Allí van leyes do quieren reyes - España

• 26 351
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Весела Коледа,моми4ета!
 Желая на вас и семействата ви,да сте здрави,щастливи,вси4ки коледни желания да се сбъднат!

# 196
  • ES

Весела Коледа, мили момичета! Да сте живи и здрави и много щастливи, вие и вашите семейства, но най-вече на дечицата! Пожелайте си най-съкровените желания. И внимавайте какво си пожелавате!  Wink

# 197
Весела Коледа и от мен! Нека  Рождество Христово ви донесе много здраве, късмет и ново начало на всички. И нека всяко ваше желание бъде мое пожелание!

# 198
  • En un lugar de La Mancha...
Ето малко коледни снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203910.
Хайде,сега е ваш ред  Wink.

# 199
Честито Рождество Христово!

Ясно да е неббето ви,
бързи да са конете ви,
да ви е бяла магията,
да ви е пълна кесията!

# 200
Е това е.Отпразнувахме по живо по здраво, преядохме, посмяхме се, видяхме се с любимите хора и така .Сега я чакаме новата година пак за същото.

# 201
Добро утро момичета! Посрещнахме Коледа сега сме в очакване на новата година.
saby много красив папа Ноел си имате. Йоана е много красива в костюма.
Мими благодаря ти за картичката!
Честит имен ден на всички с името Христо, Христина, Християна и производни с закъснение! Да им е честито името, много здраве и късмет през новата година!
Днес ме чака ходене момичета, трябва да си подновявам тархета санитария, че ми пристигна писмо и не зная кога ще се включа отново! Тъй че ви желая лек и ползотворен ден!  bouquet Kissing Heart

# 202

Добро утро,момичета!Заканила съм се да не погледна храна два дена...а ако ви покажа какво остана от хамона,който купихме на 24-и ще паднете... ooooh!

Саби,много е сладка Йоана! Heart Eyes
Силрай,същите са хората.Искра и Иво с дъщеричка Димана.

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

Днес и наш Давид е именик!

Целувам ви и ви прегръщам!

# 203
Габи честит ти именник, да ти е жив и здрав
Момичета много съжалявам че не успях да ви честите празника, но ще го направя
честито рождество христово, мили майчета, пожелавам ви много топлота и любов в семействата , надявам се че дядо коледа е посетил всички дечица и всички домове
Саби страхотно джудженце си имате у дома, май много се радва на подаръка си  Grinning
При мен бъдни вечер мина кофти, цял ден готвих,да ви се похваля за първи път правих, торта и меденки сама и станаха страхотни и тук ще благодаря на силраи, Мая много плака не можах да седна на масата за половин час, тези зъбки ме побъркаха.
Пожелавам ви приятен ден, обичам ви

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 13:12 от kar4ita

# 204
Здравейте,момичета!  wavey newsm51
     Честита Коледа на всички!

щастие,любов и късмет, нека следват ви навред,
а витлеемската звезда нека ви засипе с чудеса,
с радост,здраве и пари нека Господ ви дари!!!

честит имен ден и на всички които празнуват  smile3525

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 20:41 от elibg

# 205
Габи честит ти именник да ти е жив и здрав и много игри! И дано Дядо Коледа му е донесъл мноооого подаръци под елхата.

Момичета свърших с задачата да си изкарам нова тархета санитария, не мога чак да повярвам че не ме върнаха, но имаше доста народ и чаках доста време на опашката. Сега остава да изчакам и самата тархета да пристигне. Другата работа която трябва да свърша да е да закрия една сметка в банката, но да видим май днес няма да стане, че работят до 2, а в момента нямам време да отида до там. Иначе на Коледа беба много се вълнуваше и не ме остави да поспя въобще и вчера бях като сомнамбул целия ден. Имаме си и нова екстра- отекли крака, не можах да се позная снощи като си събух чорапите.

# 206
ЧЕСТИТА КОЛЕДА.
Малко на патерица пожелавам на всички ви да донесе много любов топлина и усмивки
  bouquet

Габи,честит ти именник,много празници ви се събират,дано да са все пълни с радост и щастие.
Saby,като коледна картичка,сте-сладки,сладки... Party
Mimky,и аз така с краката,ама от ходене де, като забременея сигурно ще приличам на ходещо буренце.Защо ще те връщат за tarjetata?-с това поне е лесно-даже и без документи правеха,пак сега нали сме европейци вече. Grinning

Мимиии,оздравяхте ли?Как прекарахте празника? Heart Eyes
Момичета ,с такива хубави пожелания сте напълнили форума,докато ме нямаше!!!-Благодаря,да ви се връща. Hug Hug Hug
Вал,разбира се че ми хареса картичката,иначе и на мен ми се губят картички,които пратих,но дочух че пощите стачкували,може пак да пристигнат със закъснение.
Ето и от мен малко снимки от мъгливия Лондон-хубаво беше,ама много за кратко.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204007

# 207

Честита Коледа, момичета! Разопаковахте ли подаръците? С какво ви зарадва Дядо Коледа тази година?

Да е жив и здрав малкия Давид! gaby_s много са ти пораснали момчетата.

Ние сме малко по-добре. Благодаря за съветите  Hug С изключение на това, че все още не се храним добре (не аз, добре си похапнах на Коледа  Grinning) Остана проблема със запушеното носле. Няма оправяне. С какво ли не опитах. Дохранвам я със спринцовката, за сега.

Много целувки и от нас.

# 208
  • La casa de Mickey Mouse

Празничната атмосфера донася напълнени с радост детски очички, донася чудеса и вълнение, нека домовете ви се препълнят с това вълшебство, нека усмивките греят на лицата ви, нека бъдем най гордите родители на най щастливите деца   
ЧЕСТИТА КОЛЕДА

здравейте момичета
габи да ти е жив и здрав и много много щастлив именника да си носи с късмет името
саби малката е невероятен бомбон

# 209
  • Ispania
Ето малко коледни снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203910.
Хайде,сега е ваш ред  Wink.

САБИ ,Леле какво ти е хубаво 4ове4ето  bouquet  bouquet  bouquet,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО  bouquet

ТОНИТА12,на мен пьк ми харесаха снимките Wink,като се има в предвид ,4е само в Лондон не сьм ходила,4ак ти завидях Wink

ELIBG,така като те гледах на снимките и се замислих Mr. Green,все хубави сме се сьбрали тук Wink Joy

Общи условия

Активация на акаунт