"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 233
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • Под Сините камъни
абе хри и ние так да знаеш само как качвахме по 1.500_1.700 ама се храним колкото трябва както казва лекарката каквото хапнем всичко ни се лепи Hug

# 31
  • София
Честит Рожден Ден на Нели на Веролинка, Калина на elielibg, Tеодор на Кara, Ивайла на kriss' , Братан на bela, Kарина на Pepadg, Христина на Jenq_RM, Радина на Ridik, Moйа на Оni  и Ивайло на Neli_M!!!
Ние имахме така да се каже странна прощъпулка. Алексис ходи от един месец вече и по никакъв начин не можеш да го накараш да лази....обачеееее....на прощъпулката детето раши да лази дотам Shocked Три пъти го пуснах, три пъти с лазене отиде newsm78 Избра си категорично отверката и химикала и взе да се разхожда из апартамента вече прав ooooh! Та сега не знам...да повтаряме ли прощъпулката??

Инче, Лори е много сладка Heart Eyes

# 32
  • София
Ние имахме така да се каже странна прощъпулка. Алексис ходи от един месец вече и по никакъв начин не можеш да го накараш да лази....обачеееее....на прощъпулката детето раши да лази дотам Shocked Три пъти го пуснах, три пъти с лазене отиде newsm78 Избра си категорично отверката и химикала и взе да се разхожда из апартамента вече прав ooooh! Та сега не знам...да повтаряме ли прощъпулката??
Според мен не я повтаряйте, важното е, че детето си е избрало предметите, ще става писател с технически наклонности, нали така?  Joy

# 33
  • Варна
запис

# 34
Честит Рожден Ден на Калина на елиелибг! newsm59
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕОДОР,ИВАЙЛА,НЕЛИ,БРАТАН,КАРИНА,ХРИСТИНА,РАДИНА,МОЙА И ИВАЙЛО! nbirthday
Да пораснат прекрасни и умни дечица!
Инче, и на вас честито прохождане!  bouquet
Хора, едно ми е весело, снощи с Томи украсихме вкъщи за Коледа! newsm68 Стана много уютно, имаме празнична атмосферка вече! Simple Smile

# 35
Сега ви дочетох от предишната тема Shocked-много сте бързи,бе Wink
Благодаря много за комплиментите за Роси и нас - е то като ние сме красиви, какво дете очаквате Laughing Laughing HugА с тоя тоалет излезе като немска селянка, ама-нейсе..А беше кротка, защото:1.пази поведение пред бабите :lol:2.следобяда падна злокобно по лице и според мен много я болеше бузата (понаду се Wink)
Хри и мимоз-супер сладки снимки!
Понтес, мацко,поли и другите... направо...защо винаги рева при разкази за раждане? newsm78
Поли.Жекова, "Левски" е тук, при Арената до понеделник, включително- а ти къде си Wink?
Целувки от нас ,умря ми от студ г.за и отивам да се гушкам с Росита да се топлим  bouquet

# 36
Понтес, мацко,поли и другите... направо...защо винаги рева при разкази за раждане? newsm78

И аз така  Heart Eyes

Никки, много, много ти благодарим!   bouquet

Честит Рожден Ден на Калина на елиелибг, Нели на Веролинка, Tеодор на Кara, Ивайла на kriss' , Братан на bela, Kарина на Pepadg, Христина на Jenq_RM, Радина на Ridik, Moйа на Оni  и Ивайло на Neli_M - да са живи и здрави, палавички, сладички и много щастливи!   bdbaloni

# 37
МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ..................Moйа на Оni , Братан на bela, Калина на елиелибг, Нели на Веролинка, Tеодор на Кara, Ивайла на kriss' , Kарина на Pepadg, Христина на Jenq_RM, Радина на Ridik дано не сме пропуснали някой - да са ви живи и здрави да ви радват всеки ден от живота ви. Много усмивки и много настроение през празниците  love001  love001

Ще кача снимки от празника и почерпката от Иво за ..........Moйа,Братан,Калина,Нели,Tеодор,Ивайла, Kарина, Христина,Радина

# 38
Честит първи рожден ден на
Нели на Веролинка, Калина на elielibg, Tеодор на Кara, Ивайла на kriss' , Братан на bela, Kарина на Pepadg, Христина на Jenq_RM, Радина на Ridik, Moйа на Оni  и Ивайло на Neli_M!!!

# 39
Голяма група рожденици празнува днес Laughing
Да бъдат живи и здрави, весели и щури.
Да сгряват на мама и татко сърцата
и усмивка да озарява на всички лицата!

Весел празник на Теодор, Ивайла, Братан, Карина, Христина, Радина, Мойа и Ивайло newsm18  costumed034  ura

Специални поздрави, усмивки и кошница с целувки
на Нелито на Verolina и на Елината Калина,
 станали днес на 1 година!  newsm59

Тъкмо влезна в крак с темпото ви и все нещо ще се случи да ме изкара от строя и пак да трябва да ви догонвам Confused
За килограми гледам, че си говорите, та да взема и аз да докладвам:
12.12.07, 10:00ч. 8кг., 70см. Има ли други в нашата категория? Thinking А ядем като за световно (1 кърмене вечер и 3 обилни твърди хранения) и хич не изглеждаме слабички. Не знам каква е тази мистерия. newsm78

# 40
  • Русе
Аде първа на трета страница!Ники  bouquet
Честит Рожден Ден на Калина на елиелибг, Нели на Веролинка, Tеодор на Кara, Ивайла на kriss' , Братан на bela, Kарина на Pepadg, Христина на Jenq_RM, Радина на Ridik, Moйа на Оni  и Ивайло на Neli_M - да са живи и здрави, и много щуро да им минава детството! newsm59
Аз все ще дочитам,че да пиша ,ама няма да стане!Така ,че продължавам направо от тук.Не мога да ви смогна на темпа. Joy
peca и аз си мислех ,че сме големички 12,500-13кг ,обаче hri ме разби!Малката е много ,много сладка.Поздрави на "Черните рози" от Русе ,ако познаваш някой от тях Peace
Понтес, май тук покрай форума прекалено се навиваме и вманиачаваме в всякъкви подробности.Нищо ,че е лазил човека-характер!Няма пък да ви върви по гайдата!!! Joy  Heart Eyes
Ина ,честито прохождане.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106169&photo=145 -последни събития с нас.

# 41
Момичета, четох, че сега можем да дадем първите "драскалки" на дечицата - пастели или такива пишещи, които не са остри - може, който има място вкъщи, щото у нас е абсурд, да залепи бяла хартия по стените и да даде на малчовците да си драскат на воля - ех, само като си го представям и ми светва едно хууубаво...

# 42
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Калина на елиелибг, Нели на Веролинка, Tеодор на Кara, Ивайла на kriss' , Братан на bela, Kарина на Pepadg, Христина на Jenq_RM, Радина на Ridik, Moйа на Оni  и Ивайло на Neli_M да са живи и здрави малките рожденници   ura  party023
 Бързам да се похваля вчера Али направи първите си самостоятелни стъпки  newsm44 днес пак се пусна за малко Simple Smile много съм щастлива  bouquet

# 43
Много благодаря за поздравите  newsm51Почерпете се наше здраве newsm38  party023  party023 newsm38  party023 newsm38 Честит рожден ден на наборчетата, да са живи и здрави много весели и палави да растат палави и щастливи!

# 44
момичета знаете ли че V. Kuleva с която бременеехме днес има рожден ден да и е честит и ако ни чете нека се включи

Общи условия

Активация на акаунт