Allí van leyes do quieren reyes - España

• 26 354
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
ВЕСЕЛА КОЛЕДА и от мен момичета, пожелавам ви много настроение в коледната нощ и многооо подаръци на децата Hug

# 181
  • En un lugar de La Mancha...

Нека сиянието на тези светли празници озари вашите сърца и ви донесе здраве,щастие и сили за бъдните дни!

Весела Коледа !

# 182

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, МИЛИ МОМИЧЕТА
Гоя, пробвай да даваш суерото със спринцивка.Важно е да не го даваш наведнъж а малко по малко.Стискам палци да се оправите.
Габи, представям си Давид как се е вълнувал с колелото и с тази чудесна торта.

# 183
  • En un lugar de La Mancha...
Гоя,когато Йоана се разболя от гастроентеритис също ни изписаха да даваме суеро.Аз и го слагах в биберона и и давах на всеки 10 мин.по няколко глъдки.Тя плачеше,защото искаше да пие повече,но излъжех ли се да и дам още ,веднага го повръщаше.Много е неприятно,но се иска много търпение.Най-важното е да не се стига до обезводняване.Не спирай да и даваш суеро,свърши ли ти единият пакет,веднага разтваряй друг.Дано бързо да се оправи Praynig!

# 184
Весели празници мили4ки,нека тази коледа бъде най щастливата ви и вси4ки деца да полу4ат най желаните подаръци,прегръдки за вси4ки и целувки за мал4овците.   santa2

# 185
[color=purplВЕСЕЛА КОЛЕДА И ОТ НАС МОМИ4ЕТА!МНОНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ Hug.НЕКА ТАЗИ КОЛЕДЯА БАДЕ НАИ-6ТАСТЛИВАТА С ЛУБИМИЯ 4ОВЕК,МАКАР И ДАЛЕ4Е ОТ РОДНИНИ.ОБИ4АМ ВИ ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРАДКИ[

# 186
  • La casa de Mickey Mouse
Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!!!

# 187
пожелавам ви една вълшебна коледа,изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания!

# 188
Весела и многоцветна Коледа!И не забравяйте-На Коледа стават чудеса![/glow][/color][/size][/b]

Габи, тази женица да няма едно детенце-момиченце-Димана се казва, ако е така, тази Стефка не е майка и , а свекърва, и с тях се познаваме найстина-всъщност много готини хора са.Дай боже -живот и здраве да се видим всички.

Весела вечер и утре голям урожай под елхата.И да покажете снимки.  People Santa

# 189
  • Ispania
ВЕСЕЛА КОЛЕДА,,МНОГО УСМИВКИ НА ВСИК4И ЖЕЛАЯ ,РАДОСТ И ЛуБОВ В ПРАЗНИ4НАТА НОЩ И БОГ ДА ВИ ПАЗИ Hug Hug Hug

# 190
  • Ispania
Еййй,много спите Confused,аз седя тук и си ску4ая Laughing,зна4и един ден и аз да се лепна за компиУтара и вие да спите Laughing

# 191
  • In a surreal moment!
Честита Коледа !
Здраве , щастие и късмет за всички , които обичате !

Мили момичета , от испанската тема , приемете най-топли поздрави за Рождество от момичетата от арабската тема - весели празници

# 192
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Коледа е благодат, в която
Спасителят ни се роди!
Коледа е празнична магия,
Блеснала да ни направи - по-добри!

Коледа е! Нека бъдем заедно
С вълшебно бели светлини!
Във тази свята нощ да просим милост
И Бог да ни дари - със мирни дни!

За Коледа аз искам сняг да има
Усмивки и подаръци ...
Аз искам в тази свята нощ да бъдем
Едно сърце – и аз и ти!

Коледа е! Тиха нощ където
Раждат се безброй звезди...
Коледа е! Свята нощ и ето -
Тихичко снегът вали!

Коледа е! Нека се помолим
За изобилие и благодат...
Във нашия живот да има радост
И нека този миг - да бъде свят!

# 193
Честито Рождество Христово!

Мили момичета,нека щастие,любов,здраве и късмет да са постоянен спътник на вас и вашите семейства!

# 194
Весела Коледа, желая на всички много здраве, щастие и много любов. На всички деца много здраве, смях и детски игри. И на всички които искат още дечица им пожелавам другата година да си имат.

Общи условия

Активация на акаунт