на всички рожденници, да са живи и здрави малките съкровища и весел празник!
Момичета, я вие като по-разбиращи ме светнете мога ли да давам гъби (да речем печурки от пазара или въобще проверени гъби)? Ако не - от кога могат да се дават.
И друго, ако в супата има и гъби, мога ли да давам само бульона и другите неща, без гъбите.
P.S. Моля, само не освирквайте, дори въпроса да е супер тъп.  Laughing Laughing Laughing

# 199
Ели, аз още не смея да дам гъби, но на РД заекът беше пълен И с гъби. Делих ги, но сосът остава. Нямаше проблеми, иначе стафидите ги изака цели и подути.
Да се похвалим, ние ходим като топрила, танцува и се върти в кръг като дервиш. Много го мъчат кътниците, сякаш нещо ми дращи, но ще го мъчи още време. Денем е крив за 2-ма, но нощем спи, даже до 9,30.

# 200
Ние приключихме с празнуванията и всички се тръшнахме болни за разкош. Радвам се, че празника мина добре, въпреки, че бях на ръба на нервна криза. Половината малчовци не дойдоха, но тези които ни уважиха направиха страхотен купон, за което им благодаря.  Heart Eyes
Да ви почерпя и с нашата торта.
А ето малко снимки от рождения ден:
http://images.ivanina.multiply.com/image/4/photos/14/500x500/23/ … amp;nmid=72719653
http://images.ivanina.multiply.com/image/6/photos/14/500x500/1/D … amp;nmid=72719653
http://images.ivanina.multiply.com/image/4/photos/14/500x500/13/ … amp;nmid=72719653
http://images.ivanina.multiply.com/image/5/photos/14/500x500/3/D … amp;nmid=72719653
http://images.ivanina.multiply.com/image/5/photos/14/500x500/9/D … amp;nmid=72719653
И малко видео http://ivanina.multiply.com/video/item/99/DRAFT_MOV01796.MPG

# 201
  • Vaudreuil Canada
Мацки завиждам ви, че имате кого да поканите на първия рожден ден на дребосъците - ние освен, че не можем да поканим роднините - то част от тях не ща и да ги виждам де, ама другата част ще ми липсва.... - а се оказа, че и деца няма да има на рождения ден - просто нямаме много познати с дребосъци - повечето хлапета са по-големички.
Какво да се прави .. просто като гледам по снимките колко им е весело на дребните и ми е криво за нашия бонбон че е ограничен откъм бебешка компания.  Confused

# 202
Ако нещо друго те интересува питай Laughing

Аз имам питане- знаеш ли кои райони обслужват, питам за Левски-Г ?

Честити рожденни дни на всички малки човечета ! Щастливо и изпълнено с игри детство им желая !

Пижулинка, ашколсун на твоята Теди- много фотогенична и мама колко джиджано я облякла.. мале, да я схрускаш. Той баща й да й мисли след някоя друга година ! Wink))

shemet ако искаш вярвай, но точно това исках да те питам ( мисля ви, значи Wink и ти ми ме изпревари с отговора.

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 21:33 от poli.jekova

# 203
shemet, и ние сме така Sad Има няколко съседчета, но не сме толкова близки. Ако ги поканя ще дойдат, но знам, че няма да ми е хубаво. Е поне детето си има баба, дядо и леля тук. И без това получихме много подаръци, идват колети и от България. Всичко е около елхата....демек е пълна цялата стая  Laughing

Ние вчера съвсем внезапно решихме да се приберем в България за празниците. Билети до София има, но вътрешните линии са заети....дано да успеем да намерим нещо, че искаме на 23-и да тръгнем. Не съм виждала сняг от 6 години, надъхала съм се да возя Алекс със шейна  Simple Smile Така ще направим още един рожден ден и прощъпалник или както се казва там (мнооо грозна дума  Laughing ), прабабата иска да омеси питата  Simple Smile

От няколко дни не съм писала, пропуснах доста рожденичета....на патерици ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛАДУРКОВЦИ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!  Hug

# 204
  • София
Поли звънни на телефона и питай.Аз като звъннах жената ми каза че имат и други дечица от нашия район и даже ми каза точен час кога ще е при нас FlutterТа може би зависи от това дали имат деца във вашия район,ще ти пусна тел. на собственичката  на лични да си говориш с нея направо.Ако искаш ще питам утре като ми донесат яденето за твоя квартал

# 205
Здравейте милички  Hug
От многото празници,гости и веселби не мога да смогна да ви пиша
То и сега е за кратко  Embarassed
Искам да ви пусна един коледен поздрав

http://www.elfyourself.com/?id=1533790091

Дано ви хареса  Praynig И да се зареди без проблеми

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 22:12 от Eui

# 206
danielad Flutter ами да, можех и сама да се досетя, ама на едно патенце съм напоследък ...

# 207
Честито на малките и големите рожденници!  bouquet

Пижулинке, много хубаво сте си изкарали и сте много хубави Heart EyesТеди , голяма сладунка  bouquet
Лорка и Верджи ли мяркам на снимката newsm78

# 208
Най-после и аз да вляза, че с тоя рожден ден в неделя не можем да се усвестим до днес.. Laughing
1.Честито на на всички, които съм пропуснала, а именно:Десислава (fapua),Александър(ketka),Даная( nani_ka),Румяна(lioni-el),Дария(milenah),Велизара(di_),Даниел(lladybird),Кристиян(KrisDiMar),Габи(mama-gabi),Кристиян(Tani@),Аделина(НЕВМЕНТЕ),Соня(soseress),Виктория(bisa),Ноела(mimina1153),Димана и Виктория(Madam Mim),Теди (Пижулинка)!Да са живи и здрави  newsm51
2.katq,честит рожден ден на патерица!Да си жива и здрава и много щатлива горда мама!  bouquet
3.danielad,честит имен ден!Да си жива издрава и много горда с името си!  bouquet Ако не те мързи, моля те, напиши ми едно ЛС за Джъмбо, че ще ходим да купуваме уокър на Роси и съм се запалила...
4.Lia25,честити първи крачки на Габка!Дано ходи без много аварии, смело напред! Hug
5шамЕнет,как сте, бе, да не е алергия, както казва шеметката, това повръщане на фонтан хич не ми харесва newsm78..
6.Елица,гъби преди 3 годишна възраст не се препоръчват!
7.Куне,за какъв уокър става въпрос, че и ние ще ходим до Джъмбо , да не купем същия. newsm78.
8.Веролина,имаш ли снимки на вашата шейна? Това е и другата ми идея за подарък за Коледа.. Ако нямаш, снимай ми я с мобилния,моля те, за да я видя на музикалното.. Някой ако е купумал шейна също, да не якрие, че страдам от липса на идеи (и пари Laughing)
9.Да питам, не ме бийте Embarassed
-кой дава обикновено прясно мляко вечер с бисквитата? И до кога мислите да давата АМ? Четох много по въпроса и виждам, че мнениетя са 50/50, още се кърмим, но спрях да цедя (и аз съм човек Twisted Evil) и вечер давам АМ с бисквита, но тя си яде от кухнята млечните десерти и още се чудя дали да не й заменя Ам(защото пие Нан2), а то е след 6 месеца..

# 209
  • Vaudreuil Canada
zizzu а защо не даваш бисквитите с кисело мляко?

Общи условия

Активация на акаунт